اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
اقا دیر وقته منم سرما خوردم شدیدددددددددددددددد برم لالا شب خوووووووووووووووش اونی که گفتم نگو به دوستت ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا
سلام جناب دکتر، ممنون بخاطر عکس عید شمام مبارک ^_^ آقا یه موضوعی هست که مدت هاست گاه و بی گاه میاد مشغله ذهن من میشه... واقعا جریان شهروند درجه دو آلمان چیه؟ (اینکه خیلی مودبانه بهت میفهمونن که شهروند درجه دو هستی، آخرش من متوجه نشدم) (پیام خصوصی بفرستین) یکی از رفیقای من آلمانیه (Christian Bölling) (همین الان کنار دست منه) هی وسوسه میشم ازش بپرسم، از طرفی میگم زشته... خلاصه اینکه اگه اینو برای من توضیح بدین ممنون میشم
وای وای چه ریسکی میگیرنتاااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا دیوانه بازی در نیااااااااااااااااااااار
شب عالی متعالی ^_^ (منم برم یه میتینگ از نوع ناهار خوری) (اصولا بیان کلمه میتینگ خودش کلاس داره ^_^ ) شب خوبی داشته باشین...
به به اقا ما چشمون در اومد بریم لالااااااااااااااااااا شب خوش ایران ظهر بخیر امریکاااااا مواظب خودت باااااااااااااااااااش
1:20 pm تفاوت را احساس کنید ^_^ به هر حال، حالا که تصمیمتون جدیه، پس به بهترین نحو ممکن اجراش کنین...
نمیدانم فعلا که وضعیت بد جور خرابه انگار خوابایی برامون دیدن اساسییییییییییییییییییییی نه بابا اونجا اصلا امنیت نداره خصوصی هم بریم وضعیت همین باید دقیقه به دقیقه گزارش بدیم همین جا راحت باش راستی ساعت چنده؟ اینجا 12:30البته شب
پس آلمان؟ راستش آقای دکتر، نظر شخصی من: کسایی که دنبال زندگی هستن معمولا اروپا رو انتخاب میکنن، اما به اعتقاد من آمریکا گستره پیشرفت خیلی زیادی داره، این اون چیزی هست که من دنبالشم... (هرچند شما بیان آلمانم من باز گذرم به اونجا میخوره)... حتی اگر دنبال ادامه تحصیل و تحقیقات تو دانشگاهم باشین باز رنک آمریکا از آلمان بالاتر هست. خلاصه اینکه من برتری رو به آمریکا نسبت میدم تا آلمان (هر چند که یکی از غول های صنعتی جهان آلمان هستش) ... میگم آقا چیزی شده؟ اگر میبینین ادامه گفت و گو در این محیط خطرناکه، میتونیم بریم رو کانال پیام خصوصیا!!!!
یعنی امریکااااااااااااا یا خداا بعضیا اینارو بخونن واه واه واه پوست از سرم میکنن
خوبه (یعنی خیلی خوبه) پس اگر عمری باقی بود که احتمال غریب بر 100% دیداری فیس تو فیس خواهیم داشت ^^
نخیر برادر نخیر من همین الانشم دارم به این فکر میکنم که به چه شکلی بدون این که قاطی مرغا شم از این خونه برم مستقل شم نمیذارن نمیذااااااااااااااااااااا اااااااااااارن ولی منتظر این کارتم دستم برسههههههههههههههههه ما هم میریییییییییییییییییییییی م اتفاقا چند مین پیش حرف میزدیم با اعضای خانواده گفتن که نه کجا میری هر جا باشیم تو هم همونجا گفتم چیییییییییییییییییییییی؟ع مرآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآااا
هی روزگار، یکی مثل شما اینجوری دارن جلوت رو میگیرن، یکی مثل من که دو ساله با خونواده فیس تو فیس نشدیم همچنان همچی آرومه. تازه روز تولدمم خودم باید زنگ بزنم بگم بهم تبریک بگین هی خدااااا میدونم حتما من سر راهی بودم (البته در گذشته تلاش های بسیار زیادی برای شکار کردن من انجام دادن که خوشبختانه ما با مقاومت های فراوان دم به تله ندادیم و در نهایت اومدن پای میز مذاکره و کار با گفت و گو هایی خطم به خیر شد) آقا مثل اینکه قضیه از ادراک عقلانی بدر هست، مسئله احساس و عواطف هستش که اینم حق دارن، بلاخره شما ارشد خونواده هستین که نمیشه ازش گذشت. اما همه خوبی شما رو می خوان، اگر واقعا بخواین کاری بکنین که به صلاحتون باشه در پایان باهاتون موافقت میکنن (هر چند برای اونا سخت باشه)
