اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام اقا جواد عزیز پیام خصوصی منو خوندید به من جواب بزارید همون خصوصی خیلی ممنون
ممنون از پشتیبانیتون به نظر من اگه از نظر شما مشکلی نداشته باشد چند پست در این تالار بگذارم (هر چند که مطالب بهار خانم کامل و جامع است) که ببینم لیاقت این عنوان رو دارم بعد در مورد عنوان بحث بشود. چون هنوز من تازه وارد این انجمن هستم. من دوست دارم مثل شما مفید باشم حالا هر عنوانی که باشم
بله هر چی اشکال و ایراد و یا موردی بود حتمن به خودم بگید فوری رسیدگی میکنم ... دوست داشته باشید عنوانتون رو بعد از ارزیابی تالار فلسفه و ایجاد موضوع در تالار میزارم همکار تالار فلسفه نظرتون چیه ؟
پس با اجازتون من پست های فلسه رو مطالعه کنم تا بتونم حداکثر توانایی هایم رو ارائه بدم! ببخشید اگه مشکلی یا سوالی داشتم می تونم با شما در میان بذارم؟؟
ممنون قبول کردید باعث خوشحالی هم هست ..ایشون رفتن به مرخصی ولی من برای اینده نزدیک شما رو میزارم همکار تالار فلسفه و هر چی بحث دوست دارید الان هم میتونید بزارید و هر پستی دوست دارید در فلسفه بزارید و لینکشو برای من بزارید حتمن میخونم شما فعالیت رو شروع کنید از هر موضوعی که خودتون دوست دارید در فلسفه بقیه رو بزارید به عهده من !
ممنون از لطفتون ، خیلی دوست دارم در این انجمن مفید باشم ولی فکر کنم دوستان با سابقه تر از من هم در این انجمن باشند. اگه از نظر خانم بهار مشکلی نداشته باشد باعث افتخار من هستش که همکار شما در این انجمن باشم.
ممنونم دوست دارید در زمینه فلسفه همکار بشید یا در یک قسمت خاص دیگه ای سایت ... البته فکر کنم طبق نظر خودتون همکاری در تالار فلسفه رو ترجیح میدید ... تالار رو ببینید و البته خانم بهار هم همکار فلسفه هستن ولی در اینده میخوان برن علوم اجتماعی ... منتظر نظرتون هستم...
حتما! باعث افتخار من هستش
خوشحال میشم در زمینه فلسفه کمک کنید در موضوعات بحث ها ؟؟؟