ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حجاب از کجا تا به کجا؟!

* Robo milad *
14th July 2011, 11:02 AM
مرجع : خبرگزاري دانشجو
پوشش زن ايراني هميشه تاريخ چه قبل از اسلام و چه بعد از اسلام پوششي مناسب، موقر و راحت بوده است؛ لباس‌هاي زنان ايراني، از جنس بسيار مرغوب، كار شده و با رنگ‌هاي بسيار شاد تهيه مي‌شده و تا مچ دست و پاها را مي‌پوشانده است.
http://www.afkarnews.ir/images/docs/000039/n00039051-b.jpg

دقيق نمي دانم چند سالش بود اما آرايش غليظ صورتش چند سالي بزرگتر نشانش مي داد، صورتش را برنزه كرده بود، يك شال حرير روي سرش گذاشته بود، سر نه، پشت سرش گذاشته بود، موهايش را دكلره كرده بود، سفيدِ سفيد مثل موهاي مادربزرگ ها؛ دخترك، صورتش را با آرايش رنگين كرده بود.

هم دلم مي خواست نگاهش كنم و هم مي ترسيدم كه هر آن تكه اي بپراند، خودم را سرگرم مناظر بيرون از اتوبوس كردم اما هر از گاهي هم زير چشمي نگاهش مي كردم تا اينكه متوجه شد و با لحني پرخاشگرانه گفت آدم نديدي...

فقط چند جمله يواشكي و زير لب جوابش را دادم، چون اگر حرفي ميزدم در جواب مي شنيدم؛ هرچه دلم مي‌خواهد مي‌پوشم؛ من مي‌خواهم آزاد باشم و راحت؛ به كسي چه مربوط است كه من چه مي‌پوشم؛ تو را در گور من نمي‌خوابانند؛ اينها جملاتي است كه شايد بارها و بارها شنيده باشيم؛ اما آيا از خود پرسيده‌اند كه كدام آزادي به تو مي‌گويد گوهر با ارزش وجودت را در معرض دزدادن آبرو بگذار؟!

امثال اين دختر امروز در جامعه ما زياد است.

مانتوهاي تنگ و چسبان و بعضا نازك، شال هاي چند سانتي، شلوارك هاي كوتاه و ... چند سالي است كه گريبانگير برخي دختران ما شده است و گويا ما يادمان رفته كه ايراني هستيم و مسلمان.

پوشش زن ايراني هميشه تاريخ چه قبل از اسلام و چه بعد از اسلام پوششي مناسب، موقر و راحت بوده است. لباس هاي زنان ايراني، از جنس بسيار مرغوب، كار شده و با رنگ هاي بسيار شاد تهيه مي‌شده و تا مچ دست و پاها را مي‌پوشانده. لباسي كه نشانگر وقار و حياي يك زن متمدن ايراني در جهان است. هويت تاريخي زن ايراني در جهان منحصر به فرد و برجسته مي باشد.

ايرانيان از ديرباز به پاكدامني اهميت مي‌دادند و زنان ايراني پوشيده با چادر يا پوشش‌هاي ديگري كه موها را مي‌پوشاند و سر تا پا را در بر مي‌گرفت، در ميان مردان ظاهر مي‌شدند. در يك مهر سنگي استوانه‌اي كه از دوره هخامنشي برجاي مانده و اكنون در موزه لوور فرانسه نگهداري مي‌شود، شاهزاده ايراني و نديمه‌هايش ديده مي‌شود كه شاهزاده خانم، چادر و نديمه‌ها سرپوش يا سربند دارند.

در طرحي كه روي سنگي در ارگيلي تركيه نقش بسته است، زن ايراني با پوشش چادر و سوار بر اسب ديده مي‌شود. حتي سرپوش‌هاي پارچه‌اي دوره هخامنشي از زير برف‌هاي منطقه پازريك روسيه پيدا شده است.

