اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
آبجی تو می تونی ، باید بخونی و رتبه 1 کنکور بشی من می دونم که موفق میشی . هم درستو بخون ، هم تفریح داشته باش آبجی والا من که تا حالا بهترین غذام املت بوده ، البته یه بار کته هم گذاشتم که نپخته بود خودت چی آبجی ؟ دست پختت خوبه ؟
به به ! سلام به داداشی نازنین . میسی عزیز جون از محبتت . چه طورین؟ خدا رو شکر که اینخده بچه مثبتی . اما این آجی کوشیکه خیلی درسش نمیاد. با زور چوب و چماق تو خونه ، امر و نهی های قوم یاجوج و ماجوج تو مدرسه. و داداش های بدی مثه شما تو سایت ، یه ریزه میدرسم . اما ،با یاد آوری این مسئله ،دنیا به کامم زهر میشه. داداشی ؟ تا حالا چقدر غذای سوخته پلو درست کردی و با عشق خوردیش؟
سلام بر آبجی خودم ؛ خوب درسته که خیلی دور نیست ، ولی باز هم نمی تونم زیاد برم خونه ؛ آره ، درام سعی می کنم درسمو به بهترین وجه بخونم ، ایشالا خودت هم خوب می خونی و باعث سرافرازیمون می شی . آبجی خوابگاه دادن بهمون ( البته بعد کلی بدبختی ) ایشالا هر چه زودتر خوب میشی آبجی مهربونم
سلام به داداشی گلم . خوب و خوش و سلامتی ؟ به به ! هم زبون هم که در اومدی . هم چین میگی خونه و دانشگاه ،فکر کردم خونه تون تو شمال غربه و دانشگاهت جنوب شرق. عیبی نداره عزیز جون . فقط سعی کن ،خوب درست رو بخونی و باعث سرافرازی مون بشی . داداشی تو خوابگاه می مونی یا خونه اجاره کردین؟ من امروز به شدت استخون درد گرفتم و خیلی میزون نیستم . ایشالا وقتی خوب شدم ،خودم حسابی به خدمتت میرسم . شاد باشی و سربلند.
آره دیگه ، دانشگاهمون تبریزه ( سهند ) ، خونه مون مراغه ! فردا میرم و معلوم نیست کی دوباره بتونم بیام خونه ، درس ها زیاده دیگه !
الهی داداشی شهرستان درس می خونی ؟ این یعنی چی؟ نفهمیدم . "" تازه اومدم خونه ، جمعه دوباره میرم تا یه مدت نامعلوم تا درس بخونم """
نه بابا خودم میرم تازه اومدم خونه ، جمعه دوباره میرم تا یه مدت نامعلوم تا درس بخونم باشه ، حتما می خونم ، خوشحال میشم تو این مدت برام پیغام بزاری شب خوش
ذاذاشی یه کا رنکن با دمپایی بیام سراغت و از نت بیرونت کنم ها . میگم بد نیست یه کم از جا پاشی . اون صندلی طفلی یه کم هوا بخوره . عزیز جون ،برو به درس هات برس مگه فردا کلاس نداری ؟ من دیگه از این به بعد تن تن میام و برات آف میزارم .تا وقتی اومدی خوندی غش کنی از خنده فقط هر وقت خواستی بیایی ، یا یکی رو با خودت بیار یا یه لیوان آب دم دستت باشه که وقتی از حال رفتی بتونی دوباره جون بگیری . اگه می خوای بخندی یه کم برو پیام های منو با داداش امین یا داداش مهدی یا داداش بیستک که اونم مث تو تازه اومده بخون . وقتی رسیدی به یکی از اسم هاشون ،دکمه مشاهدات رو بزن .همه ی مکالمات رو می بینی . داداشی شب آروم و خوبی داشته باشی . یا علی
قربون آبجیم که به فکرمه آره می بینم انسان بسیار دست به خیری هستی ایشالا به کارکشتگی هم میرسی
آخ آخ ! خواهری فدا داداش جون تا آبجی شیطونی مثه من داری نباید از این چیزا بحرفی . من خودم رات میندازم . ببین پروفایلم رو .هر روز دارم کار سازندگی می کنم . تازه این ها در قبال پیام خصوصی ها چیزی نیست . از الان باید یه چند تا کشته مرده بدم تا وقت خودش کار کشته باشم.
ایشالا هر چه زودتر وب میشی آبجی اگه درسا بزارن ، من همیشه که افسرده ام ، این فصل هم فصل غمگینی هستش
منم درس می خونم . رشته تجربی هستم . الانه هم انفولانزای او.با.ما.یی. گرفتم و حسابی سیستم بدنم ال.قا.عده.ای شده . اون پیام پایین ها که بچه ها گذاشتن و واسم سوپ سوکس و مولک مار درست کردن ،برا همین بود. خب پس تو این فصل حسابی کیفت کوکه و دماغت چاقه خدا رو شکر . ایشالا همیشه ایام به کامت باشه .
والا درگیر درس و دانشگاه هستیم ، درسا که خیلی زیاده ، اصلا وقت نمی کنم زیاد بیام آره بابا ، طنز خونم خیلی بالاست من پاییز رو خیلی دوست دارم ، فصل مورد علاقم هست مخصوصا برگها و بارون هاش چیکارا می کنی ؟
به به ! باد آمد و بوی عنبر آورد ... سلام به داداشی گل . خوب و خوش و سلامتین ؟ اوضاع بر وفق مراده ؟ قربان ،چه عجب ؟ اگه از قبل مطلع بودیم که تشریف میارین ،حتما حیوون بیچاره و فلک زده ای رو دوباره میدادیم دست فلک تا این دفعه حتما فلکش کنه . داداشی ایشالا که طنز خون تون بالاست . خب .چه خبرا ؟ چه می کنید با پاییز و رنگ هاش و برگ هاش و هواش و .. ایشالا که چزخ روز گار تو این فصل و تو این ماه به خوشی بچرخه واستون . شاد باشید و سرافراز
سلام آبجی ، مرسی من خوبم ، خودت خوبی ؟ چیکارا می کنی ؟ اختیار داری ، باعث افتخارم هست که میای به پروفایلم ایشالا همیشه موفق باشی
سلام سلام به داداشی گل خوب و سلامتی ؟ از دست من نمی تونی آُسایش داشته باشی .از در بیرونم کنی از پنجره میام . داداشی ؟ چه کیفی میده آدم ،اولین نفری باشه که پروفایل به این تر و تمیزی رو تخریب کنه . ایشالا که چرخ روزگار تو فصل پاییز و تو ماه مهر به خوشی بچرخه واست .