اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
اگر به سرنوشت شوروی و کره شمالی دچار نشیم خیلی خوبه
پدرام دیگه چرا. فکر کنم مثل پادگان ها زمان شاه شده که تخلیه شد و انقلاب صورت گرفت .
پدرام هم امروز از ارتشی انصراف داد ... گفت بدون شماها موندن بی فایده است
اخراجی ها کلی خندیدم به اسمش. دمت گرم.عضو شدم. واقعا هم اخراجی ها هستیم. اره مجتبی که کلا توخط مقاله هستش.من قبلا می نوشتم الان دارم زبان تخصصی میخونم برای نوشتن مقالات عمران که در isi چاپ کنم.
مطمئن نیستم ، حدس من اینه ... لینک ها رو اگر بدی مجتبی سر سه صوت یه مقالش میکنه و تحویلت میده توی کیش هم یکی کوچک تر از این با همین کارایی هست ...
ممنون از جواب دادنت واینکه وقت گذاشتی تو لینک نوشته اتوبوس آبی یعنی زیر اب نمیره. احتمالا فقط برای تفرج روی ابه و برای دید زدن زیر اب هم شیشه ای شده زیر قایق.
دعوتت کردم - لطفا اجابت کن ...
نه آمو هاورکرافت که نمیتونه باشه - چون هاورکرافت یه ملخ و موتور خیلی بزرگ بالاش داره و اینکه وقتی روی آب حرکت میکنه ، ذرات آب رو مثل دود و بخار به اطراف پراکنده میکنه - گفته شده این اتوبوس زیر دریایی ساخت ژاپن هست که فکر کنم مربوط به 2 سال پیشه که به آب انداخته شد . اوتوبوس زیردریایی ایرانی ها بهش میگن ولی بنظر من زیر آب نمیره ... بلکه چند طبقه زیرش وجود داره که دقیقا مثل بالاش شیشه ای هست و میشه توی آب رو ببینی ... از اسمش معلومه اتوبوس دریایی . البته این حدس خودمه ولی جهت اطمینان دو لینک زیر به زبان لاتین رو مطالعه کن : http://www.republika.co.id/berita/ga...uristik-himiko http://pulsk.com/293370/Himiko-Bus-y...di-Sungai.html
سلام امیرجان این زیر دریاییه یا هاور کرافت؟ خیلی گنگه
اره چند بار برخورد داشتم خیلی محدود. پسر خوبیه.مخصوصا که شما هم تایید میکنی. حرفت سنده
سلام داش امیرم. بله الان پیداش کردم. بگو هر کاری داره بگه. جز مشکلات فنی به ادمین و ناظر هم چیزی نگین کلا فعلا . به من بگین حل میکنم.
خیلی عزیزه ... خیلی
داش مهدی سلام کاربر خادم شهدا رو که ارادت داری خدمتش به دعوت مجتبی خان اومده و توی این بازار شام دریابش گم نشه ، بقول مجتبی توی 3 ماه 500 مطلب توی ارتشی ارسال کرده و برای خودش یلیه ...
الان میفرستم ...
سلام امیر جانم. خوبی؟ ببین هر نظری داری تو اینجا بذار تا یادمون نره وانجام بدیم. اینجا فضاش دموکراتیکه. بخش نیروی دریایی مال خودته. ببینم چه میکنی باهاش ونظرت در بارش چیه http://www.njavan.com/forum/showthre...231#post547231 اینجا بذاری میدونیم داریم چه میکنیم.تو پروف ها از یادمون میره وشرمنده میشیم
داش مهدی - بخش نیروی دریایی طبقه بندی درستی نداره ... اگه میشه بصورت خیلی معمولی طبقه بندی اش کنید . حتی شناورهای سطحی از زیرسطحی هم جدا بشه خوبه متفرقه هم بیاد آخر شناورهای سطحی شناورهای زیرسطحی تسلیحات دریایی متفرقه نیروی دریایی
شبت بخیر امیر جان.
من برم بخوابم شب بخیر
مدیریت کل بخش کشاورزی اینجا به من میگه "پدر" منم دخترم صداش میزنم اینقدر به هم نزدیکیم. خیلی خانم با شخصیتیه. خب اونجا هم رفاقتی تاپیک میزنم . کلا تو سایت با 99 درصد بچه ها رفیق فابریکم. با مدیران ارشد هم که.....