اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــلی ممنون
ممنو نبابت امتیاز. نه تنها 20 بلکه باید200 میدادم
خیـــــــــــــــلی ممنون و متشکر
عید شما هم مبارکه .سال نو مبارک خانوم مهندس زهرا
دلت شاد و لبت خندان بماند برایت عمرجاویدان بماند خدارا میدهم سوگند برعشق هرآن خواهی برایت آن بماند بپایت ثروتی افزون بریزد که چشم دشمنت حیران بماند تنت سالم سرایت سبز باشد برایت زندگی آسان بماند تمام فصل سالت عید باشد چراغ خانه ات تابان بماند نوروز پیشاپیش مبارک
ممنانم. والا درسا سخت هست ولی درسهای رشته ما طوریه با جامعه ارتباط نزدیکی داره.مثلا میری تو یه جمع میتونی درباره درسهات با همه صحبت کنی.از این لحاظ انگیزه ادم زیاد میشه و سختی درسها به شیرینی تبدیل میشه.
انشاءالله که هر جا هستین سالم و سلامت باشین!!!!! راستی درسا چطوره؟؟ سخته؟ آسونه؟؟ اصلا حرفشو نزن؟؟؟ کدوم؟؟؟
سلام وصد سلام به زهرا خانم بزرگوار. من خوبم. شما خوبین؟ انشالله در پناه حق باشین. خبری نیست الحمدلله. چند روزی به دلایل گوناگون نبودیم.همین
سلام خوبین چطورین؟؟؟ چه خبرا؟؟
ممنونم. از ته ته ته قلبم برات بهترین آرزو ها رو میخوام. احتممالا اون بار درخواست قبول نشده.
راستی راستی دعا کنین بنده قبول شم!! ()بشم مهندس)
سلام ببخشین دیر جواب میدم سرم خیلی شلوغه!!! دشمنتون شرمنده!! قابل شمارو نداشت!! راستس مگه شما یبار درخواست دوستی ندادین؟؟ چرا دوباره؟؟؟ ولی بازم ممنون!!
سلام مهندس حیدری .ممنون بابت امتیاز. شرمنده کردی
سلا م.بسیار ممنون وسپاس گذار شما هستم بابت امتیازی که قابل دونستین به بنده اعطا کردین.
ممنونم. سئوال مشاوره ای (نه درسی) هست بپرس. مثلا چه کتابی بگیری یا کدوم اهمیت بیشتری داره
خواهش میکنم قابلی نداشت!! چشم حتما حتما!! سؤالم داشتم(مثلا یه جای کتاب گیر کردمم) بپرسم اشکالی نداره؟؟( خودو اول رشتم ریاضی نبوده امسال میخوام کنکورشو بدم)
ممنون به خواطر امتیاز. اونجور که معلومه کنکوری هستی من پارسال کنکور دادم وعمران دولتی قبول شدم. اگه مشاوره خواستی بگو (در مورد کتابها همینطور)