اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
اشکال نداره خودمم هنوز ندیدم . هروقت دیدی بیا تعریف کن. نیازی نیست پاک کنی. هم میتونی کامل دانلود کنی بعد نصبش کنی. هم میتونی آپدیتش کنی.
خدا رو شکر .من این کارتونه که میگین رو ندیدم . داداشی من فایر فاکسم ورژن 6.0.2 .می تونم 7 رو دان کنم ؟ یا باید قبلی رو پاک کنم ؟
اووووووووه چه جورم! الان احساس میکنم رمبو در سرزمین عجایبم
من موندم تو این سربازی شما ها به جز تراشیدن سر چی یاد گرفتین . آدمم این قدردل نازک ( شما بخون ترسو )!!! حالا، حال داداشیم چه طوره ؟ روحیه گرفتی یا هنوز در مرحله ی دگر دیسی هستی ؟
من که ترسی از دشمن ندارم . ترسم از نیروهای خودیه
اِی با با ! آفرین .پس حسابی کار کشته هستین . ولی فکر کنم هنوز اثر خودشو نذاشته و باید یه ده بیست دفعه دیگه هم برین .این طور نیست ؟ اگه عضو نشین ها، بوق بوق می کنم ،سرخ پوست ها بریزن بیان ،ازتون یه غذای خوش مزه درسنت کنن و بخورنتون . میدو.نین که اونا عاشق خوراک سرباز ترسو ها هستن . ما رو باش که چه مدیر دل شیری داریم .فکر کنم شما ها همون هایی باشین که از سوکس و مولک مار هم می ترسین .نه ؟
سربازی که یه سه چهار باری رفتیم! با بچه دور هم بودیم خیلی حال میداد. و اما عملیات مشترک: یعنی من با یه دسته سربازه برم برای عملیات تخریب! عمرا. مگه از جونم سیر شدم. هنوز رمز عملیات اعلام نشده همه مفقودالاثر شدیم رفتیم پی کارمون
اون هایی که شما میگین ،بیماری های عهد دقیانوس بود . اینی که من تشخیصیدم مال قرن حاضره . ببینم مظلوم گیر آوردی ؟ من پشتشم ها ؟ نارون جون یکی از بچه های نیک روز گاره ،عین خودم می مونه شنیدی که میگن تا نباشد چیزکی ،مردم نگویند چیز ها ... حالا این ها رو ول کن ، می تونیم تو سازمانمون ،استخدامت کنیم یا نه ؟ اصلا سربازی رفتی ؟ بلدی به کی میگن تخریب چی ؟
آخه نابغه دکتر بعد از این مگه ژن معیوب واگیرداره حالا میگفتی غیر فعال بود بازم یه حرفی! حالا دیگه واسه مدیرا حرف در میاری. هان!!
چی کار می کنی بچه مردم رو می ترسونی ؟ این ها یعنی چی ؟ دیدی ... دیدی ... الان آنلاین هستین و برام پیام گذاشتین ولی اسمتون تو اعضا نیست !!!!!! نارون جون این مدیر ها یه ژن معیوب دارن که تا حالا داداش امین قِسِر در رفته بود که اونم مبتلا شد .
علیک سلام . الهی شکر تا آجی کوشیکه هست که نباید از این چیزا بحرفی . خاطرت جمع . ما تخریب چی بالای 70% هستیم .حالا بشین و نیگا کن. چون عملیات مهمی در پیش داریم ، فعلا در مرحله سکون قرار داریم و یار جمع می کنیم .داداشی هستی ؟ حیف که من از پی سی سر رشته ندارم .
سلام خوبید؟ خب ناراحتم دیگه! اسبابم ریخته بهم. باور کن همینطوری که گفتی هم میشه!
به به ! سلام به داداش گل مون خوب و سلامتین ؟ اِی وای داداشی چرا به گیس کشی افتادین .نگران نبا شین سر یه ماه شده ،مدیر کل باید دوباره تغییر سرور بده .