اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
آری سلام دردونه جونم سلام به روی ماهت به چشمون سیاهت سلام که ماهدونه ای عزیزو دردونه ای خب منم حکایت دارم میخوای برات تعریف کنم؟پس پاشو قرار بذار همو ببینیم... تو که دلت نمیاد خشونت/ضمنا باهات قهره... کی؟خو معلومه دیگه خشونت نمیدونم اما هروقت جواب داده باشی مجهولاتم حل میشه شایدم لازم نبوده جواب بدی آره گاهی پیامات 3تا 4تا میاد گاهیم نمیاد آی ای شیطونه حرفای بد بد میگه گوش ندی ها البته فرشته ها راهشون از شیطونا جداست باورت میشه بگم امروز اسممو تو قرعه کشی برای بودن تو روز تولد امام رضا اسم نوشتن بدون اینکه من از چیزی خبر دار باشم فقط باید تو ختم قرآنم شریک باشه که اینم خودش فیضیه من امام رضا رو هنوز درک نکردم اما بعد این پیشنهاد گلوم پر بغض شد شاید نطلبه صالحین و عاشقینشون بسیارند... چشم هر چی شما بگی... درمورد نمایشگاهم اصرار نمیکنم تا موذب نشی بهرحال شرایط زندگی سخت تر و پیچیده تر میشه درکت میکنم و ضمن اینکه آینده غیرقابل پیش بینی و شاید حتی منم نتونم برم نمیدونم الله اعلم... خانم منو میناجون هروقت همو میبینیم از شما هم صحبت میکنیم از خوبی ها و قلب صمیمیت و پاکت... آفرین نه دراز نه مستعد و اماده به جواب کامل ... البته احترام بزرگتر واجب بهش بگو از قول من نگران نباش بادجون بم افت بگیر نیست که نیست
ینی اینقد دیر اومده پیامت که من رفته بودمممم؟؟ نازنینم من زانو درد و کمردردم حکایت ها داره .... تو چرا به خودت نمیرسی؟؟؟؟ ینی باید خشونت به خرج بدم؟ استو جواب دادم عزیز دلممممم .. نمیدونم چرا گوشیم اینقد بچه ی بدی شده؟!!! هر چی اس میفرستم یا نمیرسه به دست طرف و پیغام بی نتیجه میزنه یا بدتر از اون پیام تحویل میده اما به دست طرف نرسیده؟!!!! موندم از دستش چیکار کنم؟! شیطونه میگه ... ماه که تو آسموناس اما هر از چند وقت یه پرواز به ماه ترتیب میدیم "در خیال" من که از خدامه بیام.. تازه امروز مامان زنگ زدن که اگر بشه من برم پابوس امام رضا واسه روز تولدشون.. اما فک نکنم با شرایطم جور دربیاد و سخت دلم گرفته اینقده که امروز اشک از چشام ریخت خستگی که میدونم که نمیتونم سرزنشت کنم.. اما بیخوابی رو نمیتونم ندید بگیرم.. تازه فکر و خیال که همیشه هست لطفا شبا بذار ذهنت استراحت کنه اون کوچولو که ادعای بزرگیش سر به فلک کشیده و نمیشه کاریش کرد اما احتراممون متقابله .. زیاد به کارم گیر نمیده چون من زبونم خیلی درازه نمایشگاه جزء برنامه های ذهنمه... اما هیچ قولی نمیتونم به عسلم بدم.. دوست ندارم بیخود امیدوارت کنم .. آخرین لحظه خبرت میکنم که میام یا نه که میشه یکی دو روز قبل از اومدنم .. آخه دلم لک زده واسه اینکه ...خصوصی بهت میگم مینا ی عزیزم که هست.. بچه های دیگه هم هستن البته من نمیگم کسی جای دیگری رو میگیره اما اگر نتونم بیام .. یادم کنید خودش یه دنیا ارزش داره واسم فقط نگرانت شدم حسابی.. یه کم بیشتر مراقب خودت باش
خدا نکنه جون جونی جونم :) آی گفتی منم زانو درد دارم /تازه صدام میده به ترجمه من میگه چی میخوای از جون من تووووووووووووووووووووو آفرین اما کمه بیشتر و بیشترش کن خشونتتو میگم من اس ام اس رو گفتم خب آره عزیزم :) ببین چقد ماهی همه دوست دارن ببیننت... یعنی نمیای؟ خب من میندازم روز جمعه تو هم جمعه بیا لطفا باشه؟ باشه؟ خستگی بیخوابی و خیلی چیزا دیگه مثل فکرو خیال آینده تضمین شده... خب خیالم راحت شد/بگو کوچولو حواستو جمع کن زیاده روی کنی رودل میکنیاااااااااااااااا هه هه :) چشم میخندم بشرط اینکه بیای هه هه:)
