اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
oh oh نه دیگه عصبی نباش اونوقت میشی مثل بقیه ها ..... انشاالله قسمت همه بشه دوباره قسمت منم بشه
ای وای ! چرا حال خراب ؟ تا آجی کوشیکه ای مثه من داری نباید از این چیزا بحرفی .( حالا نگی این ناراحتی ،کلا به خاطر منه، که حسابی داداش سیا میشم . ) اما بگم من حالا حالا ها خشن نمی شم .ببین چی کار کردی که از این شکلک ها بهره گرفتم .( از این به بعد اومدن هاتو شمارش می کنم .این نوشتت رو هم نگه میدارم تا متوجه بشی چرا عصبی هستم . ) ایشالا روزیت بشه بیایی کربلا ،دل و جیگر و مخت سر حال میاد والا من از خواهرای قدیم هم سر تر هستم .داداشی اون چشای خوشگلت رو یه کمی بیشتر وا کن تا خوب ببینی .تو آبجی های قدیم و جدید ، مهربون تر و گل تر و خانم تر و با ادب تر و دل رحم تر و ...( بازم بگم ) از من پیدا می کنی ؟
آخه حال خراب که گفتن نداره، داره بگم ؟؟؟ بعدشم شما لطف داری khoW حالا چرا انقدر خشن ؟؟؟ خواهرم خواهرای قدیم ....
الهی شکر. آخه همش منم دارم بهت سر میزنم و جویای حال هستم . داداشم داداشای قدیم ...
سلام، چرا بی معرفت ؟؟؟ شما خوبی ؟؟؟
سلام بر داداش گل بی معرفتمون خوب و سلامتی ؟ ایشالا که چرخ روزگار بر وفق مرادت بچرخه . چه خبرا؟