دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین M@hdi42 و setayesh shb

479 پیغام بازدید کنندگان

1. باشه
  2. کاریت نباشه.برای رد گم کنیه
  3. داداش ینی یه خواب انقدر مهمه جدی نگیر خود پرنیان بوده
  4. ممنون ببینم چی کار میکنی دیگه
  5. چشم اما غافلگیرش میکنم. خیالت تخت .
  6. داداااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااش داغش کنیاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا منو ضایع نکنیااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا
  7. سلام داداش خوبی خواهش میکنم وظیفست فقط پیغامم کامل نرسید اذیت نکن این پسر خالمو
    داداش این پرنیان میگه چون بچته صندلی داغشو داغ نمیکنی منم میگم که من آبجیتم تو به حرف من گوش میدی صندلی داغشو جهنم میکنی
  8. ممنون از امتیازت ابجی
  9. پس من نمیتونم آخه من واقعا جایی که آقایون هستن اذیت میشم همین الانش سر کلاس درس عصبی میشم استادامون آقا هستن وای به حال محیط کار
    در ضمن من جدی نیستم
    خیلی ممنون داداش لطف کردی
  10. Dar mored omran bayad begam ke kami baraye khanoma sakhte be chand dalil. Avalan kare amali ziaaaad dare onam to jahaye nesbatan khashen. Baad az payan tahsil ham mahal karet mamolan jahaye mardone hast. Vali dar kol age jedi bashi be jorat mitonam begam behtarin reshteye mohandesie. Alan khanomaye ziadi to in reshte hastan ke kamelan moafagh amal mikonan va hata az pesara pishi gereftan.
  11. ممنونم یکم میخواستم در مورد عمران برامبگی و این که خانم ها میتونند این رشته رو بخونند ینی براشون معذوریت نداره؟
  12. اره ابجی.من همیشه برای دوستان گل وقت دارم. هرچی هست بگو ج میدم حتما چه الان چه امشب چه فردا
  13. سلام داداش یه کوچولو وقت داری؟
    البته فکر کنم سرت شلوغه ولی باز پررویی کردم گفتم یه بپرسم
  14. سلام داداش خوبی؟
    نه با با اینچه حرفیه فقط نبودی نگران شدیم گفتم نکنه...
    جریممم که پرداخت کردم
    شما هم که سنگ تموم گذاشتی
  15. جواب اینهمه پیام ومحبت رو چطوری میتونم بدم من؟
  16. ر
  17. ببخشید از تاخیرم .ممنون از امتیازت .شرمندم کردی دیگه
  18. ببین کی تو سایته
    افتخار دادید قربان
  19. داداش رفتی دور دنیا رو بگردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خبری ازت نیست
    بابا دلمون گرفت
    سایت بدون تو خیلی ساکته
نمایش پیغامهای بازدید کننده 421 از 440 تا 479