اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
الان از بیمارستان اومدم . حالم به هم ریخت
سلام داداش حالت خوب نیست؟
ممنون ابجی ستایش
اره محاله محاله (با اواز بخون )
امروز سلی ناز بهم اینو گفت الان منم به تو میگم منو این همه خوشبختی محاله !
نه اینطور نمیشد من نیتم امتیاز بود
نه بابا خسیس نیستی . اتفاقا دست دل بازی
جدا رفتی امتیاز دادی؟ بابا شوخی کردماااا. امتیاز مهم نیست عدد مجازیه.همین که اسمت میفته تو لیست امتیاز دهنده ها یه دنیا برام ارزش داره. مرسی
یادم نمیر ها این سومین باره به من میگی خسیس
شوخی میکنی صفر دادمالان درستش میکنم ایست کن فقط میدونی مشکل تاپیکت چیه چون آدمینه منم زیاد نمیشناسمش ینی اصلا نمیشناسمش بنابراین نمیشه ان شالله نفر بعدی
ممنون از امتیازت .حالا تو که امتیاز دادی چرا صفر میدی خسیس؟
چشم
تالار عمران هستم
مرسی مرسی مرسیییییییییییییییییییییی یییییییییییی دیگه نتمیتونم اینهمهههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه رو جبران کنم یه کم رعایت کن شما دیگه جبران میکنم. اومدی تالار ما بگی ابجی منی کارت راه میفته
نه بابا مدیر چیه. من همون مهدی 42 هستم بدون هیچ تغیری. قبلا هم مدیر بودیم. رفاقت مهمه این وسط تقدیمت:
سلام ادامه ی درس http://www.njavan.com/forum/showthre...589#post510589
گفتیم دیگه نگیم بهت داداش بالاخره مدیری گفتن اینم گل واسه مدیر جدید خوبید جناب مدیر چه خبرا جناب مدیر ؟
داداااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااش دوباره مدیر شدی تبریک میگم ببین من خواهرتم آخرین نفر فهمیدم تو باید به میگفتی الان تو آمپاس شدیدم حالا مدیر کدوم بخش شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو خجالت نمیکشی چرا به من نگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط از یه چی خیلی میترسمدوباره با مدیر شدنت تو آمپاس شدید قرار بگیری ول کنی بری اگه این دفعه از این کارا بکنی خودم هر جوری میابمت خفت میکنم