دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین B a R a N و باستان شناس

29 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. سلام ازاده جان
    این پست گزارش شده لطفا یک رسیدگی کن من فعلا غیر تایید زدم براش
    پست مدیریت شده(نامرئی منتظر تائید مدیر) آموزش فارکس
    خودت درستش کن خواستی تایید بزن
    ممنونم
  2. درسته، مال ما هم همینجوریه، مثلا یکی از استادا اگه تِم تیره باشه کلا باهات لج میکنه :-|
    باید برم و از زحماتم جوری دفاع کنم که ارزشش کم نشه
  3. ای بابا نگران دندون منی
    ...هنوز دندونام به خوردن شیرینی جواب میده

خب خیلی عالی هست ولی یادت باشه اگر پاورپونت کردی پایان نامه رو بسیار زیبا باشه خدایی بعضی از استاد ها و یا داور عقلشون به چشمشونه جدی میگم اینطوری ی امتیاز مثبت میتونی بگیری و فقط قدرت بیان هست میتونه در دفاع از پایان نامه جواب بده ...
    من سر دفاع خیلی ها رفتم بعضی از اونا واقعا پایان نامه عالی داشتن ولی به علتی که نتونستن درست و با قدرت بیان کنند دفاع جالبی نبود
    ولی دوست خود من باور کن من ااخرش متوجه نشدم چکیده پایان نامه چی میخواست بگه و پایان نامه اون ی کپی برداری خیلی اولیه بود نه عملی بود نه حتی تئوری ...
    باور کن هیچی نداشت برای گفتن ....با ی قدرت بیان تونست بیست بگیره ولی از حضار سوال میکردی اصلا موضوع چی بود نمیتونستن بگن....
  4. شدید سورپرایز شدم، حس کاربر تازه وارد در انتظار تایید ایمیل بهم دست داد
    بهمون زمان دادن و ترم قبل محسوب میشه فعلا
    من که کارم تمومه، فقط مرکز تحصیلات تکمیلی هنوز یه تاییدیه که مال سنوات هست رو نفرستاده که اونم با همیاری استاد راهنمام که معاون آموزشیه حل میشه
    بعدم من شیرینی بیارم بعدش میرید مسواک بزنید؟!
    خب بخاطر دندوناتون شیرینی نمیارم دیگه
  5. جدی سوپرایزت کردن نه ....
    میدونی خونه تکونی شد بیا ببین
    جدی یعنی میای نمایشگاه شیرینی دفاع میخوریم درسته ....
    راستی خب الان مگه وقت دفاع تموم نشده ....یعنی این ترم هم تمدید زدی ؟
  6. سلام بر رییس خودم
    دیگه این جریان پایان نامه ما هم داره به آخراش میرسه و میدونی که دیگه هی بدو و برو و بیا داره
    قراره تا چند صباح دیگه دوباره فارغ التحصیل بشم، الانم دنبال نامه و تاییدیه از مراکز و سروکله زدن با استاد راهنمام

وقتی اومدم تو سایت، مثه سیستم اصحاب کهف هی میگفتم اوا! چقده پروفایلم عوض شده، چقده سایت بزرگ شده، قد کشیده، کاربرا عوض شدن
  7. کجایی گل دختر ....
  8. درود بر مدیر عالی قدر
    بسی خوشحالیم اولین پیام رو براتون ارسال کنم
    امیدوارم همیشه دلت خوش و تنت سلامت باشه
نمایش پیغامهای بازدید کننده 21 از 29 تا 29
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12