اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
خیلی در سکوت از ارتشی رفت ، من هنوز هم زیاد نمیشناسمش و نمیشناختمش ولی میدونم آذری بود
شماره یاور artab رو دارم که خودش ناظر ارتشی بود ... دعوتش میکنم اینجا تا خودت باهاش صحبت کنی و ببینی چقدر من رو در مورد ارتشی نصیحت کرد و من گوش ندادم . البته گوش دادن در اون بازه ی زمانی که تازه ناظر شده بودم خیلی سخت بود ، وقتی حرفایی رو که میزد دقیقا یادمه پیش خودم میگفتم *برو بابا* ، در مورد خیلی از چیزا نصیحتم کرد ولی اسم از شخص خاصی نمیوورد ... الان بهش رسیدم .
احتمالا تعدادی دیگری از دوستان پست و درجات فرمایشی خواهند گرفت تا این موضوع را به کلی فراموش کنند .
جالبه این انتصابات /////// مهدی صفایی رو هم الان دیدمش .....
خیلی خوشحال ام که با دید باز به قضیه نگاه میکنی ... این موضوع منو یاد یه جربانی انداخت ، دفعه اول که قرار بود برم و بخاطر پیغام خصوصی های کریم باقی موندم ، دقیقا چند روز بعدش به من دسترسی سوپر مدیر داد ! دقیقا تاریخ تکرار شد و همین کار رو با تو کرد ، فقط تفاوتش اینه که من از مدیر معمولی شدم سوپر مدیر و تو از سوپر مدیر شدی مدیر کل !!! خیلی جالب شد ، حقیقتا دارم کیف میکنم ... مهدی صفایی گل و گلاب هم آمد بهش سلام کن .
جاش زیاد مهم نیست و فرقی هم نمیکنه کجا باشه ....... یا علی مدد
نمیدونم چی بگم والا ... خیلی مردی ، خیلی .
دایی تقاضای قطع دسترسی رو دادم ...... کریم میگه من غیر منطقی هستم .... اما منطق منم میگه به کسی مثل تو با اونهمه کار مفید وقتی اینجوری بگن وای بر حال من نوعی ...... تکلیف منم نهایتا تا چند وقت بعد روشن می شد به نحوی ..... بماند با مردم که سر جنگ نداریم ..... از هیچکدومشون هم ناراحتی ندارم ..... متن منم وقتی اثر گذاشت که دیگه دیر شده بود .....
دایی متنی که گذاشتی اثر خودشو گذاشت : forum.arteshi.com/showthread.php?t=18264&p=65129#post65129
سلام دایی ... اون پستت رو دیدم ، خیلی زیبا نوشته بودی ، هر چی توی دل ما بود رو به عینه بیان کردی ... دمت گرم جناب حیدری هم که دعوتش کردی ، نور علی نور فقط این تقسیم بندی ها درست بشه دیگه کاملا حله .
دایی اینو تونستی دانلود کن حالشو ببر ..... http://dl.pop-music.ir/music/SHahriv...0%5B128%5D.mp3 طلیعه ی هستی با صدای شهروز حبیبی ..... یه چند تا دیگه هم داره چند وقته اشکمو بدجوری در آورده البته ترکی هستند ...... ولی فوق العاده است کارهاش ..... خوشت اومد منم یاد کن ....
دایی خیلی اینجا کامله ..... همه چیز داره (مثل بازار شام) منم مقالات اختصاصی رو می فرستم اینجا و بعداگه نیاز بود جای دیگه ......یه سری توضیحات هم دادم تو ارتشی که کل منظورم به کریم برمی گشت و دیگه نتونستم اراجیف این یارو پارتیزان رو تحمل کنم ......
از فردا اینجا رو می ترکونم
شب بخیر از فردا اینجا رو می ترکونم ..... مطالب هرچی که اونور کار نکردم می فرستم ..... ده دقیقه سه امتیاز بهم دادن کاربراش
من برم بخوابم شب بخیر
یکی هم در بخش علوم پایه - فیزیک - درخواست کمک داره ... برو کمکش کن .
کوچیکتم دایی ...... یکی کمک لازم داره تو بخش شیمی درباره ی ساختار داروهای ضد سرطان ....... راه داره برو کمکش کن ...... خدا عوضش رو جای دیگه میده .....
خودم شاگردت میشم ...
دایی می خوام برم انگلیسی تدریس کنم کارای قسمت نظامی رو هم تو زحمتش رو بکش .....
عجله نکن وقت زیاده ...