اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
یه سری بزنید به پستام یه امتیازی نصیبم بشه لطفا...............
سلام خوش به حالت میگفتی با هم بریم والا منابع تخصصی میخوای یا فقط واسه اشنایی؟
سلام عرفان خوبی؟چطوری؟جات خالی دیروز رفتم نمایشگاه بیشترامیدوارم شدم البته یکمم حسودیم شد اما ایشاا... با کمک ها و راهنمایی ها سال بعد جای چنتا اختراع من توی نمایشگاه باشه واااااااااااای خدا چه حالی میده.اگه میشه یکمی درباره صفحه خورشیدی منبع معرفی کن الان توی گوگول گشتم اما چیز به درد بخوری نیافتم.
راستی بیا یه کاری انجام بدیم! شما تو چه بخشی دوست داری کار کنی؟ برو تو همون بخش یه مدت فعالیت کن! اینطوری هم کاری رو که دوست داری انجام میدی و هم همکار میشیم
سلام اتفاقا دیشب با میلاد جان حرف زدم و ایشون گفتند که طبق قوانین سایت باید بیشتر فعالیت داشته باشید. البته بیشتر بحث سر این بود که شما به عنوان یک همکار باید ویژگی های اخلاقی و اطلاعاتی لازم رو بدست بیاری! ولی تو لیست هستی و هر موقع شرایط لازم رو بدست بیاری حتما به عنوان یک جایزه و حمایت سایت این سمت در اختیار شما قرار میگیره.
قبوله عرفان جون دوست دارم به عنوان همکارباشم البته اگه بشه.کلا هرجا تو باشی منم هستم و خواهم بود پس اسممو رد کن همه جایی که خودت هستی. سایت خیلی خوب و دوست داشتنی هستش بهم خیلی ارامش میده. ازوقتی که اومدم به این سایت خیلی اروم شدم و امیدوار...ممنونم
امیدوارم موفق باشی داداش! تو لیاقت بهترینا رو داری! مطمئن باش به عنوان یک دوست هیچ وقت پشتتو خالی نمیکنم داداش دوست داری تو بخش اختراعات همکاری کنی؟ البته اول بگو نظرت در مورد این سایت چیه؟ از لحاط ماندگار شدن میگم! تو بخش اختراعات باشی دیگه کنار هم هستیم و کاری هم باشه به عنوان پروژه گروهی انجامش میدیم! البته فرقی نداره همکار باشی یانه! ما همیشه درخدمتیم!
قبول دارم.خانواده ی من که کاملللللللللللللللللللا مخالفن.ولی بخدا هرکاری که میکنم نمیتونم ازاین طرح ها و فکرها دربایم.یه لحظه درمیام عذاب وجدان میگیرم و بغض میکنم.خیلی دوست دارم مخترع شم نه برای اینکه بگن مخترعه و خوش به حالش نه برای اینکه واقعا میخوام.این رو توی وجود خودم میبینم که بتونم زندگی مردم رو خوب کنم و این رو میبینم که میتونم دنیا رو عوض کنم.امیدوارم که کمک ها و توجه ها باشه و من به هدفم برسم.این رو شرط هدفم کردم که اگربه اون ارزویی که میخوام برسم،به هرکسی که بخواد مخترع شه کمک کنم و نزارم کسی ازشرایط مالی بد برای اختراع رنج ببره... خیلی ها هستن که ارزو دارن مخترع شن اما چون شرایط مالی بدی دارن دلسرد میشن و همه چی رو فراموش میکنن...حیف...
خوبه باشه کمکت میکنم! ولی خداییش خودت به این حرفایی که زدی میرسی! من تازه 1 ساله شروع کردم و 6 ماهه که تو این سایتم! ولی الان همین اختراعی مه دادم بخونی رو قراره تجاری سازیش کنم! هزار تا برنامه براش دارم و فقط خودم موافق کارام بودم! فکرشو بکن خانواده ام چند بار متحد شدن و کاری کردن که خسته بشم اما من راه خودمو رفتم!
بله کاملا معتقدم به این حرفت.دوست دارم برای ایران کارکنم و مشکلات رو حل کنم.یه فکرهایی هم دارم برای اینده.ممنونم ازت دوست خوبم... باشه میپرسم.من خیلی خیلی کنجکاوما!همه از سوال هام شکوه و شکایت میکنن میگن دیوونم هی هی هی ی...عرفان امروز هم توی تلویزیون شبکه 5 یه مخترع رو اورده بودن خیلی حرف های خوبی میزد.یه خبری.طی چند روزه دیگه یه طرح جدید و خوب رو بههت اعلام کینم دارم روش فکرمیکنم.فکرش درباره گاز و برق هه هه هه
سلام امیر جان چطوری؟ شوخی کردم شما هر سوالی داشتی بپرس! میدونم چی میکشی... ولی سعی مسائلتو جوری حلی کنی که کارت عقب نیوفته! میدونی! تو از همین حالا شغل داری! کار تو ساختن شغل برای مردمه! پس ارزش کاری که میکنی رو بالاتر از هر مسئله ای تو زندگیت بزار و سعی کن از حداکثر فرصت هات استفاده کنی! موفق باشی!
سلام عرفان جون خوبی؟دیشب دانلود کردم اماهنوزوقت نکردم.چند روزه دوباره حال روحیم داغون شده... باشه چشم من فقط درباره اولی سوال میکنم...
سوال ایجاد شه؟ در رابطه با سبک نوشتن فدات هم میشم ولی مکانیسم دستگاه رو نپرس
خیالت راحت.اما ممکنه خیلی سوال ها برام ایجاد شه ها... به به همه بچه های گل الان توی این ساعت جمعن و گلشون کم منم ها...هیه هییییییییییی هییییییییییی
سلام داداش فرستادم شرمنده دیر شد
ممنونم ازت این لطفتو هیچ وقت فراموش نمیکنم.خوشحالم خیلی...
سلام خوبی عزیزم؟ باشه امشب واست میفرستم
arsham1993@yahoo.com این ایملیمه عرفان