اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
فدا سرش اصلا مهم نیست فرومه دیگه
من اینجا عضوم فقط به خاطر خواهرام والا اینجا فقط ONمیشم چون خودم نمیخوام پست بدم اینجا هستم و پست نمیدم یعنی یه جا دیگه دارم میفعالیتم اه پس این هفته میاین میبینم که سودوکو میحلی خواهر گلم ای ول ای ول تارایی و ای ول
راستی معصومه گفت که اونجا عادی شده ؟؟؟؟؟؟
منو دلخوری عمرا من نمیدونم وقتی میای چیکار میکنی خبری که تو پستا ازت نیست جواب پیغامارو هم که توآن شدن بعدی میدی راستی شاید آخر هفته بیام خونه مامان اینا
اجـــــــــــــــــــــــ ــــــــــی چی شده ؟؟
چرا دلخوری ؟؟
نه اون موقع که نیاز به پارتی نداشتم عضو نشدم به خاطر قوانینش حالا هم نیاز به پارتی ندارم گلم ارزونیه همون اعضاء درب وداغونتون
سلام متشکرم تو خوبی ؟ باشه میایوم من وقتی خواستم عضو شم اون و خونده بودم میخواستم بگم همه چی و ولی وقتی اونطوری اعلام کرد که نه نمیشه گفتم بهتر هیچی نگفتم دوست داری پارتی شم تو هم عضو شی
سلام به خواهری خودم خوبی گلم از مامانم اینا چه خبر؟ راستی اونجا فکر نکنم ازت پستی کم کنه چون خلوته؟ تازه تو گروهکی که الینا گذاشته عضو ثابت انتخاب شدی چشمم روشن اصلا قوانین گروهک و خوندی؟
ای جان چقدی هم نازه بدو تاییدش کن بینیم بابا
یادم نمیاد
نه خانمی به اسم جی میلم عضو شدم
خواهری لینک پروفایلتو خصوصی برام بفرست باشه
یه چی میگیا تو 951عضو چه جوری پیدات کنم آخه نه بابا اطلاعی ندارم گفتم با دوستت یه تماسی بگیری تا ببینی کی میاد اسمت همین تاراست ؟؟
سلام خانمی ببخشید خونه نیستم الان هم با مکافات آن شدم در مورد دفترچه اطلاعی داری ؟؟من هنوز بی اطلاعم. تو 98 هستم نشونم عکس مهنا اگه تونستی پیدام کنی اونجا برام پیام بذار
بیای نمیجوابمـــــــــــــــــ ـــــآ
هستما
اعراب به ما اموختند بجای خوراک بگوییم غذا که خود به پیشاب شتر میگویند اعراب به ما اموختند برای شمارش خودمان بجای تن از نفر استفاده کنیم که خود برای حیوانات استفاده میکنند اعراب به ما اموختند که به جای واق سگ بگوییم پارس که نام اولییه ی سرزمینمان است اعراب به ما اموختند بگوییم شاهنامه اخرش خوش است چون اخر شاهنامه ایرانیان از اعراب شکست میخورند ایا وقت ان نرسیده با انقلاب فرهنگی خود را از این همه حقارت رها کنیم؟؟؟؟؟
سلام خوبی ؟؟ بگو هستم ببخش دیر ج دادم
سلام هستی ؟ اگه پیامو دیدی یه ندا بده کارت دارم