ايرانيان از ۱۰ هزار سال پيش داراي تمدن بوده‌اند. نخستين ابزار ريسندگي و بافندگي در غار كمربند، نزديك بهشهر، يافت شده است كه به ۷ هزار سال پيش از ميلاد مسيح بازمي‌گردد. به علاوه، در قديمي‌ترين بخش‌هاي شهر باستاني شوش، كه در خوزستان قرار دارد، سوزن‌هاي سوراخ‌دار پيدا شده است.

اين دستاوردهاي و نوآوري‌هاي ديگري كه در دوران‌هاي بعدي رخ داد، صنعت پارچه و پوشاك ايران را پيشتاز و سرآمد جهانيان كرد. جالب است بدانيد اسكندر مقدوني، با آن‌كه به ايران حمله و آن را اشغال كرده بود، لباس ايراني مي‌پوشيد.

ايرانيان نخستين مردماني بودند كه كت آستين‌دار و شلوار مي‌پوشيدند. مردمان تمدن‌هاي ديگر، بابلي‌ها، آشوري‌ها، يوناني‌ها و رومي‌ها، شلوار نمي‌پوشيدند. ايرانيان حتي نوعي شلوار ويژه سواركاري نيز داشتند كه تنگ و چسبان بود و اغلب از چرم ساخته مي‌شد.

همه اين شواهد، هويت اصيل، ايده آل و بي نظير پوشش ايراني را در تاريخ جهان مي‌نماياند. اما پرسش اينجاست كه با اين همه سابقه درخشان فرهنگي، چرا دختر ايراني امروز، احساس بي هويتي مي‌كند و دچار يك ايدئولوژي بي بند و باري مي‌گردد، تا جايي كه خود را همچون عروسك هاي غربي بزك كرده و با هزار توجيه نابخردانه در معرض نمايش عمومي مي‌گذارد؟

مگر ما چه كم داريم كه فرزندان ما الگوهاي غربي را مي‌پذيرند و دنباله روي مانكن هاي بي بندوبار غربي رفته‌اند. مگر نه اين است كه جوامع غربي تا آنجا به راه انحطاط رفته‌اند كه معيارها و ارزش هايشان از اصالت اخلاق و انسانيت به قساوت اميال شهواني و اغراض پست نفساني رسيده است.

چرا براي دختر امروز ايران، ارزش ها رنگ مي‌بازد، هميشه يادمان باشد كه اين دختران و پسران از غرب نيامده‌اند، آنها مردان مريخي و زنان ونوسي نيستند، آنها فرزندان ايران هستند، همان خواهران و برادران ما.

براي آنها چه كرده ايم و آنها را به چه راهي كشانده ايم. رفتار جوانان امروز ما، يك واكنش اجتماعي است به عملكرد دست اندركاران فرهنگي ما در اين سال ها. جمله‌اي مي‌ديدم از بيانات رهبر معظم انقلاب كه در سال هاي اوايل انقلاب فرموده بودند: «بازگشت به فرهنگ منحط غرب محال و محكوم است.»

ايشان همواره در بياناتشان، نگران اوضاع فرهنگي كشور بوده‌اند و نسبت به برخي سياست گذاري‌ها و حركت هاي دست اندركاران امور فرهنگي و نتايج عملكرد آنها ابراز نارضايتي نموده‌اند. حضرت آيت الله خامنه‌اي همواره اين تفكر غرب را كه معتقد است، زن براي حضور و فعاليت در جامعه نبايد حجاب داشته باشد، مطلقا مردود دانسته و با طرح اين پرسش مي‌فرمايند:

«... سوال من اين است که با برداشتن چادر در کشور ما زن هاي (پيش از انقلاب) تا چه‌اندازه در فعاليت هاي اجتماعي شرکت کردند؟ مگر در دوران رضاخان و پسرش، فرصتي داده شد، تا زن هاي ما در فعاليت هاي اجتماعي شرکت کنند.

