اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
اینم چای خوشمزه بعدی ... نوش جونتت . بخور تا تنت هم مثه دلت گرم و پر فروغ بشه ...
اینم دسر، یه ته بندی کن تا شام ...
چای بعدی ...
با شیرینی اضافه ...
اینم چای دوم ...
داداش جون تازه از راه رسیدی یه گلویی تازه کن تا برات شام هم آماده کنم ..
به به ! سلام به عزیز دلم خوبی داداشی ؟ معلومه کجایی ؟ دیگه داشتم نا امید می شدم ها ... چقدر خوش حالم که می بینم دوباره آن شدی ... آی جان ، خودم تو این دو روزه حسابی بهت می رسم اصلا غم به دلت راه نده ...
سلام آبجی گل و با معرفت خودم ، خوبی ؟ ممنون که تو این مدت این همه به یادم بودی ، نمی دونی چقد خوشحال شدم که این همه واسم پیام گذاشتی ؛ آبجی تو این مدت انقد از این غذاها خوردم که کلی لاغر شدم این جا هم خیلی سرده آبجی ، یه نیمچه برفی هم طرفای دانشگاه اومد ، آبجی با درسا چیکار می کنی ؟
ایشالا روزیت بشه ...
سلام به داداشی گل و بی معرفتم ایشالا که خوب و سلامتی ؟ عزیز جون ،حاجی حاجی مکه ؟ معلوم هست کجایی ؟ ما که حسابی نگران هستیم ...
سلام من تشریف آوردم !!! شما نبودین
سلام به داداشی نازنین . عزیز جون ، راحت و سلامت رسیدی؟ عیدت مبارک
عزیز جون ، امروز به سلامتی عازم هستی . من که نمی تونم بیام بدرقه ات . ایشالا به سلامت بری برسی و خدا پشت و پناهت باشه . اینم یه تو راهی ناقابل . اون جا که رسیدی با چای بخور .خیلی مزه میده . مبادا تو راه ناخنک بزنی ها . من تعدادشو شمردم . تارسیدی باید بهم نشونش بدی . نوش جونت . ایشالا گوشت بشه بچسبه به لپت .
داداشی این جا هوا یه کمی سرد شده . گفتم حتما تو ولایت شما سردتره . واستون چای آوردم ،اما دیدم چراغ خونتون خاموشه .ایشالا که داغ داغ برسه دستتون . نوش جونتون
سلام به داداشی گلم خوبی؟ صبحت پر از رنگ های قشنگ و وجودت مالال از شادی
خاطرت جمع داداشی ، چهار تا غذاست که قبلا توسط دیگران امتحان شده و خدا رو شکر ، تلفات هم نداشته ، هیچ ، در خواستی هم داشته اِی وای ! هرروز از این چیزا می خوری ؟ داداشی نمی تونی با پی سی ، یه کم ور بری و یه چیزی ابداع کنی که برات غذا هم بپزه؟ اگه این جوری ادامه بدی که خدای نکرده تا چند وقت دیگه ، ناراحتی معده می گیری؟ ... خیلی هم دلت بخواد غذای آبجی کوشیکه رو امتحان کنی.من که فکر می کنم از اون غذاهای در پیتی حضرت عالی سر تر باشه. اینم یه دسر خوشمزه واسه این که کامت شیرین شه و لبت به خنده وا شه .
درود ، اسماعیل هستم ، دانشجوی ترم اول مهندسی شیمی ، تو زمینه درسی خودم ( مهندسی شیمی ) و کامپیوتر می تونم کمک کنم ، مقام اول شهرستان تو مسابقات عملی کامپیوتر دارم ، تو مسابقات متعدد تو شهرستان مقام آوردم . 18 سال دارم و به فوتبال و موسیقی علاقه زیادی دارم ، علاقه ویژه ای هم به ادبیات پارسی دارم . امیدوارم که بتونم برای سایت مفید باشم درود بر داداشی زبر و زرنگ و با معرفتم ... آفرین ها بر شما ... عزیز جون: توفیق روزی هر روزت ، شادی و یاد خدا قرین لحظه هات باشه .
ایشالا دست پختت بهترین میشه تو جهان ، البته امیدوارم اولین نفر من نباشم که امتحان می کنم غذا رو که اگه تنها باشم تن ماهی و تخم مرغ می زنم یا ساندویچ ، تنها هم نباشم یه چیز می زنیم دور هم ، تن ماهی ، تخم مرغی چیزی
راستی آواتار جدیدت مبارک شیرینی نمیدی بابتش؟ اِی بدک نیست . یه کوچول قابل تحمله و تا دم در بیمارستان آدم ها رو میرسونه و خدا رو شکر تو نمی بره . داداشی ، پس واسه غذا کجا چتر میشی ؟