اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام خوبین؟ خوش می گذره ؟ پاییز از دستتون در امونه ؟ یخچال چه طور ؟ امیدوارم روزگار شاد و آرامی رو در پیش رو داشته باشین ...
سلام طلا خانوم خوبی گلم ؟ روز جمعه ات به خیر و شادی ممنون از تصویر ناب و معنویت خیلی زیبا بود ایشالله با هم عزیز دلم ،
ایشالا که روزیت بشه ....
مهربانیت آنقدر زیباست که پروانه ای بدون ترس ، کف دستت آب خواهد خورد. من هم خوبم به خوشی تو عزیز دلم ایشالا سال بعد اگه عمری باشه جبران کنم من فکر کنم اصلا تاریخ تولد وارد نکردم برای همین ثبت نشده به هر حال خیلی شرمنده کردی اینم تقدیم به گل خانم به پاس همه خوبیهات
علیک سلام به آبجی جون گلم . الهی شکر دعا گویم . شما چه طوری هم زبون ؟ مال من 12 شهریور بود که همه بچه ها حسابی شرمنده ام کرده بودن. خانمی ؟ نکنه تولد دیگه ای هم داری ؟ آخه تولد هر کی باشه ،سیستم به صورت خودکار ،اسمش رو ثبت می کنه . ما هیچ کدوم نفهمیدیم چرا ؟
سلام مهربونم خوبی عزیز دلم خیلی خوشحالم کردی فدااااااااااااااااااااتتولد خودت کیه ؟
دنیا را می دهم برای لبخندت ، هراسی نیست شاد که باشی دو باره دنیا از آن من است...
اینم کادو و کیک و ... بازم تولدت مبارک امیدوارم زیر سایه امام زمان ، عمری با برکت و با عزت داشته باشی نازنینم ... رو من حساب باز کن همه جوره ...
مهرت نمی رود از یاد ، وجودت لبریز از عشق ...
روز گارت پر تلالو از یاد خدا و آرامش قرین لحطه هات
وجود پر مهرت ، پاک و زلال تولدت مبارک ...
گل و شمع وجودت همواره پایا ... تولدت مبارک ... ایشالا 121 سالگیت رو ببینی عزیزم ...
سلام به آبجی گل خودم صبحت بخیر وشادی باشه عزیزم ... به به ! چه تصاویر ناب و تکی بود . حظ بصری بردم و حسابی انرژی گرفتم ... دست گلت درد نکنه ... شرمنده آجی جونم ،آخه اسمت تو لیست تولدی ها نبود ،وگرنه پروف تو می ترکوندم ... با کمی تاخیر میگم تولدت مبارک
سلام عزیزم ممنون از گل قشنگت خیلی بجا بود آخه دیروز تولدم بود ولی هیشکی بهم گل نداد جبران شد ممنون خانوم گل اینم چند تا عکس خوشگل پاییزی
سلام به عزیز دلم خوبی خانمی ؟ پاییز از دستت در امونه ؟ چه می کنی تو ماه مهر و مهر وجودت ؟ ممنون عسلی بابت امتیازی که منظور کردی . تقدیم به گل وجودت
سلام ممنون از اظهار لطفتون ،شکر تکه نانی داریم خرده هوشی سر سوزن ذوقی...پاییز فصل دلخواه منه خیلی ازش لذت میبرم، ایشالا تو این فصل قشنگ برات اتفاقات قشنگی هم بیفته ،with the best wishes for you
سلام به آبجی گل همزبونم خوب و خوش و سلامتین ؟ اوضاع بروفق مراده؟ چه میکنی با پاییز و رنگ هاش و برگ هاش و هواش و .. ایشالا چرخ روزگار تو این فصل و تو این ماه به خوشی بچرخه واست