اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام خبری نشد؟ اون دوستاتون؟؟ راستی درس و دانشگاه چه خبر؟ تموم شد کلا؟؟؟
منظورم اون پرنده هه بود که تک کابین بود و با یه بالونه هلیومیه شبیه بال هواپیما و با ساختار کنترل چتر نجات پرواز میکرد 2تا موتور هم داشت
ببخشید من یه طرح دیگه که توی صفحه ی قبل پستم بودو گفتم ولی تا اومدم بنویسم شما یه صفحه پست گذاشته بودین اون که تابلو بود چیه
http://www.kawek.com.br/telmamafra-3649
من هم با یکی دارم صحبت می کنم نتیجه را به شما می گم.
سلام توی سایت نواوری صاسد که گفتین نوشتم ایده رو ولی کامل ننوشتم که نپیچونن منو حالا ببینیم چی میشه
برادرم مشکل یکم به خاطر تجهیزات بود و می خواهیم با شرکت های سازنده کفش وارد مذاکره بشیم چون در حال حاضر امکانات نداریم نمیشه چیزی گفت اما طرحمون را دکترین و اساتید این حوزه تایید کردن. من که گفتم همه جوره در هر زمینه ای بتونم کمکتون می کنمهم ادرس داری هم شماره و .......
خب اگه مشکلشو بهم بگین شاید بتونم حلش کنم ولی شما هم باید توی طرحام کمکم کنید که میکنید پس چرا من نکنم بگین تمام تلاشمو میکنم
حسین من و یکی دوستام مشترک طرحی دادیم که مشکل را برطرف می کرد اما به علت چند مشکل نشد پیگیری کنیم. خوشحال میشم نقطه نظرات شما هم در این مورد داشته باشم.
مشکلی نیست طرح هایت رو بگو واقعا اگر کاربردی باشن و محل اونو بدونم می فرستمت بری
سلام این سایت رو ندادم که پشیمون بشی برای قیمت بود که میشه خیلی کم دراورد نه 600 و نه 400 تومن خیلی کمتر.
توی پیام خصوصی طرحامو میزارم ببین کدوم بدرد میخورند
سایتش عالی بود ممنونتم شکم برطرف شد از این به بعد بیشتر از قبل مطمئن شدم که باید بیخیالش بشم چون بر خلاف تصورم هم گرونه و هم بدون مشتری و هم تکراری وهم ...... فقط نمیدونم چرا خودم نرفتم درست حسابی سرچ کنم چون حتما درست سرچ نکردم که اینارو ندیدم
سلامبرادر این سایت هم ببین خوبه برات.http://www.alibaba.com/trade/search?...oduct_en&fsb=y
عالیه باید باهاشون اشنا بشم
خودش رشتشه و همچنین در این زمینه سر رشته داره و میشه گفت نخبه هست.
نکاتی که راجع به سلول خورشیدی گفت رو بهم میگین؟!! میدونم که بازدهشون اونجوری که به نظر میرسه نیست و خروجیه درج شدشون در حداکثر نور خورشید ممکنه هست و 5 میلیمتر ضخامت دارند و......
سلام من الکترونیک زیاد بلد نیستم تا اونجایی که بتونم کارم رو انجام بدم بلدم. شمارشو میدم خودتون صحبت کنید اس ام اس می زنم نگفتم می خواهین برین ثبت کنیدا فردی باهوش هستند و کارشون درسته
400 هزار تومن؟؟ اینورتر میخواد یعنی؟؟؟ منظور دوستتون برق متناوب سینوسیه!!!؟؟ کمی بزرگ نمیشه؟؟ ولی خوبه ارزونتر از اون شرکتس راستی به یارو زنگ زدم گفتم اظهارنامه پر کردم که کسی نتونه ثبتش کنه یارو هم باور کرد
نه سلول خورشیدی نگرفتم