دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین mamadshumakher و hossien

80 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. ممنونم ازتون حسین اقا.سعیم بر اینه که هم خلاقیت خودمو بیشتر کنم که شدیدا بهش نیاز دارم هم دوستان رو سوق بدم به این تالار
  2. ممنون ما هم خوبین کار را چیکار کردین گسترش دادین کارتان را؟
  3. سلام حسین اقای گل.خوبی؟

ممنونم ازت.شکر.خوبم بد نیست اوضاع.شما چطوری؟
  4. سلام
    خوبین چه خبرا
  5. سلام حسین اقاجون

ممنونم ازت.یعنی دست گلت درد نکنه.عالی بود.چند وقت پیش به ذهنم رسیده بود یه باغچه طبقاتی توی حیاط نیاز داریم
  6. سلام حسین اقای عزیز
    خوبی رئیس جون ؟

اقا لطف کردی.تشکر فراوان
  7. سلام حسین آقا جووووووووووووووووووون
  8. سلام
    مهندس چه خبر چیکار می کنید حسابی مشغول شدی موفق باشین.
    راستی سال نو توم هم مبارک انشالله سالی خوب براتون باشه و به آرزوهایتان در امسال برسین
  9. سلام
    خوبین اقا تهیه کردین یا براتون بگیرم؟
  10. سلام حسین اقا.قربونت عزیز.
    ای بابا زحمت مهندسی سایت رو شما میکشی بعد به من میگی مهندس؟ فدای تو.
  11. سلام مهندس چطوری خوبی ؟
    خسته نباشید
  12. شما الان کجایین.
    من تهرانم داریم با هم صحبت می کنیم درسته پس فقط فکرتان را روی کاغذ اورده و مدل کنید براشون ایمیل کنید حتی اگر هم مشکل داشته باشه بهتون می گن و خوبی ین هست که کامنت براتون میزارن و شما می تونید از افکار هزاران نفر استفاده کنید.
    خودم چند تا طرح مو دارم اماده می کنم بفرستم
  13. خب اونجا اینطوریه.من چی؟اینجا؟

مثلا همون درپوش قابلمه که گفتم طرح منم بود.من چطور ازون طرح تو ایران استفاده کنم؟
  14. اره میشه تو ایران هم ثبت کرد . بیشتر اونایی که می زارم برای ارائه دادن طرح و پیدا کردن سرمایه گذار هست حتی خود سایتش هم یک فروشگاه زده و محصولاتی که کاربران تایید کردن را به مرحله ساخت و فروش رسونده.
    http://www.yankodesign.com/
  15. همین اختراعات ساده دیگه مثلا همون فنجانی که چایی کیسه ای میره لای دستش....خب اگه ازین طرح ها به فکر من برسه و من تو کامپیوتر و با نرم افزار طراحیش کنم و کلی ازینجور طرح ها داشته باشم چجوری مثل خارجیا ثبت کنم؟چجوری مثل خارجیا بسازمش؟
  16. سلام چه مشکلی پیش امده ؟
    چرا دلتون ...........
  17. نظر لطفته.ولی جدی میگم این جور کار هارو دوست دارم.وقتی 2سال تو خونه دانشجویی زندگی کردیم همخونه ها چشمشون به من بود
  18. چون تفکر می کنید
  19. سلام حسین جان.خوبی؟اقا مطمئنی درست امتیاز دادی؟ چرا من مدیر ... هستم؟
نمایش پیغامهای بازدید کننده 41 از 60 تا 80
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین