دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین mamadshumakher و hossien

80 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. ببینید و لذت ببرید

http://www.njavan.com/forum/showthre...AA%DB%8C/page5
  2. سلام دوباره

داداش جدی باور کن از خیلیا پرشیدم.انگار یکی از سخت ترین سوالات دنیاست

من درگیرشم.نظرت چیه با بچه ها یه جلسه ای بزاریم بگردیم یه فضای خالی و جدید پیدا کنیم تا بشه همچین کسب و کاریو پیدا کرد.باید خیلی چیزارو بررسی کنم.تجربه خیلیارو بپرسیم.

من حتی دیدم 50 میلیون هم دارن نمیدونن چکار کنن.ولی من این جواب رو پیدا میکنم حتما.
  3. سلام
    اون سوالی که پرسیدین نمی دونم اگر کشف کردین به من هم بگین خدایش راست می گماااا
  4. سلام
    خوبین چه خبرا چیکار می کنید
  5. بله یعنی چتپ دوتایی
  6. سلام حسین اقا.این چاپ باینری چیه؟

زیاد متوجه نشدم.اما اون لامپ و خاموش روشنشو ...یعنی در اصل 2تا تصویر هست؟
  7. نه خواهش میکن.این خودرو متعلق به شماست.البته شما لیاقتت خیلی ازین بیشتره اما دیدن و لمس کردن این خودرو از نزدیک یه چیز دیگست.طراحی ساده داره اما هییییچگاه کهنه نمیشه.به ظاهر بزرگ میاد ولی وقتی از عقب به ماشین نگاه کنی بسیار جمع و جور هست.اینو مطمئن نیستم اما فکر کنم جایی خونده بودم که 17 سال قبل از تولید این خودرو طرح هایی مفهومی از بدنه ی این ماشین کشیده شده بود....17 سال روش کارکردن
  8. راستی ببخشید درسته ماشین رو هنوز براتون بیارم تحویل بدم دیدم با کلاس و با حاله گفتم تستش کنم بعد بیارم براتون
    ببخشید داداشی
  9. سلام
    شما خوبین؟
  10. سلام حسین اقا گل.

11. جدی میگی حسین اقا؟عاااااااااااااااااااا ااااااااااااالیه.واقعا ممنونم ازت.خیلی خوشحال شدم.میگم چندوقت کم پیدا شده بودید حالا نمیدونم واسه این کتاب بود یا نه.

مشتاق مشتاقم
  12. البته ترجمه از کتاب خارجی یااااا
  13. سلام
    براتون تا چند روز دیگه یک کتاب می فرستم این بهتون کمک می کنه چاپ خودم هست.
نمایش پیغامهای بازدید کننده 21 از 40 تا 80
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین