دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین od.chan و ساناز فرهیدوش

48 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. آهان تا یادم نرفته اینم وبلاگم (قبلا بهت داده بودمش اما شما که تو فیووریتت (با جون خودم این اولین باره به فارسی نوشتمش!!!) نزاشتیش (بعضیااا واقعا که ... (بزار دیگه این سه نقطه رو باز نکنم این آخر عمری رفیق بمونیم )
    http://odchan.persianblog.ir/
  2. اصن به دلم افتاده بود یه پیام برام گذاشتی (آخ که چه حالی میده یه حسی بهت بگه برو که پیام داری بعد بیای ببینی پیام داری (حالا بماند که پیامش چی باشه )
    میگم حالا من هیچی نمیگم، شما نباید یه سر به وبلاگم بزنی؟ هان؟ اصن هیشکی نه پیامی نه علیکی نه بلیکی. حالا همینجوری به کارت ادامه بده تا من فردا برم خواننده بشم...
    اصن باید حواست به من باشه، ملت از ایران بلند میشن میرن خارج بعد خواننده میشن، من که دیگه خارجم (50 درصد راه طی شده) الان دیگه اگه یه ذره ناراحت بشم میرم خواننده میشماااا (منم حسسسسسساااااااااااااااااا ااااااااااااااااااس)
  3. سلام خوبی ؟ چه خبرا؟
    خوش می گذره ؟
  4. حالا برا استاد چوب می کشی ؟ هان ؟ من کمر بند مشکی نداشته باشم خوب بلدم ها بزنم ها بچگی نکن بشین به زبون خوش پای منبر ما علم بیاموز بله !!
  5. شما کلاس که تموم شد وایسین من یه صحبت باهاتون دارم
  6. تکذیب می کنم ، زندگی کاری جزو زندگی ماست . باید به وازات هم همه کار ها رو با کیفیت انجام داد !!!
    افزایش کیفیت کاری با کیفیت زندگی شغلی همبستگی مثبت داره اقا جان !!
  7. نه خیر جان من، نه خیییییییییییر
    برنامه ریزی از کار شروع میشه تهش اگه وقتی موند برای کارایی که در زندگی شخصی انجام میشه در نظر گرفته میشه
    اینجا امریکاست
  8. سلام خوبی ؟

برنامه ریزی از زندگی شخصی شروع می شه خواب کافی و غذای خوب ذهن اروم و با پشتکار به جلو رفتن .
  9. موریس مترلینگ میگه آدمی ساخته ی افکار خویش است، فردا همان خواهد شد که امروز می اندیشیده است.
    بعد اینکه امیدیوس دمیتروف سزار چهارم ملقب به امید
    (دو رگه روسی- یونانی) میگه اساس و بنیان زندگی هدفه، بدون هدف زندگی مثل پرنده ای میمونه که سر نداشته باشه
    پی نوشت: آخه یکی نیس به من بگه بچه تو مگه کار نداری هان؟ خیلی برنامه ها دارم که باید ران کنم بعد اومدم اینجا دارم هویجیات بلخور (یا بلغور کدوم درسته؟) میکنم... وقت و اینام که کلا رو هوام (در طول این هفته که یاد نداشتم درست حسابی بشینم سر میز ناهار یا شام (صبحانه رو هم که کلا تعطیل با یه کافه از نوع س گ ی رد میکنم که تا شب از این حالت به این حالت تغییر بدم )
    خلاصه روزگاری سر سختی برای خودم درست کردم (اما به آخرش که فکر میکنم میگم ارزششو داره (یه روز بهت میگم اونوقت مطمئنم میگی برای این راهی که انتخاب کردی حتی ارزشش رو داشت که هر دو شب یکبار اونم فقط نهایت 3 ساعت بخوابی ))
    امیدوارم زودی نتیجه ای اولیه رو بگیریم اونوقت برات تعریف میکنم ...
    خب دیگه من زیادی صحبت کردم
    وقتشه برم سراغ کارام (الان یه جیمیل رسید برم که روز کاری شروع شد...

