اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام به خوشمل خودم. خوبی عزیزم؟ میدونم سرت شلوغه با درسا، ایشاا... که توی کنکور موفق باشی.
وایی سلام به آبجی خودم. مرسی من خوبم تو خوبی. پیامتو که دیدم خیلی خوشحال شدم. کجا بودی دختر؟ دلم خیلی برات تنگیده بود. من اونور کم میرم پیامتو دیدم تعجب کردم. چه عکس قشنگی فرستادی.
سلام بر خواهری خوبم خوبی عزیز؟ دیدی من هم همین جام و هم اون جا
سلام به عزیز دلم صبخ عالی متعالی فدای سرت این ایام هم میگذره . ایشالا خاطرات خوبی برات رقم بخوره چه کار خوبی کردی ... دیدن دوستان گلی مثل تو ، انرژی و روحیه دو چندان میده به آدم ... ببینم تا حالا چه کشفیات جدیدی از پرزهای قالی و دیوار خونه تون داری ؟
علیک سلااااااااااااااااااااااا ااااام عزیزم! مرسی گلی تو خوبی؟ سلامتیت،خوش بحالت امتحانات تموم شد، نه عزیزم من تا 6 بهمن امتحان دارم. اه دیگه حوصله درسو ندارم الآنم حسش نبود گفتم یه سر بیام اینجا.
سلام به نازنین گلم خوبی عزیز جون ؟ چه خبرا؟ امتحانات به سلامتی به اتمام رسید؟
مرسی گلم. ایشاا... که فردا 20 بگیری.تا سه شنبه هم هرچی امتحان داری 20 بشی دوست دارم.یه عالمه هم بوس.
علیک سلام به گل نازم الهی شکر که خوبی . من خوب خوبم جانم ... به سلامتی باشه ایشالا ... برات آرزوی سربلندی و موفقیت دارم ... نه بابا منم سه شنبه تموم می کنم . فردا زبان دارم ...
سلام به عزیز دلم. مرسی خوبم تو خوبی عزیز!؟ نه بابا با این امتحانا که خوش نمیگذره.دیگه خسته شدم حوصله درسو ندارم. کاشکی زودتر تموم بشن. تو چیکار میکنی فکر کنم امتحانای شما تموم شده! خوش بحالت.
سلام چه طوری ؟ خوب و سلامتی؟ خوش می گذره؟
باز ، دگر باره رسید " اربعین " جوش زند " خون حسین " از زمین شد چهلم روزِ " عزای حسین " جان جهان باد " فدای حسین"
سلام خوشگلم. مرسی خوبم،گل دخملمون چه جوره خوبی الحمدا... ! هر از گاهی هم برام دعا کن.
به به ! ببین کی این جاست ؟ سلام به نازنین گلم خوبی عزیزم ؟ اوضاع بر وفق مراده؟
سلام .............سلاااااااااااااااا اااااااااااام به عزیز دلم خوبی خانمی ؟ شرمنده ... باور کن خودم هم یه مدت کمرنگ شده بوده بودم ... اما من که هیچ وقت نازنین خواهرم رو فراموش نمی کنم عزاداری هات قبول باشه ایشالا امیدوارم دست دلت پر باشه از روزی هایی که امام حسین علیه السلام برات درنظر گرفته... راستی آواتارت هم مبارک
سلام نسا جونی خوبی عزیزم خوش می گذره ؟ عیدت مبارک ...ایشالا روزیت بشه سفر عتبات ... اینم عیدی ما ...
سلام به خانمی خودمون! چه حال و احوال؟ عیدت مبارک. بووووووووووووس