زن هاي ايراني زماني وارد فعاليت اجتماعي شدند و کشور را با دست هاي تواناي خود متحول کردند و مردهاي اين کشور را به دنبال خود به ميدان مبارزه کشيدند، که چادر سرشان کردند.»

بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي حضرت امام خميني (ره) نيز در خصوص حجاب و شأن زن در صحيفه نور ج‏۵ چنين مي‌فرمايد:

«... در اسلام زن بايد حجاب داشته باشد... ما نمى‏توانيم و اسلام نمى‏خواهد كه زن به عنوان يك شى ء و يك عروسك در دست ما باشد. اسلام مى‏خواهد شخصيت زن را حفظ كند و از او انسانى جدى و كارآمد بسازد. ما هرگز اجازه نمى‏دهيم تا زنان فقط شيئى براى مردان و آلت هوسرانى باشند.»

اسلام و فلسفه پوشش

شهيد مطهري در كتاب مسئله حجاب در اين باره مي‌گويد:

... فلسفه پوشش اسلامي به نظر ما چند چيز است. بعضي از آنها جنبه رواني‏ دارد و بعضي جنبه خانه و خانوادگي، بعضي ديگر جنبه اجتماعي و بعضي‏ مربوط است به بالا بردن احترام زن و جلوگيري از ابتذال او...

حجاب در اسلام از يك مسئله كلي‏ تر و اساسي‏تري ريشه مي‏گيرد و آن اين است‏ كه اسلام مي‏خواهد انواع التذاذهاي جنسي، چه بصري و لمسي و چه نوع ديگر به‏ محيط خانوادگي و در كادر ازدواج قانوني اختصاص يابد، اجتماع منحصرا براي كار و فعاليت باشد. برخلاف سيستم غربي عصر حاضر كه كار و فعاليت‏ را با لذتجویيهاي جنسي به هم مي‏آميزد، اسلام مي‏خواهد اين دو محيط را كاملا از يكديگر تفكيك كند.

با اين تفاسير آيا اين مسئله آنقدر حائز اهميت نيست كه نسبت به اصلاح برخي قوانين و سياست هاي فرهنگي عزم جدي داشته باشيم. به نظر مي‌رسد قواي سه گانه ما بايد با تعامل با يكديگر هر چه زودتر نسبت به اصلاح وضعيت آشفته فرهنگي كشور تصميمات عملي و جدي بگيرند.

ما بايد نسبت به رفتار فرهنگي اجتماع خود بسيار حساس و هوشيار باشيم جامعه جوان ما تشنه آموختن و امتحان كردن است، نبايد اجازه دهيم تا محصولات غربي، خوراك جوانان ما و جوانان ما، خوراك محصولات غربي گردند.

در فلسفه پوشش ايراني، اصل، بر حيا، مصونيت، حفظ و مراقبت از زيبايي ست. اما در فلسفه پوشش غربي اصل بر بي قيدي، تظاهر، فريب و خود فروشي است. نوعي آزادي كاذب سياستمدارانه براي استعمار فكري زنان.

خيلي از جوانان ما به دليل بي اطلاعي از چگونگي پوشش اصيل ايراني و نبود تعريف و اجراي مدرن اين نوع پوشش در جامعه مبادرت به استفاده از پوشش هاي غربي نموده‌اند. با اين تفاسير اگر در جامعه ايراني اسلامي ما برخي به اين نتيجه رسيده‌اند كه بايد خود را نيمه عريان كنند يا لباس هاي بسيار تنگ غربي بپوشند، بايد ديد كه اين مسئله از كجا نشأت گرفته است.

