اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
ماتحویل نمیگیریم؟!!!!!!!!!!!! پس مزاحم استراحتتون نمیشم
به.سلام اباجی.بابا یکم تحویل بگیر.اوضاع ؟ امممم اره ه ه ه ه ه ه ه ه مگه میشه به روزگار هم چیزی گفت؟ منم مشغولم.یه کارایی میکنم. گاهی استراحت میکنم.بعدش از استراحت خسته میشم.باز استراحت میکنم که خستگیم در بیاد
سلام آق داداش خوبیم شکر خدا شماخوبی؟ اوضاع بروفق مراده؟ خبری نیست سلامتی شما چه خبر؟ همین دور وبریم
سلام ابجی خانم. خوبی؟؟؟ چه خبرا؟؟ معلوم هست کجایی؟؟
ایشالله باموفقیت ازشون گذشته باشی
سلام.فعلا که امتحانا نگذشته من ازش گذشتم
سلام خوبیم شکر خدا شما خوبی؟؟ بابا این امتحاناتم میگذرن موفق باشی
سلام ابجی.خوبی؟ممنون.خوبم.امتحا میدم.به شدت
ســـــــــــــــلام .داداش خوبی؟ چه خبر؟ چیکارا میکنی ؟
با آرزوی ۱۲ ماه شادی، ۵۲ هفته پیروزی، ۳۶۵ روز سلامتی، ۸۷۶۰ ساعت عشق، ۵۲۵۶۰۰ دقیقه برکت، ۳۱۵۳۰۰۰ ثانیه دوستی. پیشاپیش سال نو مبارک باد
سلام داداش خوبه میگذره شمابهتری؟ درس میخونیم کار دیگه ای نداریم
سلام ابجی.خوبی؟حال و احوالت چطوره؟چه میکنی؟
سلام آبجی. اره اینجوری که میگی بهتره.اما مثلا میخواستم واج آرایی کنم. انگار از واج آرایی رد شد رسید به کلمه آرایی
سلام داداش خوبی؟ جمله زیباییه اما اگه این جوری باشه بهتر نیست؟ این روزها کارم اینه که به کسایی که در دنیای کوچکی هستند کاری نداشته باشم البته یه نظر شخصی بود انسان های ساده را احمق فرض نکن باور کن آنها خودشان نخواستند که " هفت خط " باشند.
سلام آبجی.اره
سلام میگذره شما خوبی؟ جمله رو خودت گفتی؟ عقاب” همیشه تنهاست ، اما “لاشخورها” همیشه با هم هستند. . .
سلام آبجی.چطوری؟خوبی؟ این روزها کارم اینه که به کار کسایی که در دنیای کوچکی هستند کاری نداشته باشم
سلام داداش تبریک میگم همکار شدی ایشالله پستای بالاتر وسپاس بابت امتیاز اره قرار نبود ولی شد انچه که نباید میشد
سلام خواهش میکنم