دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین haniye.R و hossien

96 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. سلام
    خوبین امروز رفتین پیش مشاور؟؟ دیر میشه هااااااا!
    راستی التماس دعا
  2. مرسیـــــــــــــــــــــ ــــــــ داداشــــــــــــــــــــ ـ
    چشمــــــــــــــــــــ حتما
  3. مهم اینده هست سعی کن با دوستات درس بخونی و هم دیگر را ارزیابی کنید .
    حداقل 6 ماه فرصت دارین بخونید نا امید اصلان نشید در غیر این صورت کلا درس نمی خونی.
    سعی کن هر روز دعای توسل بخونی میتونم بگم متحول میشی.
  4. سلام داداش شروع که نه اونجوری که میخواستم.. از فکر پزشکی اومدم بیرون چون تلاششو ندارم ایشاا.. این هفته اگه بشه میرم پیش یه مشاور تحصیلی برای برنامه ریزی... کاش به حرفت گوش میکردمو میرفتم داداش
  5. سلام
    خوبین جه خبرا چیکار می کنید شروع کردین .
    حتما یک برنامه ریزی کنید و در اخر هر ماه خودتون را پایش کنید ببینید کارهای یک ماه رو امجام داده این یا نه و دلایل ان را پیدا کنید و ماه دیگر را درست تر انجام دهین.
  6. داااااااااااااااااااداااا ااااااااااااااااااشــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااامـــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ:d
  7. روزانه رشته های بالا بزنید اگر قبول شدین که مبارکه و خوشحال میشیم اگر نشدید چیزی از دست نمی دید. رشته های که یکم دوس دارین رو شبانه و .......... بزنید.
  8. داداش من که غیر انتفاعی و آزاد نمیزنم!روزانه هم بزنم و قبول شم و نرم 1سال از کنکور محروم میشم که!
  9. چیزی از دست نمی دین انتخاب کنید حتی اگر هم قبول شدی نمی رین دیگه
  10. چشم داداش ولی جدی میمونما...تصمیممو گرفتم
    امروزم دوستم رفت پیش یه معلم دیگمون که معروفه , خیلی عالیه...گفت اصلا انتخاب رشته نکنید شروع کنید به خوندن:s
    حالا من حتما انتخاب کنم داداش؟؟
  11. دفترچه ها هم از فردا می تونی ببینید تا انتخاب رشته کنید.
  12. میرم داداش چشم
  13. چرا امروز نرفتین؟؟
  14. سلام داداش

میرم دیگه حالا
  15. سلام
    رفتین پیش معلمتون؟؟؟؟
  16. نه آزاد نمیزنم فقط پزشکی میخوام
    اصن نمیخوام انتخاب رشته کنم
  17. آنلاینی داداش؟؟سلام مرسی
  18. سلام
    باز انتخاب رشته کنید و رشته هایی که دوس دارین را انتخاب کنید انشالله قبول میشین
    بابا جون شما که درس خونید راستی آزاد هم می زنید؟
  19. سلام داداش حسین بهتون گفته بودم که داداش نمیخونم
    رتبم خوب نشد....فکر کنم 1سال بمونم....البته اگه به این نتیجه برسم که تو این 1سال میخونم...
    دعام کن داداش خیلی روزای بدیو میگذرونم..
نمایش پیغامهای بازدید کننده 21 از 40 تا 96
صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین