دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین آرمانگرا و مهدی 313

31 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. سلام آرمانگرای عزیز
    توجه شما را در خصوص مریم گلی به چند نکته جلب میکنم
    یکی اینکه هدف تحقیقات شما روی این گل جنبه دارویی اونه باید اول از همه گونه اصلی این گیاه که جنبه دارویی داره رو شناسایی کنی بعد تحقیقاتتو ادامه بدی
    گونه ای از این گیاه که از نظر طبی چندان مورد توجه نیست دارای گلهای قرمز زیبایی است که به نام سلوی در گل کاری کاشته می شود،نام علمی آنSalvia ambigua می باشد.این گیاه در فضاهای سبز کارایی داره و بعنوان یه گیاه تابستانه در فضاهای سبز کاشته میشه اما جنبه دارویی و گاهی نداره
    از نظر برداشت گل هم باید بگم برداشت نزدیک ظهر بیشترین اسانس و به شما میده اینم بگم که بیشترین اسانس در برگهاست پس موقع برداشت مواظب اونا باش در ضمن در سایه هم باید خشک بشن تا اینجارو داشته باش
  2. سلام رفتم تو کار مریم گلی فقط یه مدت بهم وقت بده الان یه کم سرم شلوغه ( انجمن نه ) کاریه ولی باشه سعی میکنم اطلاعات خوبی بهتون بدم
  3. سلام وقتتون بخیر!
    برش عرضی ای که گذاشته بودین فقط یه دونه بود از(اگه اشتباه نکنم )برگ تک لپه !منظورم این بود که برگ تک لپه و دو لپه رو باهم کنارهم بذارید که تفاوتاشون ملموس تر باشه.و ممنون.طرح من در ارتباط با تاثیر گیاهان دارویی روی یکی دو تا بیماری خاص بود که تاثیرشون تجربی بود و خودم به دست آورده بودم وقتی خوب اطلاعاتم رو توی قسمت پزشکی بیماری ها و تاثیرات گزارش شده از کتابا و منابع جمع کردم بردم که استادگیاهشناسیم تاییدش کنه گیاهی که من روش کار می کردم "مریم گلی "بوداما وقتی نمونه گیاهی عطاری رو بردم نشون دادم گفتن این مریم گلی نیست گفتم شاید جمع فامیلی ما به این میگن مریم گلی!!!واسه گرفتن این جواب هم تقریبا تمام عطاری های شهر رو زیر پا گذاشتم که همه به اتفاق یه نظر رو داشتن که گیاهی که دست منه مریم گلیه!حالا من موندم و یه دنیا اطلاعات مونده که اهل فن علمی اون رو رد می کنن و میگن تجربه ای که کسب کردم مربوط به یه گیاه دیگه است و باید دوباره شروع کنم و اهل فن تجربه و فروشش هم میگن نه مسیری که رفتم درست بوده!!!!!!!!!!!!!!کمکی هم که بچه های باغبانی (گیاهان دارویی)می تونن به من بکنن اینه که ببه من بفهمونن که برداشت مریم گلی به چه صورت انجام می گیره و اون چیز پنبه مانندی که به عنوان دارو مصرف میشه مربوط به کدوم قسمت گله.
    اگه بتونید یه کاری واسم بکنید خییییلی خییلی ممنون میشم چون دیگه فکر نمی کنم که همیشه زحمتام باید اینجوری پا در هوا بمونه
  4. راستی فکر کنم برش عرضی ریشه گیاه تک لپه و دولپه رو تو گالری گذاشتما اگه نبود چشم پیگیرش میشم
  5. میتونی موضوع طرحتون رو بگی
  6. سلام از لطفتون ممنونم اما هدف این انجمن مگه کمک بهم نیست خوب طرحتونو مطرح کنید من و بچه های انجمن شاید بتونیم کمک کنیم امتحانش مجانیه
  7. سلام مجدد به آفا مهدی ممنون از پیشنهاد تماشای گالری خیلی خیلی قشنگ بود و مثمر ثمر2مطلب:اول اینکه می خواسم خواهش کنم اگه امکانش هست از بافت ساقه و ریشه و برگ تک لپه و دو لپه تصاویر قیاسی بذارید کنار هم که هم ماها استفاده کنیم هم گالریشما پرو پیمون بشه و دوم اینکه من یه طرح داشتم که به جاهای خوبی هم رسید اما بخاطر یه سری نقاط گنگ که فقط به بچه های باغبانی مربوط میشه رو دستم باد کرده به این خاطر پرسیدم.و درباره جاهایی هم که کمک خواسته بودید اگر اطلاعات در اختیار داشتم خوشحال میشم زکاتش رو پرداخت کنم .
  8. دوست داشتی یه سری به گالری کشاورزی بزن اگه عکس در این خصوص تو گالری بزاری که لطف کردی یه نماتد و سوسک کلرادو و کفش دوزک گذاشتم برو ببین
  9. آرمانگرای عزیز اگه امکانش باشه یه کمی تو آفات و بیماریها علی الخصوص دفع آفات و بیماریها سموم و مکملهای غذایی نیاز به اطلاعات دارم بعضی وقتها اگه اجازه بدین مزاحمتون میشم
  10. با سلام خدمت آرمانگرای عزیز در رشته کشاورزی با گرایش زراعت و اصلاح نباتات فارغ التحصیل شدم اما در احداث گلخانه و فضای سبز هم فعالیت اجرایی داشته ام از باغبانی بخش گلخانه و فضای سبز و مبلمان و معماری شهری و صنعتی برام جذابه و بدم نمیاد تو این زمینه بعنوان دلمشغولی فعالیت کنم
  11. سلام برآقا مهدی همکار تالار باغبانی
    یه مدت نبودین؟!سایه اتون سنگین شده؟معلومه خیلی درس می خونیدا!ببخشید1سوال ،شما علاوه بر همکار باغبانی بودن ،رشته اتون هم باغبانیه؟؟
نمایش پیغامهای بازدید کننده 21 از 31 تا 31
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12