اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
به زودی من یه مدت رفته بودم تو اووت و کورنر و .... یکم دیر شد ولی این هفته دیگه درست میشه-- ممنون
سلام گلم اقا ریس شما هستین الان من کارشناستونما. شرکت چی شد مهندس
سلام حتما برای این مورد هم به زودی مزاحم میشم شما خوبین رئیس بزرگ؟
سلام اقا مدیر چه خبر خوبین عیدتون مبارک راستی شیرینی خامه ای اخر ندادینا
آره معماری دارم میرم دیگه! شیرینی که به قول یکی از دوستان 4-5 تا بدهکارم انشالا نمایشگاه کلی شیرینی میدم! شما دعا کنید و هرچه زودتر سوء پیشینه و کپی کارت ملی و شناسنامه برابر اصل شده رو تهیه کنید برای ثبت شرکت اگر میخواین باشین تو هیئت مدیره چون نزدیک 1ماه ثبت شرکت طول میکشه و این مدارک هم فقط 1ماه اعتبار دارند و باید همه باهم بگیریم و همه با هم تحویل بدیم من فردا دارم میرم درخواست بدم - فرزاد خان هم همینطور! شما هم هرچه سریعتر لطف کنید بهتره ممنون
ای کلک می خوای شیرینی ندی پیچوندی ما رو می گی نمی رم؟ اره تا قرچک میرم سرویس میاد دنبالم میبره و از اون طرف هم با سرویس بر می گردم از خونه ما 1 ساعت راهه. دانشگاه شهر ری خیلی بهتره سخت دنبال کن رشته هم فقط معماری برو.
تا قرچک میری و برمیگردی؟ البته منم دارم شهر ری برمیدارم نزدیک نیست ولی خب با دوستم داریم میریم اون یه ترم جلو تر!
درپیتش رو خواستی هر موقع بیری قبول می کنن. آزاد قرچک خودم هم درس می دم اونجا
اصلا دانشگاه برام مهم نیست - چه خوبش و چه درپیتش فرقی نداره نشد هم نشد - فقط برای مدرکش هست که انقدر همه نپرسند چرا درس نمیخونی - دیگه حوصله ندارم جواب بدم باشه - پس منتظرم!
سلام اول دانشگاه مهمتره بیا برو دنبال اون اخه ترم دوم راحت دانشجو نمی گیرنا بعد میری دانشگاه درپیتی که فایده نداره هاااااااااا. چشم این هفته میرم سوء پیشنه درخواست بدم.
سلام ممنون - شما خوبین؟ با گروه هم داریم به نتیجه میرسیم اگر خدا بخواد شما برو دنبالسوئ پیشینه و کپی شناسنامه و کارت ملی برابر اصل شده من منتظر مدارک شما هستما!! ربات هم تو هیئت مدیره اتشنشانی مصوب شده رفته برای تخصیص بودجه و بعد هم اجرا میکنیم! درس هم دیماه انشالا راه میفته الان کاراشو دارم انجام میدم که بهمن برسم به دانشگاه از ترم بعد!
سلام خوبی پسرم چه خبر چیکار کردین با گروه تون به نتیجه رسیدن؟ راستی از همه مهمتر درس....................چی شد حل شد این ترم میرین دانشگا..................؟؟؟ کی بیام شیرینی بگیرم؟؟؟
دقیقا - دقیقا - دقیقا یعنی به غیر از قسمتی که راجع به گرایش دانشی و ریاضی بود - من گرایش دارم اما خودشو ندارم! اما همونجوری مثل نمودار اخر سطحی و فقط در بعضی موارد کمی عمیق هستم البته باید از هر طرف حداقل 20-30 برابر رشد کنم تا به جای کاربردی و درستش برسم که رو روال بیفتم اما خیلی سخته
http://www.productdesigner.ir/%D9%82...s-engineering/
http://www.binary-prints.com/
اووووو - باشه - پس منم زودتر برم اماده کنم!
سلام کپی ش آماده هست فقط اونو باید برم 110 تا بگیرم فک کنم 10 روزی طول بکشه ها
سلام آقا مدارک آماده شد؟ فردا یه زنگ میزنم یه قرار بزاریم برای اینکه همه ی پروژه هارو اطلاعاتشونو به اشتراک بزارم برای شما و آقا فرزاد بالاخره باید بدونیم چه کارایی میخوایم انجام بدیم و براش برنامه ریزی کنیم
سلام براتون گذاشتم.
نمیدونم - شاید! معلوم نیست خیلی بهش فکر نکنین انقدرا هم مهم نیستم!