اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
بله دیدم توکل به خدا
چت باکس رو بخون
کو؟!
خب رییس اینمم خبر خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــوب
سلام الهی شکر ای جــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــانم ... ایشالا که این اتفاق نمبفته ... امید وار باشین
سلام شما خوبید؟ خبر خوش که 3 تایی شدن رئال بود که مزه ش مالیده شد
سلام خوب هستین ؟ چه خبرا؟
علیک سلام توکلت به خدا باشه ...
سلام زیاد خوب نیستم
سلام رییس حال و احوال شریف؟ شب زنده داری تون بخیر
دوباره سلام حالا الان من چه کنم ؟ میشه کلا تاپیک رو حذفش کرد؟
سلام خوبید؟ تا اونجا که من دیدم عکسهایی که روی پرشین بلاگ آپلود شده باشه فقط همون جا قابل استفاده هستند واین سایت اجازه نمیده جایی دیگه از عکساش استفاده بشه! موفق باشید
میدونی چیه باور کن تا همین الان رویت می شد نمی دونم چش شد؟
سلام رییس خوبید؟ مشکلی سر تاپیک پیش اومده ؟
سلام به ناپیدای ناسایت ... خوب هستین ؟ دارم کم کم نگران میشم ها ؟ خدای نکرده آلزایمر که نگرفتین تا را ه رو گم کنین ؟ عزاداری هات مقبول ایشالا دست دلت پر باشه از روزی ای که امام حسین علیه السلام برات در نظر گرفته التماس دعا
سلام الهی شکر .خوب خوبم . شما در حالین؟ کم کار شدین؟ ممنون . دیدم عصر ، عصر انفجار اسمه .گفتم عقب نمونم . تازه این جوری فنی تر میشه اتیش سوزوند ... سپاس . شما هم همین طور
سلام خوبید؟ سطح تکنولوژی رو که هم بالا بردی اسم جدید موبارکه. موفق باشی
سلام به آقا داداش گل مون خوب هستین ؟ کم پیدایین یا ما کم سعادتیم ؟ روزگارت شاد
علیک سلام الهی شکر منم خوبم ... ممنون ... به به ! به شما میگن بشکه انرژی ! آفرین قوای ذهنیم تحلیل رفته بود ... حالا شدم باروت
سلام مرسی شما خوبی؟ عید شما هم مبارک شما که سفر عتبات رفتی. انشا ا.. سفر ونیز قسمتت شه!