NeshaNi
14th July 2011, 11:42 AM
چرا همه تاکیید دارن به طرز لباس پوشیدن خانم ها من نمیگم خوبه خودم منم بااین رویه موافق نیستم اما چرا نمیگیین پسرهای دخترنما تو جامعه مازیاد شدن میگن طرز لباس پوشیدن دخترا مناسب نیست اما یکی نمیگه چرا همیشه خانم ها اقایونم لباس هایی می پوشن درخورشون نیست وارایشی میکنند که یه دخترخانم اینجوری ارایش نمیکنه [hoshdar]

عرفان سلیم زاده
14th July 2011, 12:13 PM
سلام بحث حجاب همیشه در مملکت ما بوده و هست
تنها راه حل مردان اینه که راه حضرت علی رو پیش بگیرند که رهایی از دنیا و به اخرت چسبیدنه وگرنه با اعتراض حتی خدا هم ناراحت میشه.
زمان پیامبر رو به یاد بیارید در ان موقع هیچ زنی حجاب نداشت اما پیامبر به انها تذکر نمی داد مگر دعوت انها به دین اسلام که یا می پزیرند یانه...

F.PHYSICIST
14th July 2011, 12:21 PM
حالا نیس مثلا پوشش اقایون که البته خیلی هم نمیشه بگیم اقا خیلی مناسبه
فقط به دخترا گیر میدین دیگه!!!!!!!؟؟؟؟

Mr.Engineer
14th July 2011, 12:23 PM
چرا همه تاکیید دارن به طرز لباس پوشیدن خانم ها من نمیگم خوبه خودم منم بااین رویه موافق نیستم اما چرا نمیگیین پسرهای دخترنما تو جامعه مازیاد شدن میگن طرز لباس پوشیدن دخترا مناسب نیست اما یکی نمیگه چرا همیشه خانم ها اقایونم لباس هایی می پوشن درخورشون نیست وارایشی میکنند که یه دخترخانم اینجوری ارایش نمیکنه [hoshdar]
منم با شما موافقم
به نظر شما چاره ی این کار چیه؟

NeshaNi
14th July 2011, 02:36 PM
منم با شما موافقم
به نظر شما چاره ی این کار چیه؟

من نمیدونم چاره کارش چیه اما میدونم گرفت وگیرچارش نیست

UniverCell
14th July 2011, 04:46 PM
چاره اش فقط و فقط دعا برای ظهور مهدی موعود هستش تا مهدی نیاد دنیا درست شدنی نیست .
تا زمانی که بدحجابی کلاس به شمار میاد و حرزگی ازادی محسوب میشه هیچ اتفاق خاصی نمی افته.اول باید این افکار جنگلی از بین بره . این همه تجاوز این همه بی غیرتی سوغات زندگی جنگلی هستش.

دختر خانومها انصاف کنید..............جامعه تنها مال شما نیست

Mr.Engineer
14th July 2011, 06:34 PM
چاره اش فقط و فقط دعا برای ظهور مهدی موعود هستش تا مهدی نیاد دنیا درست شدنی نیست .

اره صبر کنید و تا اون موقع تلاش خودتونو بکنید چون بعدا تعطیل میشه[khanderiz]

* Robo milad *
15th July 2011, 11:15 PM
خدا بداد برسه این جبهه گیری ها واسه چیه . حرفتون کاملا درسته .

اما مردا اخرشم بخوان بد بگردن میشه دو بنده کشتی که در اون صورتم مشکلی نداره چون پخشش مجازه و...
اما خانوما حتی با بیرون گذاشتن کلاه گیس ...

sheri khoshgele
16th July 2011, 12:44 AM
مشکل اینجاس که همه این چیزارو زیبایی میبینن.حالا گیریم اینا قشنگ باشه دخترای ما انقدر ارزششونو اوردن پایین که اجازه میدن زیباییاشونو هرکسی ببینه و ب نمایش میذارن.من تو این سایت واقعا روحیه میگیرم چون جوونایی رو میبینم که هنوز اعتقاداته پاکی دارن.

* Robo milad *
16th July 2011, 10:41 AM
نحوه ورود مد به ایران به سال 1321 برمي‌گردد. زماني كه زينت جهانشاه همراه همسرش وقتي از سوئيس به ايران برگشت...

