اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
فکرش را هم نمی کردم که زندگی به این زودی ها خمیازه ام را بکشد سوگوار خودم هستم لحظه ای که چشم های مادرم واقعیت را بغض کرد تا پلک های نیم بازم از دریچه ای دلگیر آه بکشند که تابستان دیگر نیستم....!!!!!!!!!!!!!! عزادارخودم هستم.
برای داشتن یک وب سایت خودتان را آماده کنید!
خسته ام از سفر طولانی این هفته.... چشمانم هنوز دودوی غمی را می دهند که درمن فریادی به بلندی هق هق می زد........... ازتمام من گریزی مانده بود که می دوید و اشک هایش را باد گذر باخود پای سپیدار غروری می برد تا تنومندتر ازهمیشه ادامه دهد و چه بی سایه من درگرمای بی مهریش سوختم ودرلابه لای صفحات سرنوشت گم شدم تا ازمن تنها جسدی بماند اسیر خاکستری وقوع که فقط نفس می کشد ... کاش تمام می شدم. تمام این لحظه های تکراری مرگ من و تنهایی بعد از تو
می خواهم این کران را بدزدم ...خورشیدش را درجیبم بگذارم ??? ابرها و باد و شب و روز و درخت های باغچه و خیابان و کوچه ی بن بست وبی انتهای جاده و این آسمان و زمین و تک دانه های باران و کلبه ی گم شده جنگل و آتش و خاکستر و تمام عناصر هستی و حتی نیستی و همین طور خدا را بدزدم و در پهنای فکر خیال انگیزم قایم کنم !!! تا در بارگاه سیاه چشمانت همه را سلاخی شعر های بی وزنی کنم که سپید می رویند ولطیف، تورا می نوازند که دوستت دارم...
Walk on their feet They are like the earthly man But the fate of the angels who are flying dream smile yet. for you
نعره ی هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمی کند؛ من از سکوت موریانه ها می ترسم ...!
به جزء حضور تو !!! هیچ چیز این جهان بیکرانه را جدی نگرفتم ... حتی عشق را
روي پرده خانه كعبه اين آيه از قرآن حك شده كه: «نَبِّئْ عِبَادِي أَنِّي أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــيمُ» بندگانم را آگاه كن كه من بخشنده مهربانم.
گیج شدم
یعنی دقیقا منظورم به شما نبود . مخاطب عام بود نه خاص ! به همین سادگی
سلام ساناز جان منظورت رو نفهمیدم از مخاطب خاص
- یک قلــب پـــاک؛ از تمــــام مــعـــــابـــد و مســـاجــــد و کلیـــســـا هــــای دنیـــــا مــقـــدس تـــر است
اون غبطه هست . در عین حال مخاطب خاص منظورم نبود.
سلام بر دختر خاله گلم ممنون من همیشه حسادت دارم نه اون حسادت حسادت علم
سلام خوبین ؟ ممنون از وبلاگ خوبتون . کسانی که به ما حسودی می کندد شاید بهترین ادم های دنیا هستند چون معتقدند ما از ان هابهتریم . شاد و پر انرژی باشین دوست خویم .
وامروز برای تو می نویسم که آخرین بار به جرم دانستن نفس هایت به جارپایه ی کشیده شده التماس می کرد. . . خواب مرا آشفته نکن.
شکر الحمد الله
به قول فلانی میگه مردیم از خوشی رنگشو ندیدیم شما خوبین
سلام احول شما خوبین ؟ شادابین ؟