اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
خواهش میشه خب چیکاره ایم؟ برم از فرناز بپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره متاسفانه.فرناز یه جورایی دوستم بود... فقط دوتاشونو نمیشناسم که گفتی... مرسی که عضو شدی
نه طیبه رو نمیشناسم اینایی که میگی نام کار بریشون هست دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه بابا اسمتو نمیگم ببین اینایی که میگمو میشناسی یانه فرناز 58(مدیر بخش تایپ) HONEY X asal_cheshmak, pegah.a, patrin, farnaz58, honey_x
اسم بگو بگم میشناسم. طیبه ، رو یادمه مدیر بخش فیلم بود فکرکنم.یه وقت اسم منو نیاریا نگی من اینجام. بعدا بهت میگم چرا
سر فرصت بهت میگم چه بلایی سرم اوردن. نمیدونم بگو بهت بگم میشناسم یا نه. یکی اسمش مهتابه سوئد زندگی میکنه بگرد احتمالا پیدا کنی. اسمشون برام اشناس
الان اونجا آن هستم آخه خیلی ها نام کاربریشون عوض کردند یکم سخته زهرا رو پیدا کنم اونم کجا ؟؟؟ تو سایت شلوغی مث اونجا توکه میخواستی داستان بنویسی باید شهریرور رو بشناسی.میشناسیش؟؟؟؟؟؟ یا سان داترو؟؟؟؟؟؟؟؟ چندتا دیگه از دوستاتو میشناسی بگو تا من ازشون بپرسم اینجور که معلومه ازاونجا دل خوشی نداری.
نمیدونم.زهرا دوستم بودش توی سایت و یکی از نویسندگان سایت.بگذریم. فقط اگرمیشه ببین کیمیا و رویاش اگر بودن ایمیلشونو بگیر بده به من مرسی اگرم شد بگو بیان این سایت.بهشون بگو نشون به همون نشون که قرار بود یه رمان 3نفری بنویسیم و نزاشتنو بنم کردن. به کیمیا بگو نشون به همون نشون که همیشه به بلدرچین یا استاد طوفان پیام انگلیسی میدادی. اگرتونستی خودت برو توی سایت ببین توی قسمت اعضا. من قدیمی تر از سوبر بودم
زهرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟زهرا کیه؟ soberتازه یه ساله عضوه میخوای از مدیرای بخش تایپ بپرسم؟ یابین دوستام ببینم کی قدیمیتره...
کیمیا و رویاش عضو قدیمین.من یه مشکلی دارم اسم سایته میاد افسردگیم یادم میاد.زهرا هست تو سایت،چنتا هم رمان سایت درباره بچه های سالیت هست درسته؟ نه نمیشناسم احتمالا جدید اومده.توی سایت اصلی هستنا.فوروم نودوهشتیا.
یه مدت تو فکر نوشتن بودم ولی وقت گیره.منم چیزی که ندارم وقته چند مین پیش بهش پیام داد م ولی فک نکنم حالا حالاها جواب بده چون دیر به دیر آن میشه. یه سوال؟ ببخشید که اینو میپرسم ولی این کیمیا روشا از کی عضو بودند؟ آخه من خیلی تو قسمت تایپ کتابو قسمت ها مختلفش میرم ولی به این اسم ندیدم میدونیsober از کی عضوه؟
مرسی. اگه دوست داشتی توی گروه ها بیاید ضرر نمیکنید اگر بخواهید همگی کمک میکنیم شما هم بنویسید... حالا چنتا گروه دیگه هم در راحه. بیاید خوب میشه. کیمیا و رویاش بچه های رمان نویس بودن،کیمیا اهل لندن ایرانی هستش،رویاش هم هست.اگر گفت هست بگو بهش یا میلشونو بوده که بهم بدی یا بهشون بگو بیان این سایت من منتظرشونم.فقط اسمی ازمن نیاره توی سایت به یه دلایلی مرسی ممنونم
من پی چیزیو نگرفتم.فقط یه سوال پرسیدم. اون دوست من نیست فقط به عنوان یه نویسنده رمان باهاش حرف میزنم ولی با این حال ازش میپرسم اگه جوابمو داد بهتون جواب میدم
مهم نیست که عضوم.شما هم پی شو نگیر که عضو یا نه.ازدوستت بپرس کیمیا یا رویاش هنوز هستن توی سایت؟چکارمیکنن توی سایت؟میشه لطفا بپرسی
مگه اونجا عضوی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا نام کاربریش همونی بود که نوشتم اسم واقعیشو نمیدونم
گروه های داستان سایت،عضو میپذیرد. ( ادرس:بخش ادبیات ، بخش ادبیات داستانی... دفتر حضور غیاب نویسندگان سایت -- گروه ایده پردازان گروه داستان نویسی -- گروه ویرایش داستان -- گروه انتخاب اسامی شخصیت ها و نام داستان ها -- * عضویت نویسندگان سایت در این گروه ها ویژه می باشد.*
میخوام ببینم میشناسمش بگ دیگه اسمش تو سایت چی بوده
سلام اسمشو نمیدونم ولی نام کاربریشو نوشتم فک نمیکنم جای ابهامی باقی گذاشته باشم گذاشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام میشه بپرسم اسم نویسنده و اسم کاربریش توی سایت 98یا چیه؟لطفا بگید