اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
اره دیگه کلا از کروموزوم . وراثت. .......از این حرفا که دیگه یکمش سانسور میشه
نه. یکم از نکات جالبش بگو. توش از کروموزوم ایناس؟
پدرام کتاب ژنتیکو خوندی؟
میدونم تو ریاضی رتبت هزار شه ذوق مرگ میشی ولی تو تجربی باید دق مرگ شی منم عاشق زیست جانوری بودم از این گیاهی خوشم نمیومد.
پدرام ریاضی یک چیزیش خوبه که شانس قبولیت خیلی زیاده.ولی تجربی اونجور نیست ولی من به زیست شدیدا علاقه دارم
تجربی هم خوبه . به امید دکتر شدنت داداش گل هنوز گروهو نزدیم ولی چند تا عضو پیدا کردیم. من خودم از بچگی تا تابستون سال اول دبیرستان ینی 1 ماه مونده به ثبت نام کلاس دوم میخاستم برم تجربی ولی رفتم ریاضی
پدرام عشق است تجربی
چه رشته ای دوست داری بری ریاضی تجربی انسانی یا چیزای دیگه؟ تو دانشگا چی ؟
پدرام من هنوز سال اولم . تا حالا کسی اومده تو گروه؟
میخایم یه گروه بزنیم توش نرم افزارای برقو کار کنیم. راستی شما رشتت چیه ؟
خیلی ممنون پدرام جان منم خوبم عید تو هم پیشاپیش مبارک. چه خبرا؟
سلام پویای عزیز بد نیستم تو چطوری داداش ؟ پیشاپیش عید نوروزم تبریک میگم . انشاا.... سال خیلی خوبی داشته باشی
سلام پدرام جان چطوری خوبی انشاالله؟
سلام تبریک میگم ولادت با سعادت حضرت زینب سلام ا... علیها رو به شما دوست عزیز . امیدوارم بهترین ها ارمغان لحظاتتون
سلام پدرام جان خیلی ممنونم ازت داداش تو لطف داری انشاالله بتونیم کنار هم بهترین دوستا باشیم خیلی ممنون یا علی
سلام پویا جان. منم خوشحالم دوستیم داداش. دیدم اردبیلی هستی گفتم از اون مردای روزگاری حتما تو بهترین دوستمی . اینو واقعا میگم قلب مهرربون یک ترکو هیشکی نداره . یاشاسین ترک لَرَ
سلام پدرام داداش خیلی ممنون از درخواست دوستیت امیدوارم دوست خوبی برات باشم
لحظه ی سال تحویل امسال ساعت 20 و 20 دقیقه و 20 ثانیه است . امیدوارم سال بیستی داشته باشین به همراه خانواده ی محترمتون. خواستم اولین نفری باشم که تبریک میگم