اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
چه باحال ممنم سال دومم ریاضی!!! خوب سر به چی بزنم؟؟ dr.hesaabi!!هستم!
ی سری ب فرندام بزنید خواهشا ...
فک کنم ی 4 تاییش رو دادیم . چ مدرسه ای هستید ؟
ریاضی شما چطور ؟؟؟؟
خبر که سلامتی !!!!!! امتحانا رو چندتاشو دادین؟؟ راسی نپرسیم ازت رشته ات چیه؟
ممنون ok . چ خبر ؟
سلام خوبی؟؟ بالاخره ما یه خبر از شما هم شنیدیم!! خوب هستین؟؟ بله بله.... پیشرفت خوب بودتوی درسایی اصلی فیزیک فقط1دونه ریاضی 1 غلط یه نزده شیمی 2تا غلط بود عمومی ها هم بد نیود
سلام . ی سوال : حدودا تو پیشرفت چنتا غلط و چنتا نزده دارید ؟ ( حدودا )
سلام خبری ازتون نیست.... چه خبر؟؟؟ دستگاه به کجا رسید؟! ن 1 میرین یا ن2؟؟ کیا میرین؟ پارتنر پیدا کردی؟
جمعه یادتون نره....
حالا دیگه میدونی اره کلا هرکی پروپوزال نوشته باشه میری بالا ولی داوری حضوری استان همه نیستن
اه ؟ نمیدونستم . باشه . فعلا
ببین دوستم من برنامه ام کاملا مشخص نیست که مثلا بگم امروز میام پ.سرا یا فردا میام پ .سرا مثلا فردا که پنج شنبه است شاید بیام البته باید اضافه کنم من دیگه بعد طرح قبلیم پیش اقای انوار نرفتتم اینوهم بهت بگم همه از ناحیه میرن بالا
اگه دو گروهمون رفتیم بالا ، حالا یا من و شما یا من و خانم نیاکان ، شرطمون میشه سر استانی . اگه دو گروهمون هم استانی قبول شدیم ، هر کی رفت کشوری . اخه میدونید چیه ؟ اقای ترابی طرح من رو فقط ثبت اختراع میکنن . ولی اقای انوار هم تو خوارزمی کمکم میکنن . نگفتید شرط سر چی ؟ یکی برای امسال بگید و ی چیز خیلی بزرگتر برای سال دیگه . ولی مثل قبلیه الکی نباشه
گفتم که بقیش حرف جداسات ما سر استادا داشتیم میحرفیدم نه سر این موضوع چون توی این داوری 2ممکنه نفرمون بریم بالا وواون موقع هیچکی شرطو نمیبره... شرط ما از همون اولش شرط استاداس
مطمین نبودم بتونم بسازمش ولی الان تقریبا مطمینم
کی بهتون امید داد؟؟؟ ما بحثمون اتادا بود واگرنه بقیش حرف جداسات
من سر خوارزمی امسال هم شرط میبندم ولی سر چیز زیادی نه . چون تقریبا سال اولمه باشه ؟
سلام ایشالله
سلام . فردا صبح دارم میام پژوهشسرا . اگه خواستید تشریف بیارید