اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سیلام.ممنونم واسه جمله های قشنگت
سلام خوبم شما خوبی؟ خواهش میکنم وظیفه است
سلام آبجی.چطوری؟ممنون آبجی
سلام سپاس
سلام اوضاع درچه حاله؟ لطفا دیگه یادت نره یادداشت کن. راستی سپاس بابت امتیاز امیدوارم جبران کنم آهــای آدم هـا سر به سر من نذارید پارتی ام خــداست !!!
من گفتم.اما یادم میره یادداشت کنم.اما هر چی سعی کنم بیخوده.جمله هایی که میفرستی عالیه
کاغذ سفید را هرچه قدر هم که تمیز و براق باشد کسی قاب نمی گیرد برای ماندگاری در ذهن ها باید حرفی برای گفتن داشت..................
سلام.شماهم .خیلی.وقته.جمله .ازخودت.نگفتیا...انسان .هم .میتواند دایره .باشد و هم .خط .راست. انتخاب .با خودتان .هست : تا ابد دور خودتان .بچرخید .یا تا بینهایت .ادامه .بدهید...
سلام.خوبم شکر.به لطف شما.ازون جمله های پر معنی خیلی وقته نفرستادیا
سلاممیگذره.شماخوبی؟سعی . میکنم . بیشتر بیام
سلام آبجی.خوبی؟کم پیدا شدی؟
من از روزی میترسم که تکنولوژی از تعاملی انسانی پیشی بگیرد چنین روزی جهان نسلی از احمق ها خواهد داشت!
سیلام هلیکم ابجی خانم. کجاهایی کم پیدایی.بارون اذیتت نکرد که؟
سلام.خوبی.داداش؟
صبحتان دل انگیز
هرموقع ؛ موفق به فریب دادن کسی شدی … قبل اینکه فکرکنی چقدر احمق بود ؛ به این فکرکن که چقدر به تو اعتماد داشته …
سلام.هی .میگذرونیم.دیگه.ازکوچولوخب ندارم!چون.حالمم.فرق.کرده.که . رفتم.توکار.این.جمله.هاخوبی؟
سلام ابجی.چطوری؟ کوچکولو چطوره؟ چه جمله باحالی اما مضمون این جمله با بقیه فرق کرده.چی شد زدی تو کار این جملات؟
سلامبه بعضیها باید گفت:تو که اینقدر بارته،دیسک کمر نگیری یهو...!!!
سلام داداش خوبی؟ اوه چه کردی از این شاخه به اون شاخه پریدی چقدر!!!!!!!!!!!! دکتر شریعتی: کاش در دنیا سه چیز وجود نداشت:غرور؛دروغ؛عشق. انسان با غرور میتازد؛با دروغ میبازد؛با عشق میمیرد.