10. سلام من رژیم دارم !!! البته شما تشریف بیارید به رسم سنت ما مهمان نواز هستیم !

دیزی می زنی ؟
  11. البته خب راست میگی ...
    از اینا گذشته میگم خیلی نامردیاااا خانم الماس پارسی برات خوراکی اورده منو دعوت نکردی! واقعا که؟ میبینی واقعا که ... دلم خوش بود یه دوست دارم اینم که آخرش اینجوری شده ...
  12. برادر خوب کم کم می بینی که اونچه که تو کتابه اونچه که اید ه ال تو هست وا ستاندارد با زندگی تومنی صنار فرق داره !!

و اینکه تفاوت کشر های جهان اول و جهان سوم ................. فاصله فقیر و غتنی . مرد و زن . کارفرما و کارمند . با سواد و بی سواد یه دنیاست .......دنیا ....

از فکر زیبات ممنون اما .................
  13. نه فقط سوال کردم ببینم واکنش چیه...
    دیگه تومن ایران اینقدر ارزشش پایینه که همین مدت زمان که اعلام کردم برای درآمد یک میلیاردی خیلی زیاده
    اما جدا از شوخی وقتی یک سوال رو اینجوری مستقیم بیان کنی شاید جوابایی که میاد با واقعیت خیلی فاصله داشته باشه اما انگیزه کسایی که مطالعه میکنن رو افزایش میده ...
    اولین دلیلی که باعث میشه میلیاردها دلار نداشته باشی اینکه بهش فکر نمیکنی...
    وقتی شروع میکنی به این عدد فکر کردن کم کم انگیزه پیدا میکنی، بعد شروع میکنی راه حل پیش کشیدن، اگر عقلانی بری جلو و مشورت و اینام بزاری پشت بندش و یک تایم منطقی رو هم بزاری کنارش دیگه شروع میکنی به برنامه ریزی کردن و این مسائل (همه چیز با اون خواستن اول و تعیین هدف شروع میشه)
    در نهایت یه پشتکار میخواد که حرکت کنی و بهش برسی ...
    پی نوشت: پس شد تایین هدف، بدست اوردن علم لازمه و خلاقیت های لازمه، پشتکار (همه رو هم در گرو یک زمانبندی منطقی قرار میدی که دیگه بدونی چرا باید شب رو تا ساعت 24 بیدار باشی و چرا باید فردا از خواب بلند بشی و ... )
    ما که خیلی خلاصه بیان کردیم اما امیدواریم شما اصل مطلب رو گرفته باشید
  14. زدی تو کار شبه ره صد ساله اره ؟ چشمم روشن ؟ باریکلا !!!
  15. به به به ! سلااااااااام، چه عجب من اومدم شمام اومدی اومدن تو اومدن شد (ترکوندم با جمله سازیم! مفهوم که دریافت شد هان؟ )
    من رسما شما رو به پاسخ به این سوال دعوت میکنم :
    http://www.njavan.com/forum/showthre...918#post584918
  16. فلسفه ؟ بابا مدیر !! جدیدا خیلی تجزیه تحلیل می کنی ها
  17. صداااااااااااااااااااا میییییییییییییااااااااااا ااااااااااااااد؟ خوووووووووووووووووووووووو ووببببببببببببببببببببببب بممممممممم
    ااااااااااااایییییییییییی ییییییییینننننننننننننننن نننننننن ساااااااااااااااااااااااا یییییییییییییییییییییتتتت تتتتتتتتتتتتتتت ففففففففففففففککککککککککک کککککررررررررررررررررر کنم خراب شده!!! آها نه الان درست شد ^_^...
    فلسفه این مورچه که داره آب رو حمل میکنه چیه؟ هان؟
  18. سلامممممممممممممممممممممم ممم خوبممممممممممممممممممممم شما خوبیییییییییییییییی؟ چه خبرا؟
  19. چطوری یا نه؟
  20. ببینم چرا اینقدر دیر به دیر میای هان؟
    من هی میام میبینم نیستی ول میکنم میرم
نمایش پیغامهای بازدید کننده 21 از 40 تا 48
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین