اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
واقعا خب این یه ضعفه برای نیروهای نظامی که ابدیت نباشند. مطمئنم فرماندهان خوب و ورزیده ای هستن کهاین مسائل رو رعایت کنند اما خب خودت بهتر میدونی اون کسایی که قدرت تغیر دارن تو سیستم های جنگی کل نیروهای مسلح دارای فکر بازی نیستند و مبنای کارشون فقط چیزاییه که خودشون دیدن و کاری به تجارب سایر مجموعه های نظامی جهان ندارن. واقعا درسته . حتی با یه چیزایی که هزینه چندانی هم نداره میشه یه کارایی کرد ولی خب......
بله میدونم گالیل ترکیبی از ام 16 و کلاشه که بازطراحی شده! البته کلا در این موارد که اطلاعات ورودی کم دارم به حسم اعتماد میکنم و معمولا هم حس ششمم درست میگه!! کلا به نظرم به درد نخور باشه این گالیل نه فقط قیافش به مرکاوا هم همین حس رو داشتم کلا ترکیب غرب و شرق که همیشه خوب نمیشه!! راستی کلاش خیلی هم سنگین نیستا! البته من اسلحه های زیادی دستم نگرفتم که مقایسه کنم!! و کلاش رو رو رگبار هم میشه یه دستی گرفت!! لگد انچنانی ای هم نداره! ام 16 لگدش میگن خیلی بدجوره
بله خب منطقیه منکه نمیدونستم گفتم این اقایون دکترین نظامی ایران چرا با اینکه اینهمه اطلاعات دارند قطعا چیزهایی که شما میدونید رو هم میدونن چون کارشون اینه چرا هیچ لطی نمیکنن - کلا تو ایران هیچکس انگار هیچکاری نمیکنه من هر موضوع و سر فصلی وارد میشم لامصب با تکنولوژی 20 سال پیش میشه 10 قدم برد جلو کار رو از چند سال بعد از انقلاب تا حالا انگار همه خوابیدن!!!
گالیل دقیقا میدونید چه نقاط قوتی داره؟ خب راحت بگم. کلاش چه ضعف هایی داره؟ سنگینه؟خوشدست نیست؟دقیق نیست؟خطا داره؟لگد داره؟ و....... هر ضعفی درکلاش بوده رو اسرائیلی برطرف کردن و یک اسلحه برتر روساختن. البته منم ازش خوشم نمیاد اما بدون شک(عملا) برترین اسلحه حال حاظر اسرائیله. کلاش بدون نقطه ضعف رو میتونید تصورکنید. جون سختی روسی + دقت وکیفیت غربی=گلیل درواقع گلیل نسخه ای از ak-47 هست البته ظاهرش خیلی جالب نیست وخوشم نمیاد.ابهت نداره
اتفاقا همین نکته که میگی رمزموفیقت اسرائیل در گرفتن بلندی های جولان بود.اسرائیل همون موقع فکر شما رو کرده بود(برو توبه کن برادر) ودست به ساخت اسلحه ام پی5 زد واز اون به جای کلاش استفاده کرد و در جنگهای تن به تن جولان ( کل سطح جولان سنگرهای تو در تو بود) نیروهای سوری رو محکوم به نابودی کرد. جسه کم. سرعت بالای تعویض خشاب- سبک بودن. تعداد مهمات قابل حمل-دقت عالی در برد کم- و.......... باعث این انتخاب هوشمندانه اسرائیلی ها شد. باید اینایی که میگم رو مفصل خودت بخونی.جالبن اینم ام پی5 در نیروهای "نوپو" ایران
بله اسلحه اسرائیلی!!! من از گالیل خوشم نمیاد نمیدونم چرا حس خوبی بهش ندارم یه جورایی خوش دست نیست ارگونومی نیست نه از نظر راحتی و هم از نظر دینامیکی!! البته شما کارشناس نظامی هستید - اینا نظر شخصیمه شما میگید بهتره حتما دلیل دارین
خب من اطلاعات نظامیم خیلی کمه اما اگه تن به تن و نزدیکه (برد کلاش 400 متر باید باشه نه؟) خب باید از اسلحه های جمع و جورتر و کم برد تر و به جاش سبک و کوتاه تر استفاده کنند که سرعت عکس العمل و نشانه روی و حمل و نقل و مانور رو بیشتر کنه و مخفی و پناه گرفتن رو راحت تر چرا کلاش استفاده میکنن اسلحه های برد 100 متر با کالیبر کوچکتر هم هست مگه نه؟ طراحی و ساختنشون هم سخت نیست! اینطوری تعداد فشنگ بیشتری هم میتونن حمل و استفاده کنن و حجم اتش بهتری ایجاد میشه که خیلی مهمه
کلاش کجا گلیل کجاا
مرسی اخه درگیری های نیروهای سوات درفاصله نزدیکه وتن به تن. هرچه اسلحه روجمع تر بگیرن امنیتی تره.حالا نه لزوما برای نشانه روی. کلاش هم در این برد موردی نداره برای خطاو.. عینک هم برای گردوخاک و افتاب هست.البته بعضا شنیدم تا حدی ضد ترکش های سبک هستن() البته شایدم واسه کلاس گذاشتن
عکس جالبیه ولی کلاش چیه که نشونه گیری داشته باشه در حالت ایستاده بعد عینکش دیگه برا چیه فقط دیدش رو کور کرده؟
مسابقه پاچه خوار برتر--مدیرکل انجمن ها-- سری دوم
سلام.نوش جونت. قربانت
سلام ممنون ممنون ممنون ممنون کیک و عکسهای خوبی بود - من عاشق کیک و چایی یا قهوه هستم!
تولدت مبارک