الهی فدای تو نازنین خودم بشم منننن قربون شیرین زبونیات من میام اینجا میشینم هی باید بلند شم از سر جامو به اوامر جواب بدم.. زانو درد گرفتم نت منم همچین درست و حسابی نیست اما من چشم اون نتو در میارم که تو رو عاصی کرده خوب کردی خوشکل منننن... من گاهی نمیرسم به همه پیاما سر وقت جواب بدم و دوست ندارم با یکی دو کلمه ی ساده و عجولانه جواب محبت تو نفسی و دوستای دیگه رو بدم واسه همین صبر میکنم تا بتونم با دل جواب بدم.. کاهلی منو ببخش گلدونه واسه خاطر مشغله کمتر میای یا...؟ اتفاقا دیشب آقای داماد زنگ زده میگه بابا دلمون برا خواهر زنمون تنگ شده چرا نمیای؟ گفتم اگر بدونی خواهر زن چقدر گرفتاره خودت دست خانمتو میگیری و میای پیشش کمک حالش میشی با دلایلم کاملا قانع شدااا اما آخر سر باز گفت خب بیاین خوشحال میشیم خیلی دلم پر میزنه برات خیلی خیلی اما باور کن شرایطم سخته ... نمایشگاه هم فقط در حد دلمه و حرف وگرنه نمیدونم تا اون زمان که فرصت زیادی هم نمونده بتونم بیام یا نه! اما بی نهایت دلم با شماست.. چهره ی خسته حتما حکایت از کار زیاد داره دیگه؟ درسته؟ مدیر عاملامون هستند یه چند نفری اما کسی که منو اینجا معرفی کرده و کار اصلی اونو انجام میدم از خودم سه سال کوچیکتره بغض نکن اینجوری دلم میگیره
سلام به روی ماهت سلام دورت بگردم من همینجا تو کجایی؟ من نتم قطع و وصل میشه/کلافم کرده/چرا بفکرم نیستی؟به اینترنت من دستور بده تا همیشه مث تو که به یادمی باشه خب تا بتونم باهات حرف بزنم اومدم تو کاربرا دیدمت اومدم سایت وگرنه من زیاد سایت نمیام ای جونم تو چقدر خوبی دردونه جون جونی خودم چرا نمیای به خواهرت سر بزنی تا منم ببینمت؟ ضمنا نمایشگاه رو دیروز با نارون 1 جونم قرار گذاشتیم 18 یا 19 الته ایشون هر دو روز میان اما من تو یکی از این دو روز میتونم از کنار من جم نمیخوری گفته باشم هرچند قیافم زار و خسته س اما بالاخره به من مربوط نیست کارای شرکت کم شده؟ میگم این مدیر عاملتون چند سالن احیانا من رگ گردنم همینجوری تند تند داره ورم میکنه باور کن چرا به اخرین پیامم جواب ندادی؟
تا یک هستم تقریبا
سلام باش ی دقه تا بگم نریا
من که امروز زود به زود رفرش میکنم پس چرا نیستی ناز بانو؟
ناتانائیلم خوبی؟؟ هنوزم باورم نمیشه اومدیییییییییییی داشتم کارای شرکتو انجام میدادمممممممممم ای خدا شکرتتتت
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا یییی دارم خواب میبینمممممممممممممممممممم مم؟؟؟؟؟؟ سلااااااااااااااااااااااا اااااااااام سلام ماههههه منننننننننننننننن خوبی خوشکلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کجا بودی عشقم؟
سلااااااااااااااااااااااا ااااام
سلام عزیزم مهربون:) عزیزم ببخشید نشد زنگ بزنم نازنین دلم ممنونم عزیز دوست داشتنی:) اینکه واقعا دوستی مطمئنم و شکی درش نیست... شکر که خوبی عزیز نازنینم مورد منم گذشت و کمرنگ شد بهترینم عزیزم همیشه به شادی ... آی آی ایشالله موقع خودتونم بهتون اینجوری نگیم:) عزیزم ممنون از اینکه همه اخبارو کامل گفتی:) خب احتمالا دیگه اصفهان زندگی میکنم کارمم چند روز دیگه میرم یه جا سر میزنم توکل بر خدا... ممنون از عکسای قشنگت خیلی نازن مثل مثل خودت ...
