اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
اوکی فعلاااااااااااااااااااا
سلام . بله انشاالله تو این هفته قرار میگذارم . ب شما هم خواهم گفت . اون جا در موردش حرف میزنیم . فعلا
اقا وحید این شرطی که میگی واااااااااااقعا اسونه..... میخوام بهت ثابت کنم این چیی که میگم انوار بهتره یا ترابی دلیلش چیه////.... شما کی با اقای انوار قرار دادی؟؟ هم چی اسنجوری بهتره!!!
ترابی یا انوار رو ولش کن . هر کی رفت بالا ok ؟؟؟؟؟
اوکیی ما منتظریم
خواستم برم بهتون خبرمیدم . یاعلی خداحافظ
آقاا وحید کی میری پیش آقای انوار ما هم بیایم راجب شرطتتون باهم صحبت میکنم در ضمن پریسا هم هست .... باشه ما هم با سخت ترش مشکلی نداریم......
من این شرط رو قبول ندارم چون ساده هست . ی چیز سخت تر بگید
سلام خوبین؟؟؟؟؟؟ پریسا گفت بهتون پی ام بدم خیلی خوب حالا کجا بودیم؟؟؟ یعنی در واقع شرط جدید منو پریسا اینه که شما جلویی آقای انوار قشنگ بهمون بگین که شم راست میگتین و اینکه شما بهترین کی میخوایید برید پیش آقای انوار هروقت خواستید برید ما هم هستیم احتمالا بگید که ماهم باشیم بعدش این شرطو جلوی آقای انوار خودم میگم میگمآقای لنوار اگر این اتفاق برای شما نیفتاد ما میریم پیش اقای ترابی میگیم آقای ترابی بهتره شما هم اگر این اتفاق نیفتاد بیایین جلوی آقای انوار بگید... خیلی خوبه نه؟؟؟ پس قرار سرکلاس آقای انوار کی باشه؟؟؟
من فردا احتمالا نمیام شما به آقای انوار بگو ما خیلی تعریفشو کردیما باش؟
اره بابا ادم خوبیه به هرکسی که میاد پیشش میده ..... ادم توی خوارزمی میتونه هرنوع استاد مشاوری داشته باشه....یعنی چندتا ولی من جداانتخاب خودم بین اقای ترابی و انوار آقای انواره...... حالا خودت میایی دیگه ببین انتخاب کن
ترابی اره انوار نه . پنجشنبه میام میگیرم
شمارشو دارین دیگه؟
بین ساعت 8 تا 11
من هم 5شنبه پژوهشسرمیرم.... ساعت چند میرید پیش اقای انوار؟؟؟ موفق باشید برهر حال دوستم////
سلام . هفته دیگه میرم چون قبلش باید پیش دو نفر میرفتم ، تو این هفته میرم . ولی پنجشنبه این هفته پیش اقای انوار میرم یکشنبه هفته دیگه هم پیش اقای ترابی
سسسسسسسسسسسسلام خوبی؟؟؟ کلاس امروز چطور؟؟؟
با کی؟ اقای ترابی/؟؟؟ من نمیدونم عزیز من فقط راهنمایی کردم برهرحال ایشون هم استاد مشاور هستن واحترامشون واجب
یکشنبه صبح باهاشون قرار دارم
آره خوب درسته.... ولی آقای انوار رشته شون الکترونیکه میدونم امسال ما داوری کشوری رفته بودیم باخود آقای انوار بودیم ولی کو؟ ماکه اونجا به جز آقای رضایی وآقای انوار وآقای جاویدان کسی رو ندیدیم؟؟؟؟