علیک السلام راستش اول کمسیون هیچی باور کن نفهمیدم چی شد فقط چون سفارش شده بودم یه لبخندی زد یه اثر انگشت زدم گفت به سلامت دیگه نفهمیدم چی شد اما این خونواده راستش اول این که پسر بزرگم دوم اینکه چه ارزوها که برایم ندارن سوم طاقت دوری ندارن و میخوان یه جوری منو قاطی مرغا کنن
آقا سلام علیکم (حاجی وار بخوانید) چه شد کمیسیون؟ راستش آقای دکتر، مهم هدف شماست. اون چیزی که توی هدفتون مشخص کردین، اون مشخص میکنه که آینده شما داخل ایران هست یا خارج از ایران؟ زمانی که من ایران بودم، یک سال و نیم خونه نرفتم!!! البته با خونه مشکلی نداشتم. هدفی که من انتخاب کردم خیلی بزرگه و اینکه حتی تامین منابع مالی اولیه اون بسیار سخت بود. اما خب من می خواستم همونجایی باشم که همیشه می خواستم باشم... برای همین پاش وایسادم که در نهایت یک سال و نیم طول کشید تا زدم تو خال (طبق برنامه قرار بود 2 سال طول بکشه تا بدست بیاد اما پشتش وایسادم تا بلاخره تو یک سال و نیم تامینش کردم) بگذریم... می خواستم بگم که مهم اون هدفی هست که انتخاب میکنین... اون روئیای شما. دقت کردی وقتی یه کاری رو که دوست داری ( مثلا یه بازی که خیلی دوسش داری در نظر بگیر)، دلت می خواد همش اون بازی رو انجام بدی؟ اصلا بازی خسته کننده نیست! زمان به سرعت میگذره! این چیزی هست که دوست داری. هدف هم همینه، چیزی که خودتون دوست دارین، چیزی که اصلا خستتون نمیکنه. حالا ببینین این هدف شما کجای این جهان قرار داره. من خودم هیچ وقت دوست نداشتم تو راهی قدم بردارم که مورد علاقه خودم نباشه! پی نوشت: آقا راستش من تعجب میکنم آخه چه دلیلی داره شما رو بخوان نگه دارن؟ اگه مشکل مالی هست، شما که باید بهتر بدونین، میشه با دانشگاهی که می خواین پذیرش بگیرین، برای فاند صحبت کنین (با استاداشون) و الباقی رو هم میشه بلاخره جایی کاری چیزی انجام داد... (تامین منابع مالی فکر نکنم برای افرادی که سابقه تحصیل در خارج داشته باشن مشکل باشه، بلاخره یه نیمچه تجربه بدست اوردین دیگه، میدونین باید چیکار کرد!) خلاصه اینکه من هرچی فکرش میکنم نمیفهمم آخه چرا؟
خدا نگم چی کارت کنه هوایی کردی منو رفتم تو خونه گفتم میگن نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه فکرش از سرت بیرون کن
سلام داداش امید اقا خوش میگذره دیگه نه؟ فک کنم الان امریکایی درسته؟ الانم ساعت چنده؟هشت ساعت خورده ای جلو هست یا عقب؟بی خیال بابا فک کنم الان میخوای بخوابی خب چه خبر؟چی کارا کردی و چی کارا میخوای بکنی؟در کل چه میکنی.چی گفتم
سلام برادر امید کاش زودتر میفهمیدم انشالله همه چی به خوبی پیش بره به هدفت برسی زیادم فکرت نذار به کارت برس رسیدی امریکا حرف میزنیم. هر جا هستی انشالله خدا پشت و پناهت باشه
سلام، آقا من تا یک ساعت دیگه رفتنی هستم. چند روز اول درگیر کار و این حرفا هستم اما سعی میکنم در جریان حال و هوای آلمان قرارتون بدم. در هر صورت اگر نتونستم، حتما وقتی رسیدم آمریکا دوباره میام سایت و از اون به بعد هر کمکی از دست من بر میومد (مقالات و پژوهش ها) بهم بگین یا حق
اره دیگه کم کم داره حساب و کتاب دستم میاد اتفاقا تو همین یکی از تاپیکام دیدمت بعد اومدم حالو احوال بپرسم