اینام نیلوفرای زیبا تقدیم خداداده به یاد نیلوفر نازنینم "دخملی داداش" عقش عمه ش
سلام به روی ماه و تابان خداداده ی عزیزممم خوش اومدی خوشکلم من معمولا گوشیم سایلنته چون به نت وسله مثل زنبور صدا میده"مزاحم بقیه س" اما اگر بگی در دسترس باش هستم نفسی خوشحالم که پسندیدی نازنینم منم پی دی افشو داشتمو خوندم قرار شد بیام که کنسل شد .. اینم یه دیگه دیگه ی دیگه س قربون دل تووووو کی گفته دل نداریییی؟؟؟!!! اصلا بیا دل منم واسه تو اما من دوستتم و اگر قابل دوستی باشم پس باید شریک همه لحظه هات باشم چه غم و چه شادی حالا چرا روحیت خراب بود عزیز دلم؟ چیز خاصی پیش آمده که من ازش بی اطلاعم؟؟ البته اگر بیانش مشکل نیست بگو"توقع بیجا ندارم" منم به لطف خدای آسمون ها خوبم .. شکر یه پام خونه ست و اونیکی سر کار"به قول معروف" یه چندتا مراسم عروسی داشتیم که همه تقریبا تو دو هفته ی اخیر بود "منم خوشکل ردم رفتم" جات خالی نازنینم آبجی هنوز اصفهانه "کنگر خورده ظاهرا" اون یه خورده شبیه منه میخوای بگم بیاد پیشت یاد من بیفتی؟"شوخی" راستی بالاخره کار مانتوم به اتمام رسید و الان پوشیدمشو هی تو دلم قند آب میشه"خودم طرحشو زدم و خیاط دوخت" ما چه بهتر بود خودم چرخ صنعتی داشتم و میدوختم..ای کاش.. دیروزم مهمون داشتم .. البته این سه ماه تابستون داداش اینا از تهران اومدن و اینجان و مهمون که نه البته "چون صاحب خونه ن" اما اونام هستن کم و بیش تو چطوری؟ اصلا وضعیت کارت مشخصه؟ تا کی اونجا میمونی؟
سلام عزیز مهربونم :) باشه عزیزم حالا اگه بتونم از کارخونه بهت زنگ میزنم در دسترسی دیگه هان؟ پسندیده باشم؟عااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااالی بوددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد دد من پی دی افشو دارم هرچند درگیرم ولی باید بخاطر جون جونی جونم بخونمش من 6م میرم خونمون دوشنبه برمیگردم عزیزم کی میای پس خب اقا ما دل نداریم؟ حالم خوب نبود و ننوشتم الان خوبم(منظورم روحیمه) نخواستم نگرانت کنم :) تو چی ؟ چرا از حالت نگفتی؟ منتظرما باید خوب خوب حالو توصیف کنی