نحوه ورود مد به ایران به سال 1321 برمي‌گردد. زماني كه زينت جهانشاه همراه همسرش وقتي از سوئيس به ايران برگشت، يك سال بعد، خياط‌خانه خود را در خيابان اميريه تأسيس كرد و با همراهي 5 كارگر هر آنچه را كه در طول سفرها و اقامتش در فرنگ آموخته بود به خانم‌هاي تهراني عرضه كرد. جهانشاه براي اين كه مشتريان علاوه بر آشنايي با طرز كار او، براي اولين بار مجموعه لباس و مد را بشناسند، خياط‌خانه خود را با يك نمايش مد لباس افتتاح كرد.
وقتی سراغ آلبوم‌های گذشته می‌رویم باور نمی‌كنیم كه چگونه پدرها و مادرهای ما 20 یا 30 سال پیش، از چنین پوشش‌هایی استفاده می‌كردند.

مانتوهای گشاد با اپل‌های بزرگ كه هر كدام به اندازه 5 سانتی‌متر به حجم شانه‌ها می‌افزود، امروز دیگر نه‌ تنها جذابیتی برای ما ندارد كه قدری مضحك‌ به نظر می‌رسد و گاهی تصور می‌كنیم چه كسی امروز جرات می‌كند چنین لباس‌هایی را به تن كند.

البته ناگفته نماند كه گاهی نوجوان‌ها و جوان‌ها به وقت ورق زدن عكس‌های قدیمی ‌لباس‌هایی را به تن پدر و مادر خود می‌بینند كه به سلیقه امروز بسیار نزدیك است و با اعتراض به آنها می‌گویند كه چرا این لباس‌ها را دور ریخته‌اند. آن لباس‌ها دوباره مد شده است. مد، فرزند هنر و تنوع‌طلبی است كه چند سال یكبار در شیوه پوشش افراد یك جامعه ایجاد می‌شود و ناشی از حس تنوع‌طلبی جنس بشر است. همان حسی كه شاید طی قرن‌ها زندگی روی این كره خاكی انسان را برای اقناع آن به سمت هنر كشانده است.

در همین زمینه تهمينه مفيدي در جام جم نوشته است: شاید به همین دلیل است كه وقتی انسان برای اولین‌بار آهن را كشف كرد، به جای ساختن ابزارهای نو، ابتدا از آن به‌عنوان ماده‌ای رنگی در نقاشی دیواری و ترسیم نقوش روی تن خود ورنگ آمیزی گیسوانش بهره گرفت. كشف مس، پی بردن به قدرت چكش‌خوری این فلز و امكان ساخت اشیا با آن نیز پیش از این‌كه به ساخت ظروف بینجامد، در شكل مهره‌های گردنبند ظاهر شد. وقتی میل به آفرینش و تنوع‌طلبی در آدمی‌ به وجود آمد، فرزندان بسیاری زایید كه یكی از آنها مد نام گرفت و مد بود كه رفته‌رفته رد پایی بزرگ برای پیروی از خود در كشورهای مختلف بر جای گذاشت. این روزها فروشگاه‌های بزرگ و رنگارنگ، طراحان بزرگ و برند‌های مطرح، مجله‌های لباس و عكاس‌هاي دنيا دست به دست هم داده‌اند تا مد را به صنعتی غول‌پیكر تبدیل كنند.

ساناز صادقی، طراح لباس در تعریف مد می‌گوید: مد، پدیده‌ای اجتماعی و خاص جامعه است كه شامل خلق، معرفی، تبلیغ، تولید انبوه و تقاضاي جدید می‌شود. بهره‌برداري نظام سرمايه‌داري از رواج مد، منجر به تغييرات فرهنگي ـ اجتماعي در كشورهاي مخاطب مي‌شود. به‌گفته اولدوز جواهری، طراح لباس ورود مد به ایران همزمان با آغاز مشروطه‌خواهی و تمایل به تجددگرایی در میان مردان و تغییر ظاهر آنها صورت گرفت و شاید بتوان گفت مد در ایران با علاقه مردان به تغییر آغاز شد.

نحوه ورود مد به ایران به سال 1321 برمي‌گردد. زماني كه زينت جهانشاه همراه همسرش وقتي از سوئيس به ايران برگشت، يك سال بعد، خياط‌خانه خود را در خيابان اميريه تأسيس كرد و با همراهي 5 كارگر هر آنچه را كه در طول سفرها و اقامتش در فرنگ آموخته بود به خانم‌هاي تهراني عرضه كرد. جهانشاه براي اين كه مشتريان علاوه بر آشنايي با طرز كار او، براي اولين بار مجموعه لباس و مد را بشناسند، خياط‌خانه خود را با يك نمايش مد لباس افتتاح كرد. او در خیاط‌خانه خود در تهران، طرح‌های خود را كه مجموعه‌ای از ایده‌هایش بود در معرض فروش خریداران قرارداد.

همچنین از آنجا كه فضای خیاط خانه كاملا زنانه بود، مانكن‌های زن از میان دوستان و آشنایان برای نمایش لباس‌ها انتخاب شدند و به نوعی تبدیل به اولین برند غیررسمی‌ایران در تولید پوشش منحصر به‌فرد شد. به هر حال امروزه تب رنگ‌ها و طرح‌های گوناگون در هر فصل و سال‌ سبب مي‌شود طراحان لباس تمام ابتكار خود را برای پیروزی در میدان رقابت و جذب مخاطبان بیشتر به كار ببندند.

ویترین‌های فروشگاه‌های لباس در ایران نیز از این قاعده مستثنا نیستند و درهر فصل فضای شهری به واسطه پوشش مردم تغییرات قابل توجهی می‌كند. تغييراتي كه هرچند در ظاهر جديد و تازه به نظر مي‌آيد، ولي با كمي دقت مي‌توان رد پاي مدهاي قديم و كهنه را نيز در آن يافت. نظير شلوارهاي پاچه‌گشاد كه در دوره‌اي كاملا بورس بود و تمام جوانان از آن تبعيت مي‌كردند، پس از مدتي كه از رونق افتاد و كارايي خود را از دست داد دوباره به فاصله يك دوره نسبتا طولاني وارد پوشش نسل بعدي شد.

صادقی در مورد علت چنين تغييراتي كه در پوشش و نوع لباس مردم به وجود مي‌آيد، مي‌گويد: مد عمومي دنيا براساس يك رنگ تغيير نمي‌كند، چرا كه با فرا رسيدن هر فصل برندهاي متفاوت، طرح‌ها و رنگ‌های منحصر به‌فردی را آماده می‌كنند و میزان استقبال ازاین طرح‌ها براساس سبك زندگی، نیاز و الگوی جامعه متفاوت است.

وی با اشاره به سیر دورانی مد مي‌افزايد: مد هر چند سال یكبار دوباره به جایگاه اولیه خود باز می‌گردد با این تفاوت كه این بازگشت با توجه به ذائقه روز جامعه كمی‌ تغییر می‌كند. مثلا این روزها پوشیدن شلوارهای پیله‌دار و فاق بلند و آرایش موی ساده كه در دهه 70 اروپا متداول بود بار دیگر وارد چرخه مد شده و طرفداران بسياري نيز پيدا كرده است.

آزاده صادق‌زاده، طراحي كه آثارش تلفیقی از طرح‌های تمدن گذشته ایران با نیازهای مدرن امروز است نيز در مورد اين تغييرات مد مي‌گويد: امروز دیگر طراحان اثر تازه‌ای برای خلق ندارند و مجبورند مدام به سراغ گنجینه لباس‌های قدیمی‌ بروند و با تغییراتی دوباره آنها را وارد چرخه مد كنونی كنند و به همین دلیل است كه هر چند سال یكبار شاهد تكرار مدهای متفاوتیم. وی در عين حال مي‌افزايد: امروزه اغلب طراحان لباس براي پرهيز از تكرارهايي كه باعث از بين رفتن شور و شوق مخاطب مي‌شود بيشتر تمركز خود را صرف تلفيق رنگ و پارچه‌هاي گوناگون مي‌كنند
http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/4/23/101493_298.jpg (http://www.eshetab.com)

غير از لباس‌ها و مدهاي تكراري كه بسياري از آنها قابل پوشش است، در دنياي غرب بسياري از طرح‌ها و مدهاي جديد كه به بازار عرضه مي‌شود نه‌تنها قابل پوشش نيست بلکه از نظر ما مورد تمسخر نيز قرار مي‌گيرد؛ مدهاي عجيب و غريبي كه واقعا هدف از خلق آن براي ما مبهم و ناشناخته است، اما براي صاحبان آن درآمدهاي كلاني به همراه دارد.

صادق‌زاده در مورد اين طرح‌هاي عجيب و غريب مي‌گويد: عموما طراحان غربي براي ستاره‌هاي گوناگون اين‌گونه لباس‌های غيرمتداول را طراحي مي‌كنند كه در سطح عموم مردم طرفدار ندارد و حتي مورد تمسخر قرار مي‌‌گيرد.

اولدوز جواهري نيز استفاده طراحان لباس از ستاره‌هاي سينما، فوتبال و چهره‌هاي موفق را راهكاري مناسب براي جذب اشتياق مشتري در دنياي مد و كسب درآمد بيشتر مي‌داند ومي‌گويد: طراحان غربي معتقدند استفاده از برندهاي مشهور بر اعتبار آنها مي‌افزايد و همين‌طور سبب افزايش مشتريان آنها مي‌شود. لباس‌هايي كه از نظر فرهنگ ما كاملا مطرود تلقي مي‌شود و فقط در فرهنگ غرب طرفدار دارد.

ایران یكی از بسترهایی است كه در 10 سال گذشته طراحان ترك تمام سعی خود را در جذب مخاطبان جوانش به خرج داده‌اند و می‌توان گفت بسیار موفق بوده‌اند، نظير توليد مانتوهایی كه جوانان و نوجوانان ایرانی به سمت خرید آن كشیده می‌شوند مانتوی‌هایي كه هم ورود آن به كشور راحت‌‌‌‌تر است و هم در مقایسه با برند‌های مطرح اروپایی قیمت و ظاهر مناسبی دارند. با این همه گرایش به مدهای گوناگون گاهی با عوارضی چون عدم هماهنگی با فرهنگ یك جامعه روبه‌رو می‌شود كه عموما این شكل از پوشش هرچند برای جوانان جذاب است، اما موقعیت و نگاه كلی جامعه آن را برنمی‌تابد. جواهری، طراح لباس در این باره تاكید كرد: ظهور بعضی مدها نظیر پوشیدن شلوارهای پاره پوره، پيشینه‌اي به اندازه یك طومار دارد. شاید اولین بار این پانك‌ها و هیپی‌ها بودند كه با گرایش‌های گوناگون و نظریات و عقاید متفاوت، پوشش خود را نیز تغییر دادند. اما مد شدن دوباره این شلوارها و استفاده جوانان ایرانی شاید پاسخی به حس تنوع‌طلبی آنها باشد، اما با عرف و فضای عمومی‌ جامعه ما تناسبی ندارد.
منبع: تابناک

نیلوفر جوجو
17th July 2011, 08:14 PM
بنظر من نمیشه با زور جلوی دخترا رو گرفت
باید کم کم این وضع رو تغییر بدن
مثلا مانتوهای بلندتر رو مد کنن
چون دخترا پیرو مد هستن

نیلوفر جوجو
17th July 2011, 08:19 PM
من خودم وقتی میرم خرید مانتو وقتی میبینم همشون کوتاه هستن و کوتاه مده منم کوتاه میخرم

* Robo milad *
18th July 2011, 10:20 PM
من خودم وقتی میرم خرید مانتو وقتی میبینم همشون کوتاه هستن و کوتاه مده منم کوتاه میخرم
عرض کنم خدمت ابجی گلم که :
تو اون دنیا زمانی که از شما می پرسن شما چه گروهی بودید شما میگید جز مستضعفین .

جواب میاد که مگه زمین خدا وسیع نبود چرا هجرت نکردید .

اون دنیا اگه گفتید چون کوتاه مدبوده
جواب چی میاد ؟!!!!!

نیلوفر جوجو
18th July 2011, 11:19 PM
عرض کنم خدمت ابجی گلم که :
تو اون دنیا زمانی که از شما می پرسن شما چه گروهی بودید شما میگید جز مستضعفین .

جواب میاد که مگه زمین خدا وسیع نبود چرا هجرت نکردید .

اون دنیا اگه گفتید چون کوتاه مدبوده
جواب چی میاد ؟!!!!!
سلام داداش
من نمیگم دخترا با لباس ضایع بگردن
اگه چیزایی رو که مد میکنن پوشیده باشه همه استقبال میکنن
ولی وقتی همه مانتوهایی که مد میشن کوتاهن کسی نیست که بره مانتو بلند بده بدوزن واسش بلکه از همون کوتاه و اماده ها استفاده میکنه[labkhand]

NameEly
19th July 2011, 12:41 AM
من راستش بعضی پسرا رو می بینم که خجالت می کشم سرم رو میندازم پایین
پیامبر ارایش میکرد , موهاشو رنگ میکرد
ولی ارایش مردانه میکرد
پسره رو نگاه می کنی ابروهاشو از یک دختر نازک تر کرده
این خجالت داره
من یک چیز پارس رو خیلی دوست دارم و با دنیا عوضش نمی کنم اون هم اینه که ادم زن که میگیره به نیت پاکی فرد اون رو انتخاب میکنه
ولی توی خارج نه مطمئن هستی زنی که میگیره قبل از تو معلوم نبوده با چند نفر بوده

این اعتقاد رو دارم که از هر دستی بگیری از همون دست هم پس میدی

برای مسئله ی حجاب میشه یک مثال رو زد
شما وقتی یک بادکنک رو بین 2 تا دست گرفتی و داری فشار میدی بالاخره از یک جایی میزنه برون یا منفجر میشه
جوانی که به این شکل میاد بیرون به این حاطر هستش که بیکاره
یک سوال میپرسم اگه کار داشت وقت می کرد 5 ساعت نیم پای اینه باشه ؟
بیکار هست فشار از همه طرف روش هست به یک سرگرمی پناه می بره ( یعنی همون از یک جایی میزنه بیرون )
حجاب به فرهنگ هر خانواده بر می گرده بیشتر افراد بی حجاب دارای خانواده های بی حجاب هستن
کافیه 10 دقیقه توی یک پارکی , مثل ملت شهر خودمون بشینید و نگاه کنید

* Robo milad *
19th July 2011, 11:25 AM
سلام داداش
من نمیگم دخترا با لباس ضایع بگردن
اگه چیزایی رو که مد میکنن پوشیده باشه همه استقبال میکنن
ولی وقتی همه مانتوهایی که مد میشن کوتاهن کسی نیست که بره مانتو بلند بده بدوزن واسش بلکه از همون کوتاه و اماده ها استفاده میکنه[labkhand]

ابجی دوباره مطلب منو بخون

سکوت شب
19th July 2011, 12:04 PM
درسته در اسلام به حجاب تاکید شده اما اسلام ادما رو محدود نمیکنه وخب ما باید خودمون یاد بگیریم زیبایی های وجودمون رو وسیله جلب توجه قرار ندیم[tashvigh]

* Robo milad *
19th July 2011, 12:15 PM
کاملا درسته

نیلوفر جوجو
19th July 2011, 10:26 PM
بهترین کار برای در امان ماندن از متلک و اذیت پسران حجابه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد