دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین zina_a و farhad_jomand

70 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. منم که شهره ی شهرم به عشق ورزیدن......................منم که دیده نیالودم به بد دیدن
  2. نه این از خودم نبود
  3. شعر واقعا عشقی وشعری بود که واقعا تو گوشت وپوست ادم ومی شینه اما مثل شمابه ندرت گیر میاد که این طوری خوب می گن احسن
  4. شعرت قشنگ بود. بابت امتیازم ممنون

آدمها می آیند
    زندگی می کنند
    می میرند و میروند..
    اما فاجعه ی زندگی تو
    آن هنگام آغاز می شود که
    آدمی میرود اما نمی میرد!
    می ماند
    ونبودش دربودن تو
    چنان ته نشین می شود
    که تومی میری
    درحالی که زنده ای...

5. سفر کردی غروبی از کنارم
    تو را ای کاش میشد ، باز دارم

تو میگفتی که میآیی دوباره

از آن روز دائما چشم انتظارم
  6. رودباش منتظرم
  7. سلام عیدتون مبارک
    (عکس خالی یعنی عید مبارک دیگه!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟)
  8. عیدغدیرخم برهمگان مبارک:
  9. اون که قطعه ای از بهشته
  10. مشهد چی؟
  11. کرمانشاه شاه ایران
  12. ماهم به دوستان خوب و با معرفت ارادت داریم. همینطور مشهدی های خونگرم که تعریفشونو زیاد شنیدیم ...
  13. ما ادت داریم دوستانون رو واسه خومون نگه داریم!!!
    خصوصا اگه بامعرفت باشند حتی ازیک شهر دور!!مهم نیست فاصله ها رو می شه با محبت ودوستی کم کرد!!
  14. جداً... خواهش میکنم شما خوب خوندید... بابت امتیازم ممنون بزرگواری فرمودید ...
  15. جداً ... خواهش می کنم ،شما خوب خوندید... بابت امتیازم ممنون بزرگواری فرمودید
  16. واسه خنده بود زینا###
  17. الان فهمیدی .... نصف عمرت بر فنا...
  18. من بعد از ديدن فيلم هاي هندي به اين نتيجه رسيدم كه هندي ها 40 درصد زندگيشون در حال رقصيدنن ، 20 درصد زندگيشون در حال عاشق شدن و شكست عشقي خوردنن ، 20 ديگه ي زندگيشون در حال دعوا با دشمناي خانوادگي يا مليشون و پرتاب كردن دشمناشون به كيلومتر ها دور تر اونم فقط با يه مشت هستن ، و 20 درصد بقيه ي زندگيشون هم در حال پيدا كردنه مادر و پدر و برادرشون كه 50 سال ازشون دور بودن هستن
  19. تیم فقط بایرن مونیخ
نمایش پیغامهای بازدید کننده 41 از 60 تا 70
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین