دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین عرفان سلیم زاده و setayesh shb

33 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. سلام مرسی منم عید فطر رو بهتون تبریک می گم.
  2. سلام نه بابا خواهش میکنم.خیلی ممنونم که جوابمو میدید
  3. سلام ببخشید دیر جواب میدم.اینترنت رغالیه و هزار مرض! نه اتفاقا این نسخه ای رو که دادم برای کارکردن بر دغدغه های زندگی تون هم قابل اجراست. به طور کلی تا زمانی که مشکلات کهنه بشن ادم رو محدود می کنن پس اول سعی کنین با شیوه ای که گفتم روی دعدغه های زندگی تون کار کنین. اول به خودتون بگید که فعلا بهشون حواب نمیدم و شروع کنین به شناخت آنها. همین که درک درستی از خود مسئله پیدا کنین دیگه هر جوابی هم بدید ضرر نمی کنین. من گاهی روی چیزایی قکر و تحقیق می کنم که خیلی بدیهی و معمول به نظر میاد به لحاظ درک می گم. مثلا روی راست گویی، احساسات،تنبلی،ورزش، مشکلات(به صورت کلی) اینا باعث میشن با اصطلاخاتی آشنا بشم که به ربط دادن موضوعات به همدیگه کمک می کنه.از ویکیپدیا شروع کنین.
  4. سلام داداش
    ینی برای تمرکز بیشتر باید از تمام دغدغه های فکریم بیرون بیام و فقط روی یه چیز متمرکز بشم درسته
  5. سلام خوبی آبجی. خب شما بهترین کاری که میتونی انجام بدی جدا کردن بحث جواب دادن به سوالات و فکر کردن به آنهاست. هر سوالی که در ذهن داری بهش جواب نده مگر اینکه برنامه ریزی کرده باشی بهش فکر کنی. میدونی بحث فکر کردن به یک موضوع خیلی بحث جالبیه. تو این مدل شما تمرکز خودت رو روی توصیف موضوع میزاری. مثلا آب چیه؟ آب مایع است، حرارتش بدیم به جوش میاد، میتونیم بخوریمش، باهاش نظافت کنیم، یخ درست کنیم ، موتور ماشین رو باهاش خنک کنیم. خب اینا تو دو دقیقه فکر کردن حاصل شد. شما تصور کن دو روز به خودت مهلت بدی که آب رو توصیف کنی. بعد از اون جواب دادن به سوالات زیاد سخت نخواهد بود. خود علم امروز هم نتیجه هزاران سال فکر کردنه. البته به لحاظ فلسفی این نوع فکر کردن به مکتب پوزیتیویسم بر می گرده. تو این مکتب شما فرضیه های جدید رو بر روی فرض های اثبات شده قدیم می زاری و بعد از اثبات برای فرضیه های بعدی بهش استناد می کنی. موفق و پیروز باشی.
  6. سلام خسته نباشید من به تازگی به کلاستون پیوستم به همین خاطر عقب هستم ولی دوست دارم که مرحله به مرحله پیش برم برای جلسه ی دومتون تکالیفی که داده بودید
    چون عقب بودم توی تاپیک بیانش نکردم
    1-فکر میکنم میتونم
    2و3:
    موانع انسانی:
    احساس میکنم تمرکز پایینی دارم
    موارد دیگری هم هست که قابل گفتن نیست
    در مورد فرصت ها فکر کنم بزرگترین فرصتم در اختیار داشتن هر نوع امکاناتی باشه
    موفق باشید
  7. سلام ممنون بابت درخواست دوستی اقا عرفان
  8. سلام خوب هستید
    به خدا کسی دوست نداره شما برید یکیش خود من که براتون خیلی احترام قائلم ولی ببخشید یه انتقاد بهتون داشتم بهتر نبود به طور خصوصی به مدیران سایت میگفتید؟
  9. من خیلی ممنون میشم ازتون یه سری به این تاپیک بزنید
    http://www.njavan.com/forum/showthre...985#post446985
  10. سلام تولدتون مبارک باشه
    چند ساله شدید؟امیدوارم روز خوبی براتون باشه به همه ی آرزو هاتون هم برسید

[IMG]file:///C:/Users/Gole%20Yas/Downloads/lbi02e5386f7345_myspace.gif[/IMG]
  11. سلام خیلی ممنونم ازتون برای امتیاز
نمایش پیغامهای بازدید کننده 21 از 33 تا 33
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12