دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین deepdrip و طلیعه طلا

114 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  1. سلام بر بهترین .خوبی؟ چی شد؟

2. امروز از عجایب بود که اومدم تو انجمن و دعوت به موضوعی از جانب شما نبود.چرا؟
  3. سلام بر نخبه عزیز سایت .من اگه یه روز سر نزنم ،نمی تونم پیام قبلیمو پیدا کنم .چه خوب که روابط عمومی قوی و بالایی داری. بله به مرحمت شما خوب هستم.خواهش می کنم ،این چه حرفیه ؟ انجام وظیفه است . شما بگو چه روزی وقت داری من با ایشون هماهنگ کنم .نگران نباش .از الان انجام شده تصور کن .درسته .خوب نیروهای خوب دانشگاهی ،به دلیل کثرت دانشجویان و تفاوت مبلغ دریافتی استاد راهنما و مشاور و عنوان پرحجم راهنما بودن ،بیشتر تمایل دارند که با همین سمت با بچه های مقاطع بالا تز بردارن.شبت ستاره باران.
  4. سلام بر شما
    خوب هستید ؟
    با زحمت های ما ؟
    با خانم دکتر علم الهدی تماس گرفتم تماس گرفتم ،منشی دفترش گفت سرش شلوغه و فقط با بچه های ارشو دکترا کار میکنه ،اونم فقط به عنوان استاد راهنما نه مشاور ... خواستم اسم شما رو به عنوان معرف بگم اما بازم شرم زحمات مانع شد...
  5. salam bar khoobtarin
    age tonesti hatman ba dr.mehrmohamadi ham dar ertebat bash
    dr.sajadi ham khobe ama too zamineye falsafe
    az dr.alamol hoda ham komak begir. chan sal ostad rahnamaye bartare karhaye pazhoheshi boode
    man moshkele ertebat ba net daram .lotfan age maghdoor bood karhatoon ro baram email konid
    ba arezooye movafaghiyat
  6. سلام بر شما عزیز بزرگوار
    صبحتون پر نشاط
    خوب و خوش و سلامتین ؟
    شرمنده ها ... حسابی اذیت شدین ... ممنون از لطف تون
    دکتر سجادی ،مدیر گروه علوم تربیتی ،قبول کرد که تحت نظر ایشون کار رو انجام بدم اما نه برای همایش ...گفت زمان کمه و به اون جا نمی رسه...به نظر شما چه کنم ؟
  7. علیک سلام بر مهربانترین . من پرس و جو می کنم ،بهتون خبر میدم . اما فکر کنم پوستر طالب و خواهان بیشتری داشته باشه . تنظیم مطالب و چینش داده ها تو پوستر رو می دونین؟
  8. سلام
    صبح تون طلایی و خدایی
    ممنونم .دیروز عصر خانم خسروی زنگ زد و اطلاع داد ...
    دکتر ؟ به نظرتون پوستری کار کنم بهتره یا مقاله باشه ...
    سپاس .در پناه خدا شاد باشین و پر توان ...
  9. سلام . شب خوش . یه خبر خوش : چکیده پذیرفته شده ... برو دنبال مقاله ... موفق باشی .
  10. سلام دکتر
    خوب خوبم ،ممنون .
    من رفتم پیش حاج آقا صادقی ... اما مشکل به قوت خودش باقیه ... گفت دکتر مهر محمدی بدون هماهنگی این کار رو کرده ...
    من چکیده مقاله رو میفرستم براتون .لطفا یه بار بازبینیش کنین ...
  11. سلام خانم گل . خوبی؟ من با پروفسور صحبت کردم قرار 20 دی ساعت 4 گذاشته شد. امیدوارم مجددا تغییر نکنه . جلسه هم اندیشی هم به قوت خود باقی است . راستی خانم دکترعلم الهدی هم هستند . فرصتی بود یه سر به سایت شون بزن.pesi.anjoman
  12. روزگارتون آروم و زیبا ...

راستی جلسه پروفسور به تعویق افتاد ...

13. سلام دکتر
    خوب و خوش و سلامتین؟
    ممنون از لطف تون .به کلاغ هاتون بسپارید یه کم خود دارتر باشن ...
    شرمنده کردین ...

14. سلام بر عزیزترین . خوبی ؟ خسته نباشی .

تبریک بابت افتخار جدیدی که کسب کردی .

به وجد اومدم ، هرچند غیر از این هم انتظار نداشتم . منتظر موفقیت های بعدیت در تمامی مراحل زندگی هستم .

15. سلام دکتر
    صبحتون پر فروغ
    خوب هستید؟
    با زحمت های ما ؟ شرمنده کردین ... ممنون از لطف تون .
  16. سلام بر عزیزترین /خوبی؟ / امشب بیا تو گوگل . کار مهمی پیش اومده . ساعت 11 تا 2 من آن هستم / شاد باشی و پرتوان
نمایش پیغامهای بازدید کننده 21 از 40 تا 114
صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین