اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
با من کنون ز وسعت دریا سخن بگو از رویش دوباره ی گل ها سخن بگو کتمان مکن که سر به فلک میزند امید از نخل پا گرفته ز خرما سخن بگو باور مکن ز محبس تقدیر آمدی از جلوه های عالم پیدا سخن بگو دیگر مترس از خطر پنجه های موج چون ساحلی به وسعت دریا سخن بگو هستی شمیم عطر نفس های عشق بود از عشق ، این سروده ی زیبا سخن بگو دیگر مگو که تشنه ی آب است این کویر در بارش سپیده ، ز صحرا سخن بگو همزاد ، چشم خویش ز بیگانگی بشست با او ، ز جلوه های ثریا سخن بگو.
خیلی ممنون بسیار زیبا بود
چه فریبانه ... بهشت را زیر پایت خواندند ! و زمین را بر سرت خراب کردند ... ! زیباترین و بهترین لبخندی که ، در تمام طول زندگی ام دیدم ، لبخندی بود که "مــــــــــــــادرم" ... در پس دنیایی درد و اشک ... برای چشم باز کردنم به دنیا ... به من هدیه کرد ! و این شروع لبخندهایی بود ... برای همیشه راضی نگه داشتن من
یلدای شما مبارک
سلام ممنون از اینکه پروفایل من را هم قابل دونستید و اول صبح با تنور نون محلی گرمش کردین نون محلی پخته شده با هیزم!!! چندسالی بو نخورده بودم!!!! خیلی ممنون بخاطر این هدیه خوشمزه!!!!!!!!!!!!
سلام برادر. خوبی؟ حیفم اومد یه سریب بهت نزنم. تو تالار اخبار همیشه به روز هستی و جدیدترین اخبار ها رو ارسال میکنی و کارت هم طوریه که معمولا زیاد به چشم نمیاد ولی فوقلعاده مهمه. چه میکنی اخوی؟ سر حالی؟ دست مریزاد بفرما نون محلی
سلام.بسیار ممنون بخاطر امتیاز اهدایی و تصویر زیبایی که صبح فرستادین
نوش جان تغیرات اواتاری همم مبارکه
ممنون.وظیفه بود
چون خاطرت خیلی عزیزه اپ کردم و تو انجمنم گذاشتم http://www.njavan.com/forum/showthre...143#post546143
مسابقه پاچه خوار برتر--مدیرکل انجمن ها-- سری دوم
از نو برایت مینویسم حال همهٔ ما خوب است اما تو باور نکن!
دانلود ترانه مخصوص امروز (روز ازدواج)تصویر: تصاویر شگفت انگیز از واکنش های علمی+عکس(حتما ببینید) تصویر: نجات یافتن جوجه های یک اردک کم عقل توسط پلیس های مهربان + عکس آموزشی: آموزش تصویری تبدیل دوربین تلفن همراه به ذره بین قدرتمند(بدون نیاز به نصب برنامه)