اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
اختیار دارین اینو ببینید: http://www.njavan.com/forum/showthre...9F%D8%9F%D8%9F
یک سوال؛ البته جواب دادن بهش کاملا اختیاریه! از اولش برام سوال بود که عکس پروفتون کیه؟
اره خب .روزی یکی که خوبه
داداش خعلی انلاینیا!! خب پس حداقل روزی یکی باید باشه فرمانده..درسته؟
میگم که .هر چه در توانته. من بازه تعین نمیکنم. شاید خودت خواستی روزی 100 تا شایدم روزی یکی. بسته به خودته.
بازه حداقل و حداکثری تعداد در روز؟
میزان پست در روز به خودت بستگی داره اما خب همکاری دیگه . باید همون پستهایی که قبلا میدادی راجب موضوعات مختلف الان پست نظامی بدی. البته نظر خودته
اوکی! چشم! پس برمیگردیم! میزان پست در روز؟
میتونی مهناوی باشی .مشکلی نیست تو هر بخشی که راحتتری .هر بخشی که شد . به خواطر همین عنوانتو کدردم همکار تالار نظامی که راحتتر باشی و آزادتر .
سلام فرمانده! نمیشه مهناوی باشیم جاسرهنگ؟قشنگتره ها!!( راستی،رو حرف فرمانده حرف زدن حکمش تو ارتش چیه؟) چرا ،انشاء الله ؛ فقط من دقیقا توی بخش جنگ کار کنم یا دفاع مقدس یا جای دیگه؟ حوزه رو مشخص نکردین فرمانده!
سلام سرهنگ . شروع نمیکنی؟ پست های نظامی بده از این به بعد همکار
ممنون الان به چت روم مخصوص مدیرانوهمکاران هم دسترسی داری .هر وقت کاری داشتی میتونی به اونجا هم سر بزنی
ممنون فرمانده. من هم امیدوارم مفید فایده واقع بشم. خب من اماده دریافت توضیحاتتون هستم..
من به شما به خواطر همکار شدنتون درتالار نظامی واقعا تبریک میگم .امیدوارم فعالیت خوبی با هم داشته باشیم . اینم اعلام رسمی: http://www.njavan.com/forum/showthre...019#post446019
سلام فرمانده! ممنون.شما خوبید؟ مدیران بالا! انشاء الله که بتونم مفید باشم.
سلام خوبین؟ درخواست همکار شدنتون دربخش نظامی داده شده به مدیران بالا. به زودی منصوب میشین
در پناه حق.خب الحمد لله
سلام.فرمانده به قربان شما. ما ماده خدمتیتم وعید رودر نخبگان نگهبانی میدیم. ممنون .شکر
سلام فرمانده.خواهش می شود. خوبید؟ خوشید؟ سلامتید؟
سلام فاطمه خانوم .ممنون بابت درخواست دوستی . خیلی ممنون