اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
مراکز اهدای خون به هموطنان زلزله زده آذربایجان شرقی یاری و مدد به هموطنان زلزله زده آذربایجان شرقی رد ارسال محموله بشردوستانه ترکیه جهت مردم زلزله زده آذربایجان شرقی هموطنان از اهدای اقلام غیرنقدی به زلزله زدگان اجتناب کنند
نظرسنجی: بحث: ؟! متولد چه ماهی هستید ؟!
شرمنده دیر متوجه شدیم تولدتون رو
هوای شیراز به شدت تموم گرما در واقع داغ هست و روزه داری در این تابستون در شیراز مثل جهاد محسوب میشه
با رمضان در چه حالی هستید شیراز هواش چطوره اینجا کم کم داره هواش خنک میشه راستی دلم یه عالمه کتک میخواد
سلام بر بانوی جزیره نخبگان حال شما خوب هستید چه خبر
سلام و صد تا سلام حال و احوال بهاریتون چطوره خوش ها میگذره بدون ما این 15 روز رو روستا بودم جاتون هم خالی خیلی کیف میداد راستی بهار و سال جدید با فکر و اندیشه های جدید و توانایی بسیار زیاد تبریک میگویم
سلام حالتون چطوره اینم هدیه سر صبحی رئیس خوبی عجب هوایی این هوای زمستون خیلی بدم چسبیده
سلام حال شما چطوره با این هوای سرد زمستانی من که خیلی خوشحالم عاشق سرد و زمشتونم رنگ سفیدش بهم ارامش میده خوب هستی رئیس جون چه خبرا
سلام و عرض ادب خدمت شما سرور گرامی والا چی بگم فکر کنم انقد داغون شدم که هیچی به هیچی نمیکنم چرا میام من که هستم خدمتتون راستش دلم برای بچه های اینجا خیلی تنگ شده بود
سلام عزیز برنمیگردی دوباره ؟
سلام حال شما خوبه خوش میگذره دلم بس برای شما و دوستان تنگ شده
سلام ظاهر عزیز حالت خوبه ؟ درسات در چه حدی میخونی ....اوضاع خوبه ؟
به به ببین کی اومده اینجا جات خیلی سبز هست عزیز ظاهر دمیای .. نمیخوای برگردی ؟ ممنونم یادم هستی ....
سلام صدتا سلام حالتون خوبه تبریک میگم مبارک باشه شیرینی میخوام ارتقا درجه