اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام آقا مهدی خوب هستید.؟؟ خواستم بابت گل مردابی که بهتون گفتم تشکر کنم . متاسفانه از توسیستم خودم نمیدونم چطوری میشه عکس ارسال کرد برای همین نشد براتون عکسشو بفرستم. خدارو شکر گل ما دوباره مثل روز اولش شد فکر میکنم چون جایی که بود رو تغییر داده بودیم داشت زرد میشد که برگردوندیم سر جای اولش دوبار سبز شد. یک دنیا سپاس از لطف شما
آیا كلبه شماهم در حال سوختن است؟ تنها بازمانده يك كشتی شكسته، توسط جريان آب به يك جزيره دورافتاده برده شد. با بيقراری به درگاه خداوند دعا كرد تا او را نجات بخشد، ساعتها به اقيانوس چشم دوخت تا شايد نشانی از كمك بيابد اما هيچ چيز به چشم نیامد. سرانجام نااميد شد و تصميم گرفت كه كلبه ای كوچك بسازد تا از خود و وسائل اندكش بهتر محافظت نمايد. روزی پس از آنكه از جستجوی غذا بازگشت، خانه كوچكش را در آتش يافت، دود به آسمان رفته بود،اندوهگين فرياد زد: خدايا چگونه توانستی با من چنين كنی؟ صبح روز بعد، او با صدای يك كشتی كه به جزيره نزديك میشد از خواب بیدار شد، میآمد تا او را نجات دهد. مرد از نجات دهندگانش پرسيد: چطور متوجه شديد كه من اينجا هستم؟ آنها در جواب گفتند: ما علامت دودی را که فرستادی ديدیم! آسان میتوان دلسرد شد هنگامی كه بنظر میرسد كارها به خوبی پيش نمیروند، اما نبايد اميدمان را از دست بدهيم زيرا خدا در كار زندگی ماست، حتی در ميان درد و رنج. دفعۀ آينده كه كلبه شما در حال سوختن است به ياد آورید كه آن شايد علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند. برای تمام چيزهای منفی كه ما بخود میگوييم، خداوند پاسخی مثبت دارد. تو گفتی «آن غير ممكن است»، خداوند پاسخ داد «همه چيز ممكن است». تو گفتی «هيچ كس واقعاً مرا دوست ندارد»، خداوند پاسخ داد «من تو را دوست دارم». تو گفتی «من نمیتوانم خود را ببخشم»، خداوند پاسخ داد «من تو را بخشیده ام». تو گفتی «من بسيار خسته هستم»، خداوند پاسخ داد «من به تو آرامش خواهم داد». تو گفتی «من توان ادامه دادن ندارم»، خداوند پاسخ داد «رحمت من كافی است». تو گفتی «من نمیتوانم مشكلات را حل كنم»، خداوند پاسخ داد «من گامهای تو را هدايت خواهم كرد». تو گفتی «من نمیتوانم آن را انجام دهم»، خداوند پاسخ داد «تو هر كاری را با من میتوانی به انجام برسانی». تو گفتی «آن ارزشش را ندارد»، خداوند پاسخ داد «آن ارزش پيدا خواهد كرد». تو گفتی «من احساس تنهايی میكنم»، خداوند پاسخ داد «من هرگز تو را ترك نخواهم كرد». تو گفتی «من به اندازه كافی باهوش نيستم»، خداوند پاسخ داد «من به تو عقل داده ام». تو گفتی «من میترسم»، خداوند پاسخ داد «من روحی ترسو به تو نداده ام». تو گفتی «من هميشه نگران و نااميدم»، خداوند پاسخ داد «تمام نگرانی هايت را به دوش من بگذار». تو گفتی «من به اندازه كافی ايمان ندارم»، خداوند پاسخ داد «من به همه به يك اندازه ايمان داده ام».
سلام بر نسيم صبح سحر .پيروز باشيد
سلام ممنون اقا مهدی. باشه اگه شد براتون عکسشو میفرستم.
آقا مهدی گل های مردابی تنوع زیادی دارند و هر کدام به نوبه خود بیماری های مخصوص به خود . اسم گیاه ایشون چیه ؟! به من بگید تا بهتر بتونم راهنمایی کنم . ولی در حالت کلی ازشون بخواین که گیاه رو زیر نور مستقیم خورشید قرار ندهند . و یا شاید هم ممکنه نوعی قارچ باشد که در اینصورت باید گیاه را از بالای قسمت زرد شدهبه صورت اریب ببرند و در یک شیشه تمیز با آب معدنی قرار دهند و مقداری زغال داخل آن بریزند تا میکروب زدایی شده و به حالت اول برگردند .ولی بازم نوع گیاه رو جویا شید تا بهتر بشه راهنمایی کرد . جواب از مدير تالار كشاورزي مي باشد
ممنون چشمتون بی بلا. حتما تو چند روز اینده براتون اگه شد میفرستم. صبح دیدم هستید گفتم شایدبتونید بدون دیدن علت زرد شدنش رو بفرمایید.مرسی از لطفتون
ميتونيد يه عكس از گل مرداب بدين همون گياه بيمار .
سلام بر نسيم صبح سحر .والا رشتم زراعت و اصلاحه اما چشم علت رو بهتون ميگم
سلام خوبین اقا مهدی؟؟صبح بخیر یه سوال ما یه گل مردابی تو خونه داریم که ساقه اش داره زرد میشه شما علتش رو میدونید؟شما کشاورزی خوندید درسته؟ باید چکار کنیم خراب نشه؟
حاجيان يكسر رفتند در مني ، پس چرا او رفته سوي كربلا ، او به جاي موي سر سر ميدهد ، قاسم و عباس و اكبر ميدهد .عيد بر شما مبارك
عيد قربان عيد پاك ترين عيدها است عيد سر سپردگي و بندگي است. عيد بر آمدن انساني نو از خاكسترهاي خويشتن خويش است. عيد قربان عيد نزديك شدن دل هايي است كه به قرب الهي رسيده اند. عيد قربان عيد برآمدن روزي نو و انساني نو است.برشما مبارک
شب خوبی داشته باشین .شب بخیر
شب خوش خدانگهدار
جائی در پشت ذهنت به خاطر بسپار ، که اثر انگشت خداوند بر همه چیز هست . . .
ممنون خدا رو شکر
اوضاع بر وفق مراد هست ؟
سلام ممنون از لطفتون خوبم شما خوبید؟
سلام بر نسیم صبح .خوبی شما ؟ شب مارو سحر کردی .