اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام عزیز دلم خب دیگه دیگه رو که میگم واست نازنینم از طریق گوشی شعرم قابل تو رو نداشت .. امیدوارم پسندیده باشی کتابه رمان بود بذااار فک کنممممم الهه ی شرقی ناز که نه اما دلم که تنگ میشه و نت ندارم خونه . شرایط محیا نیست گاهی یه توشولو کلافه میشم خب چیکار کنم دله دیگهههه کاش مینوشتی واسم از حالت... دلم بدجوری تنگ شده
باورت میشه بگم منم یادت بودم همش؟ اسم کتاب چی بود؟بگو " لطفا " چقد قشنگ بود/متسی دردونه جونی جونم میدونم اخه تو خیلی ناز و خوبی :) اره خب گناه داره بابایی جون کارخوبی میکنی/ایراد نداره نانازی جونم باشه تو هم خیلی ملاخب خودت باش
سلام جون جونی جونم... وای ممنون از شعرت بعدا باید دیگه دیگه رو بگی بعدا برات مفصل مینویسم الان فقط خواستم بی جواب نذارم این همه احساس قشنگ و مهربونتو گل نازم...
سلااام عزیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــز نازنین منننننننننننن دیشب چقده یادت کردم خدا میدونه یه کتاب خوندم و شخصیت داستانش هم سن تو بود و یه جورایی حس میکردم اگر تو بودی شاید اونجوری رفتار میکردی و هی به خودم میگفتم ناتانائیل خوبیهای منو داره واسم تدائی میکنه اما نتونستم پیام بفرستم برات ... دیگه دیگه کاش میتونستی بیای و خبر بگیری از دلم! شبا که مهتابی میشه جایِ تو هم خالی میشه آسمونم تو غیبتت رنگ گلِ قالی میشه وقتی که نیستی پیشِ من دلم میگیره از همه سهمِ دلِ تنگِ منم یه دنیا بی حالی میشه کاشکی بیای تو پیشمو خبر بگیری از دلم! اگر تو باشی پیش من هوا چقدر عالی میشه! م.ت من مگه میتونم واسه گلم ننویسم.. اینقده اینجا وقتی میام سایت زمان زود میگذره که تا دوتا مطلب میذارم وقتم تمومه و بابا اومدن و منتظر گذاشتنشون مساوی با گرما خوردنشون اون پایین منم بدو بدو مبپرم پایین و میرم گاهی بدون بستن سایت اما بدون هیـــــــــــــــــــــــ ــچ وقت هیچ وقت از تو و یادت غافل نیستم حتی اگر امکان تماس نداشته باشم میبوسمت خداداده ی من مراقب خودت باش که منننن ...
سلام کجای؟ چرا برام پیغام نذاشتی ؟ اگه بشه سعی میکنم از کارخونه بهت زنگ بزنم
مرا یک شب تحمل کن که تا باور کنی جانا چگونه با سکوت خود مدارا میکنم هر شب
اینم میدونم... چون عزیزمی توووووووووو نه خیر باید همیشه بیان کنی/میدونی که من حسودم ایشالله شما هم موفق باشی جون جونی
عزیزمی توووو خودت میدونی چقدر...... اصلا نیازی نیست بیان کنم ایشالا موفق باشی خوشکلم
سلام دردونه جونم آری ، آری میدونم :) اوهوم:) متسی منم خیلیه خیلی بیادتم منم ازون بوساکه میدونی
سلام نازنین من میدونی که چقدر عزیزی واسم پس بدون به یادتم چه اینجا چه هر جای دنیا که باشم "چه باشی " چه نباشی" منم روی ماهتو میبوسم
عزیزم/ممنون/همیشه شرمندم میکنی/ببخشید نمیتونم عکس بذارم یواشکی بوس گنده از همونا که میدونی
سلام گل منخیلی خوشحالم که اومدی و قدم رو چشم ما گذاشتیجون جونی شکلک نمیذاره اما بوسس بوسسس
دردونه جون سلام حالم خوب است اما تو باور نکن دلم برای دیدارت تنگ است تنگ ... یادت را به شمعدانی ها پیوند زده ام هیچگاه زرد نخواهد شد... همیشه سبز است... همیشه پر گل...
سلام مهربونم خوبم شکر خدای مهربونی ها خوبم و خوشحال که خوبی چه خوب که کارارو سامون دادی ایران نداره خب عوضش خشگل میشه برمیگرده واقعا قبول دارم هیچ خستگی ای از خستگی روح بدتر نیست الهی عزیزم/خداحفظشون کنه عزیزم تروخدا اینجوری نگو خجالت میکشم عزیزم خدا ... ببخشید اعتبارم تموم شده بود نشد جواب بدم دورت بگردم مراقب خودت باش مهربونم
سلام گل منننن خوبی عزیز دلم؟ منم خوبم به لطف تو و خدای مهربونم تقریبا جا دادیم همه وسایلو فقط مونده کمد بنده که رفته واسه رفع مشکل و تا اومدنش باید وسایلم آواره باشه خستگی که داره اما انسان خسته ی غم نباشه مامان خانوم که کارمنده و حسابی گرفتار واسه همینم ما کلا خودمختار شدیم منم دوست دارم گل نازمممممم راستییییییییییییی خیلی خیلی خوشحال شدم امروزززززززززززز یکی از بهترین اتفاقای زندگیم بود عزیزم مرسیییییییییییییییییییییی ییییی کلی ذوق کردم نازنینمممم .. خدا دلتو شاد کنه و موفق باشیییی... میبوسمت
سلام عزیز مهربونم شکر خدای مهربونیا/امیدوارم حالت خوب باشه/حتما از حالت بنویس برام ایراد نداره مهربونم میدونم قبلا گفته بودی نازنینم الان هنوز همون جای همیشگی من هر روز یه سر میام مهربونم الان اسکانتون حل شده؟همه کارا رو انجام دادین ؟ کلا خونه روبراهه روبراهه دستت درد نکنه حتما حسابی خسته شدی دست مامان مهربونت درد نکنه با دختر دسته گلی که بزرگ کرده دوستت دارم عزیزم
سلام عزیز دلمممممم خوبی فدات شم؟ من نتونستم هفته قبل سر بزنم آخه اساس کشی داشتیم کجایی گلم؟ خوبی؟ کی میای؟