اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام خوب هستین؟ شرمنده نشد دیگه . پروفسور باهر هم اندیشی گذاشته بود ، مجبور شدیم بریم اون جا ... در پناه خدا منصورو موید باشید ...
سلام . خوبی؟ اگه وقت کردی یه سر بیا دانشگاه ما ،ساعت 4:30 منتظرم. چرا همه چی خاموشه ؟
سلام بر ناب ترین . خوب هستی ؟ چه می کنی ؟ اون حرف ها چی بود تو پروفایلم نوشتی ؟ شما لیاقت بهترین ها رو داری، مثل ما ،مثل برگ سبزی است تحفه درویش ... راستی ،مشکل دریافت برطرف شد؟ تونستی از مسیو مطالب رو بگیری ؟ شرمنده بهتون دسترسی نداشتم ،این جا مزاحم شدم .میگم ، یه کمی هم استراحت کنی بدنیست ها ... باور کن جای دوری نمیره ... شاد باشید و بمانید.
سلام دکتر خوب و سلامتین ؟ صبحتون به دلشادی... متعلقین خوبند؟ تو این مدت حسابی شرمنده مون کردین .بابت همه الطاف شیرین تون سپاس. ممنون از این که دعوت به موضوعات رو اجابت می کنید و گاهی هم شرمنده . نیازی به دادن امتیاز نیست . همین که مطلب رو از نظر می گذرونید برای من بالاترین مرتبه ارزش گذاریه . اشعار و تصاویر زیبایی هم انتخاب می کنید . ازبابت اون ها هم نهایت تشکر و امتنان رو دارم . چقدر خوش حالم که در دعای شما جایی هم برای من پیداشده .لطفا شما مثل من پولکی نباشید و برام دعا ی خیر داشته باشین که سخت محتاجم . در پناه مولا زنده باشید و استوار ...
سلام . خوب هستید؟ قبول باشه انشاءالله .موقع روشن کردن شمع خیلی به یادتون بودم . شمع وجودتان تابان و پر فروغ .
کاش می گشتم فدای دست تو تا نمی دیدم عزای دست تو خیمه های ظهر عاشورا هنوز تکیه دارد بر عصای دست تو از درخت سبز باغ مصطفی تا فتاده شاخه های دست تو اشک می ریزد ز چشم اهل دل در عزای غم فزای دست تو يك چمن گلهاي سرخ نينوا سبز ميگردد به پای دست تو در شگفتم از تو از دست خدا چيست آيا خونبهای دست تو
یه تمنا : دعای خیر فراموش نشود. خاطرتان جمع حق الزحمه هم پرداخته می شود. هر بار که مرا دعا کردید ، گشایشی عظیم برام حاصل شد . خواهش می کنم امشب و هرشب نبز برایم دعا کنید. امشب حسین در خیمهها حق را عبادت میکند فـردا میـان مـوج خـون، غسل شهادت میکند امشب علمدار از بصر خون جگر جاری کند فـردا میـان دشمنـان تنهــا علمـداری کند
سلام بر عزیزترین . نظرکرده جان ،خیلی خیلی دعامون کن. هر که سرباز خدا نیست نماند، برود وان که پابند وفا نیست نماند، برود مى کشد پرده تاریک شبانگاه به دشت هر که را شرم و حیا نیست نماند، برود رود آهسته چنان موج سیاهى در شب هر که را ترس خدا نیست نماند، برود دجله آغشته به خوناب پریشانى ماست هر که آشفته ما نیست نماند، برود تشنه دشت بلا هیچ نمى جوید آب آن که سیراب بلا نیست نماند، برود رشته نازک پنهان تعلّق دارد آن که آزاد و رها نیست نماند، برود هر که آیینه خود را به تماشا نشکست محرم اهل ولا نیست نماند، برود بر سر تربت ما لاله شفا مى گیرد هر که در فکر شفا نیست نماند، برود آخرین سجده عشق است به محراب نیاز هر که هم بال دعا نیست نماند، برود
دلم شدپر احساس فضا پر شده از بوی گل یاس هوای حرم حضرت عباس علمدار نیامد سهپدار نیامد
سلام بر ناب ترین .خواهش می کنم . ناقابل بود . خوش حالم که به سر انجام رسید . عزاداری های شما هم قبول باشه . خیلی خیلی التماس دعا دارم . قلب پاکی داری ،از این خوبیت دیگران رو هم بهره مند کن و براشون خیر بخواه .
علمهاي عزا برپاست در دل فغان و اشک و واويلاست در دل ميان تير و خون قامت به قامت نماز ظهر عاشوراست در دل......
سلام خوبین شما؟ ممنون از لطف تون . خیلی خیلی زحمت کشیدین . دیگه کاریش نمیشه کرد . بازی اسم فامیل یادتون میاد . به توصیه شما عمل کردم و ایشون رو در جریان گذاشتم . ممنون از راهنمایی تون . عزاداری هاتون مقبول . التماس دعای خیر.
کتابِ چشم مرا خط به خط بخوان ، خانم ! که تابِ موی تو را مو به مو روایت کرد سرودن از تو شبیه نوشتن وحی است و آیه آیه تو را می شود تلاوت کرد
سلام به بهترین ها . خوب هستین ؟ عجب جذبه ای تو اسم تون هست ؟ فنی کار شدی ؟ پر توان و پاینده باش.
سلام .خوبی؟ خب نتیجه چی شد ؟
میآیم از رهی که خطرها در او گم است از هفت منزلی که سفرها در او گم است از لابهلای آتش و خون جمع کردهام اوراق مقتلی که خبرها در او گم است دردی کشیدهام که دلم داغدار اوست داغی چشیدهام که جگرها در او گم است با تشنگان چشمهی «أحلیمنالعسل» نوشم ز شربتی که شکرها در او گم است این سرخی غروب که همرنگ آتش است توفان کربلاست که سرها در او گم است
سلام بر ستاره سهیل .خوبم .شکر .نفسی میره و میاد . خدا کنه نفسی که برمیاد پاک باشه . نفرمایید .شما رحمت تام هستین . تشکر . عراداری های شما هم قبول درگاه حق . شما نظر کرده هستین ،شما باید برای ما ها دعا کنین . آقا مصطفی رو در جریان گذاشتید؟ اینم آهنگ متنی که برام ارسال کرده بودین . http://s1.picofile.com/file/71975487...Zaman.mp3.html
سلام این سایت رو یه وقت هایی با ارسال تکرار ، شرمنده می کنه ... خوب هستین ؟ با زحمت های ما ؟ عزاداری هاتون مقبول ... التماس دعای خیر ...
سلام ممنون از لطفتون ... تصاویر زیبا و درد ناکی بود ... چه شعر قشنگی انتخاب کرده بودید ... سپاس ایام سوگواری بر شما هم تسلیت باد ... من هم التماس دعای خیر در این شب ها رو دارم ... دست دل تون پر از روزیی که امام حسین علیه السلام براتون در نظر گرفته ...