اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
ممنونم تارای عزیز و مهربونم....
سلام تارای عزیزم...ممنون گلم...ایشالا همیشه خوب و خوش باشی....
سلام الینا جون...خوبی؟؟ رمهربانی همچو باران باش که درترنمش علف هرز و گل سرخ یکیست
سلام عزیز...مرسی خوبم خداروشکر...امیدوارم روزهای خوبی داشته باشی در این پاییز زیبا دوست من...
سلام الینا جون خوبی عزیز؟ منم دلم برات تنگ شده گلم مرسی از تصویر زیبات
یادت ای دوست بخیر! بهترینم خوبی؟خبری نیست ز تو؟دل من میخواهد که بدانی بی تو،دلم اندازه دنیا تنگ است
ممنون تارای عزیز...
سلام و شب بخیر عزیز...خواهش میکنم...اتفاقا زیبا بود مثل همیشه....
سلام الینا جون مرســــــــــــــــــــــ ی گلم ایشالا که جبران کنم شرمنده که باعث ناراحتیت شدم
فکر میکردم/ یک نفر پشت در است/ و مرا میخواند/ با دو چشم تشنه/ می شنیدم.../ اما/ وقت خدا که رسید/ دیدم که خودم پشت درم !!!
نردبان دلم شکسته است میشود برای من دعا کنی؟؟ یا اگر خدا اجازه میدهد اندكي به جای من خدا خدا کنی؟؟ راستش دلم مثل یک نماز بین راه! خسته و شکسته است میشود برای بیقراری دلم سفارشی به آن رفیق باوفا(خدا) کنی؟
سلام عزیز...خواهش میکنم...ممنونم
سلام گلم خوبی؟؟ چه خبر؟سپاس بابت تصویر زیبات یك جمله زيبا از طرف خدا : قبل از خواب ديگران را ببخش و من قبل از اينكه بيدار شويد ، شما را بخشيده ام . ..
مرسی خیلی با مزه بود....
برای الینای عزیز
سلام گلم خوبی از خودته عزیزم تقدیم به الینای عزیز يکي در آرزوي ديدن توست . يکي در حسرت بوييدن توست ولي من ساده و بي ادعايم . تمام هستي ام خنديدن توست .
تقدیم به تارای عزیز...نعمتهای آسمان همیشه برف،باران و نور نیست.گاهی خداوند دوستانی را بر ما نازل میکند از جنس آسمان،به زلالی باران،به سفیدی برف و روشنایی نور.