دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین ***wanton74*** و M@hdi42

59 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. خواهش ميكنم داداشي قابل نداشت
    كيه كه باور كنه همه دهن بينن
  2. سلام ممنون ازامتیازت . لطف کردی

اره به خدا ربطی به دانشگاه نداره. توهمین دانشگاه های شهرستانها افرادی روبهت نشون میدم اون خرخون هایی که با درصد دین وزندگی و عربی وادبیات رفتن تهران رو تو جیب میزارن
  3. خجالت ندین
  4. سلااااااااااااااااااام به داداش مهدي گل خودمممممممممم
    ممنون شما خوب باشي منم خوبم
    شما خيليمممممممممممممم با ارزشين هم واسه من هم واسه همه بچه هاي سايت باعث افتخاره واسه من داداشي مثل شما دارممم
    داداش خودمييييي

5. سلام سلام سلام

خوبی خوشی؟

افتخارم اینه اسم امثال شما تو پروفایلمه . افتخار من همینه که دوستام شمایین. خیلی کابر تو این سایت هست که پرامتیاز هستن وفعال ولی با همه کاراشون ارزش چندانی براشون قائل نمیشن.ولی من با وجود بی ارزش بودن شخص خودم شما باعث شدین ارزش پیدا کنم
    .ممنونم از شما ابجی الهام
  6. سلام به اون اهل دلي كه بي ريا و با صفاست

قلب پر از محبتش هميشه به ياد خداست

دور باشه از وجودتون هرچي غمو هرچي بلاست

گفتم سلامي عرض كنم نگين فلاني بي وفاست
  7. سلام بر عزیزترین خواهرم.الهام خانم خوش حال من به غایت از حظور ودیدن شما خوشحال وسر افراز شدماین حس رو نمیتونم با کلمات بیان کنم واز این بابت عذرخواهی بنده را پذیرا باشید
  8. به به به ببين كي برگشته سايت آقا مهدي ارادتمنديم شديد زودتر از اينا منتظرتون بوديم برادر شرمنده زودتر خدمت نرسيدم واسه خوش آمد گويي دوباره ايشالا حالت كه خوبه؟؟؟

اينم واسه برگشت داداش مهدي گل خودمون

9. ممنون از امتیاز ابجی گلم

اره واقعا دردناکه
  10. معدم تعجب نكرد كه داشتم حسرتشو مي خوردم.حالا اشكال نداره همون 50 تومنيو بده بازم غنيمته
  11. تقصیر خودته . پنجاه تومنی دادم معدت تعجب کرد.
  12. عيدي نخواستيم بابا يكي بدتر داد
  13. تازه الان رويت شد اينكه الكيه اگه راست مي گي راستكيشو بده اينو كه فقط بايد نيگاش كنم و حسرت بخورم
  14. ندیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نیگاه کن دوباره

axgig.com/images/24817557748973256093.jpg
نمایش پیغامهای بازدید کننده 21 از 40 تا 59
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین