ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر یك خانواده‌ انگلیسی برای بار دوم صاحب یك دو قلوی سیاه و سفید شد

hmz
3rd January 2009, 10:31 PM
به گزارش ایسنا، «دین دورانت» ـ پدر خانواده‌ ـ در گفت‌وگو با خبرگزاری شینهوا، یادآور شد: من و همسرم در سال 2001 میلادی صاحب یك دوقلوی دختر سیاه و سفید شدیم؛« لورن» و «هیلی» دو دختر دوقلوی من و همسرم «آلیسون» هستند كه یكی سیاه و شبیه به من است و دیگری سفید و بور شبیه مادرش است.

«دین دورانت» 33 ساله در حالی كه می‌خندید، عنوان كرد: امسال نیز صاحب یك دوقلوی دختر دورنگ شدیم؛ «میا» همانند من سیاه و «لیا» همانند مادرش سفید است و موهای سرخ رنگ و چشمان آبی دارد.

این در حالیست كه محققان بر این عقیده‌اند كه این نوع تولد دوقلوها كه یكی سفیدپوست و دیگری رنگین پوست باشد، بسیار نادر است؛ چرا كه در هر ازدواج مخلوط میان سفیدپوستان و رنگین پوستان، امكان این كه یكی از كودكان به ویژه‌ در دوقلوها، سفید و دیگری رنگین پوست باشد، بسیار كمیاب است.

http://www.seemorgh.com/news/desktopmodules/icontent2/showimage.aspx?id=20449&t=y&w=300&h=200&type=1

امید عباسی
4th January 2009, 09:58 PM
وووواااااااوووووو ،خیلی جالب بود.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد