ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نانوژنراتور، راهی تازه برای تولید الکتریسیته

fantastic girl
4th July 2011, 09:21 PM
http://www.narenji.ir/sites/default/files/articleimage/1015/11/1_32.jpg?1308467449

به نظر می رسد که فناوری نانو به ژنراتور ها هم راه پیدا کرده است. چراکه دانشمندان موفق شدند، یکی از به صرفه ترین نانوژنراتور های جهان را طراحی کنند. این نانوژنراتور می تواند انرژی محیط را جمع آوری کرده و آن را به صورت انرژی الکتریکی در اختیارمان بگذارد. بنابر این می توانیم امیدوار باشیم که روزی دستگاه های الکترونیکی کوچکمان به جای باتری های معمولی از این نانوژنراتور ها استفاده کنند.

اما منظورمان از انرژی محیط چیست؟ این واژه در مورد این وسیله دامنه ای گسترده به خود می گیرد. کوچکترین حرکت یا لرزشی می تواند به این نانوژنراتور، انرژی کافی را برای تولید الکتریسیته بدهد. پس می توانید آن را در معرض نسیم ملایم قرار دهید و انرژی الکتریکی دریافت کنید. اگر نسیمی هم نمی وزید؛ می توانید از ضربان قلب خود استفاده کنید! پس قادر خواهيد بود که تقریبا از هر راهی دلتان خواست، انرژی الکتریکی دریافت کنید.

در نهایت، انرژی الکتریکی تولید شده در خازن های این نانوژنراتور ذخیره می شود. سپس قسمتی از آن صرف برق رسانی به سنسور های دریافت انرژی محیط می شود و انرژی باقی مانده می تواند جایگزین باتری برای هدست بلوتوث شما یا هر دستگاه رادیویی کوچک دیگری شود. ضمنا انرژی تولیدی این نانوترانزیستور به قدری است که امواج رادیویی دستگاه مورد نظر می توانند تا 9 متر برد داشته باشند. (قابل شناسایی باشند)

این تکنولوژی می تواند در دوربین های جاسوسی هم کاربرد پیدا کند و یا حتی مصارف پزشکی داشته باشد. و بدون شک، این یکی از فوق العاده ترين راه ها برای تامین نیروی گجت های کوچکمان است.

msd21
16th November 2011, 10:21 PM
احساس میکنم که خودندن این متن برای دوستانمون erfan.s (http://www.njavan.com/forum/member.php?154579-erfan-s), Od (http://www.njavan.com/forum/member.php?210185-Od) خالی از لطف نباشه
که با هم سر توربین های بادی و تولید انرژی الکتریکی از اون بحث میکنن
این مطلب نشان دهنده ایجاد برق حتی از کوچکترین نسیم ها است
امید است که مورد قبول نظر دوستان قرار گیرد[golrooz]

Od
16th November 2011, 10:44 PM
احساس میکنم که خودندن این متن برای دوستانمون erfan.s (http://www.njavan.com/forum/member.php?154579-erfan-s), Od (http://www.njavan.com/forum/member.php?210185-Od) خالی از لطف نباشه
که با هم سر توربین های بادی و تولید انرژی الکتریکی از اون بحث میکنن
این مطلب نشان دهنده ایجاد برق حتی از کوچکترین نسیم ها است
امید است که مورد قبول نظر دوستان قرار گیرد[golrooz]

سلام این دستگاه با توجه به اندازه ای که داره و صنعتی که داره تو اون کاربرد های خودش رو نشون می ده اقتصادی هستش . (همچنین هزینه ساختش پایینه ) (قبلا در مورد این دستگاه تحقیق کردم ) روش تولید برق بسیار مختلف هستش من اصل تحقیقاتم بر سر اقتصادی بودن یک اختراع هستش . به قول یه بنده خدایی : یه نفر که یه ایده به ذهنش میرسه ، زمانی میتونه به ایده خودش بگه اختراع که مبحث اقتصاد رو کامل رد کرده باشه . توی این سایت هم که 100% نگم 50% تو زمینه اختراع کار کردن ، پس اینجا همونجایی هستش که میتونم اقتصاد اختراع ها رو زیر سوال ببرم و جواب سوالات خودم رو بدست بیارم .
تشکر که من رو به این پست دعوت کردین.

حسین متقی
16th November 2011, 11:40 PM
اختراع خیلی خوبه ولی اصلا مهم نیست.چرا؟
چون اختراعو نمیشه فروخت مگه ثبتش کنی مگه حق اختراعت حق کپی از ایدت فقط دست خودت باشه
که توی ایران اینطور نیست
چیزی که مهمه محصوله
محصولو میشه فروخت
محصوله که دامد ایجاد میکنه
محصوله که برند- سود- اعتبار- ازادی عمل-ودر نهایت محصول بعدی رو میاره و زندگی رو میچرخونه
نیازای ادم که رفع بشه میتونه دنیارو تغییر بده

Od
17th November 2011, 11:03 AM
اختراع خیلی خوبه ولی اصلا مهم نیست.چرا؟
چون اختراعو نمیشه فروخت مگه ثبتش کنی مگه حق اختراعت حق کپی از ایدت فقط دست خودت باشه
که توی ایران اینطور نیست
چیزی که مهمه محصوله
محصولو میشه فروخت
محصوله که دامد ایجاد میکنه
محصوله که برند- سود- اعتبار- ازادی عمل-ودر نهایت محصول بعدی رو میاره و زندگی رو میچرخونه
نیازای ادم که رفع بشه میتونه دنیارو تغییر بده
تایپیک هایی که توی بخش سوالات و اختراعات ایجاد شده بودن رو کامل خوندم . فاجعه به بار اومده بود ، یکی میگفت توی ایران اختراعات اصلا مهم نیستند یکی دیگه میگفت از هر صد تا اختراع یکیشون فروش میره اون یکی میگفت باید با این مصیبتی که تو ایران داریم بسوزیم و بسازیم .
هیچکدومشون نگفتند که از کجا معلوم مشکل از خود ما نباشه ؟
یه سناریو در نظر بگیرید : آقای x طرحی میده برای کشور ایران حالا کاربردش چیه ؟ مثلا تو صنعت خودرو سازی این آقا اومده دینام رو خودرو رو برداشته و منبع تولید برق خودرو رو تغییر داده که فشار از روی موتور برداشته بشه .که اینجوری تقریبا مصرف سوخت رو هم کاهش داده . حالا در عوض چی بجای این دینام قرار داده ؟: آقای x اومده از توربو شارژر خودرو برق تولید کرده که واقعا هم منطقی هستش چون دور این توربو شارژرها بیشتر از 60000 RPM هستش و این دور رو از دود خروجی اگزوز دارن میگیرن .(در ضمن دور این قسمت از موتور بیشتر از دور خود موتور (فلایویل)هستش )
تنها کافیه از یک قانون لنز (درصورتی که یک میدان مغناطیسی ثابت داشته باشیم و یک سیم فلزی را در کنار این میدان به حرکت در آوریم در این سیم ولتاژ القا می شود) پیروی بشه .
اینو می گفتم : این آقای X بعد از اینکه طرحش رو ساخت برد شرکت سایپا اما هیچ جوابی بهش ندادن (نمی دونم ثبتش کرده بود یا نه ) بعد ناراحت میاد تو سایت اعلام می کنه صنعت خودرو سازی اصلا به طرح و اختراعات اهمیت نمیده .
حالا من یه سوال از همین آقا دارم : آیا خودرو های سایپا ترمز ABS دارن ؟ آیا خودروی سایپا کیسه هوا که برای ایمنی راننده هستش و تو قوانین بین الملل برای صنعت های خودروسازی اجباره که استفاده کنن وجود داره ؟ آخه من اگه به شما بگم احمق کم گفتم . شما چجوری به خودت اجازه دادی طرحت رو به جایی ببری که اصلا نکات ایمنی معمولی و پیش پا افتاده رو رعایت نمی کنن ؟
حالا بماند به طراحی دینامیکی خودروی سایپا اصلا کاری ندارم .
توی ایران مگه فقط صنعت خودرو سازی مربوط به شرکت ایران خودرو و سایپا میشه ؟ بابا صنایع دفاع خودش رو خفه کرده از بس اعلام کرده طرحی که مربوط به صنعت های بنیادی میشه ما حمایت جدی می کنیم . اصلا خودش طرح میده میگه هرکی میتونه بره کاملش کنه بیاره ما خودمون می خریم . شک داری به حرف من برو به این سایت : www.idea-sasad.ir
چه برسه به طرح شما ، علاوه بر اینکه فشار رو از روی موتور برداشتین میزان برق تولیدی رو هم افزایش دادین که میشه تو خیلی جاهای دیگه از این برق استفاده کرد .
در مجموع حرفام اینو می خوام بگم شما اگه طرحی دارید و میخواین اون رو بفروشید و موفق نمیشید ببینید مشکل از چیه ؟ صنعت رو اشتباه رفتید ؟ طرحتون هزینه زیادی داره که ارزش اقتصادی اون رو از بین میبره ؟ عملا اجرایی نیست ؟ برتری بیشتری نسبت به دیگر طرح های مشابه ساخته شده و در حال استفاده نداره ؟ و ...
یخورده مغز اقتصادی خودتون رو بکار بندازید واقعا جواب رو پیدا میکنید . یه چیزی رو حتما یادتون باشه ( بعضی آدما راه رو عوضی میرن اما بعضی آدما اصلا عوضی راه میرن ) گیر گزینه دوم نیفتید.

حسین متقی
17th November 2011, 04:25 PM
تایپیک هایی که توی بخش سوالات و اختراعات ایجاد شده بودن رو کامل خوندم . فاجعه به بار اومده بود ، یکی میگفت توی ایران اختراعات اصلا مهم نیستند یکی دیگه میگفت از هر صد تا اختراع یکیشون فروش میره اون یکی میگفت باید با این مصیبتی که تو ایران داریم بسوزیم و بسازیم .
هیچکدومشون نگفتند که از کجا معلوم مشکل از خود ما نباشه ؟
یه سناریو در نظر بگیرید : آقای x طرحی میده برای کشور ایران حالا کاربردش چیه ؟ مثلا تو صنعت خودرو سازی این آقا اومده دینام رو خودرو رو برداشته و منبع تولید برق خودرو رو تغییر داده که فشار از روی موتور برداشته بشه .که اینجوری تقریبا مصرف سوخت رو هم کاهش داده . حالا در عوض چی بجای این دینام قرار داده ؟: آقای x اومده از توربو شارژر خودرو برق تولید کرده که واقعا هم منطقی هستش چون دور این توربو شارژرها بیشتر از 60000 rpm هستش و این دور رو از دود خروجی اگزوز دارن میگیرن .(در ضمن دور این قسمت از موتور بیشتر از دور خود موتور (فلایویل)هستش )
تنها کافیه از یک قانون لنز (درصورتی که یک میدان مغناطیسی ثابت داشته باشیم و یک سیم فلزی را در کنار این میدان به حرکت در آوریم در این سیم ولتاژ القا می شود) پیروی بشه .
اینو می گفتم : این آقای x بعد از اینکه طرحش رو ساخت برد شرکت سایپا اما هیچ جوابی بهش ندادن (نمی دونم ثبتش کرده بود یا نه ) بعد ناراحت میاد تو سایت اعلام می کنه صنعت خودرو سازی اصلا به طرح و اختراعات اهمیت نمیده .
حالا من یه سوال از همین آقا دارم : آیا خودرو های سایپا ترمز abs دارن ؟ آیا خودروی سایپا کیسه هوا که برای ایمنی راننده هستش و تو قوانین بین الملل برای صنعت های خودروسازی اجباره که استفاده کنن وجود داره ؟ آخه من اگه به شما بگم احمق کم گفتم . شما چجوری به خودت اجازه دادی طرحت رو به جایی ببری که اصلا نکات ایمنی معمولی و پیش پا افتاده رو رعایت نمی کنن ؟
حالا بماند به طراحی دینامیکی خودروی سایپا اصلا کاری ندارم .
توی ایران مگه فقط صنعت خودرو سازی مربوط به شرکت ایران خودرو و سایپا میشه ؟ بابا صنایع دفاع خودش رو خفه کرده از بس اعلام کرده طرحی که مربوط به صنعت های بنیادی میشه ما حمایت جدی می کنیم . اصلا خودش طرح میده میگه هرکی میتونه بره کاملش کنه بیاره ما خودمون می خریم . شک داری به حرف من برو به این سایت : www.idea-sasad.ir (http://www.idea-sasad.ir)
چه برسه به طرح شما ، علاوه بر اینکه فشار رو از روی موتور برداشتین میزان برق تولیدی رو هم افزایش دادین که میشه تو خیلی جاهای دیگه از این برق استفاده کرد .
در مجموع حرفام اینو می خوام بگم شما اگه طرحی دارید و میخواین اون رو بفروشید و موفق نمیشید ببینید مشکل از چیه ؟ صنعت رو اشتباه رفتید ؟ طرحتون هزینه زیادی داره که ارزش اقتصادی اون رو از بین میبره ؟ عملا اجرایی نیست ؟ برتری بیشتری نسبت به دیگر طرح های مشابه ساخته شده و در حال استفاده نداره ؟ و ...
یخورده مغز اقتصادی خودتون رو بکار بندازید واقعا جواب رو پیدا میکنید . یه چیزی رو حتما یادتون باشه ( بعضی آدما راه رو عوضی میرن اما بعضی آدما اصلا عوضی راه میرن ) گیر گزینه دوم نیفتید.
حرفای خیلی خوب و جالبی بود
اما متاسفانه هیچ ربطی به صحبت من نداشت
من منظورم این بود که اقای x یه اختراع داره که میخواد تولیدش کنی
هیچ ربطی به هیچ سازمانی هم نداره
اختراعشو میتونن کپی کنن
اما اگه بتونه محصلشو بفروشه
دیگه فروخته
وهمه چیز تموم شده
توی ایران هنوز سی دی های کپیو نتونستن جمع کنن چه برسه به چیزای دیگه

SaSaMc2
18th November 2011, 07:10 AM
سلام...[golrooz]

الان دقيقا مشكل چيه دوستان؟

چرا من موضوع رو نميگيرم؟ [nadanestan]

msd21
18th November 2011, 09:17 AM
توی ایران مگه فقط صنعت خودرو سازی مربوط به شرکت ایران خودرو و سایپا میشه ؟ بابا صنایع دفاع خودش رو خفه کرده از بس اعلام کرده طرحی که مربوط به صنعت های بنیادی میشه ما حمایت جدی می کنیم . اصلا خودش طرح میده میگه هرکی میتونه بره کاملش کنه بیاره ما خودمون می خریم . شک داری به حرف من برو به این سایت : www.idea-sasad.ir (http://www.idea-sasad.ir)

با تشکر من یه سر با سایتی که گفتین زدم. گفته که از طرح ها هم پشتیبانی میکنه اما به شرایط زیر
[ شرايط پذيرش طرح : 1- دفاعي باشد (در حوزه ماموريتي سازمان) 2- جديد باشد 3- امكان پذير باشد (كاربرد صنعتي داشته باشد) 4- ابتكار و خلاقيت داشته باشد 5- پاسخ به سوالات داده شده و مدارك مورد نياز بطور كامل ارسال شده باشد . (http://idea-sasad.ir/) ]
فقط شرط اول رو بررسی کنیم میبینیم که طرح ما حتما باید دفاعی باشه تا پذیرفته بشه نه صنعت های بنیادی، اونم تازه در حوزه خود سازمان و حوزه های سازمان رو هم پایینش آورده که عبارتند از:
سامانه راکتی - خودروی نظامی و زرهی - استتار اختفا فریب - مهمات - شیمی،سوخت، ناریه و پیشران ها - سلاح
یعنی طرحی هرچند هم دفاعی باشه ولی در این حوزه ها نباشه پذیرفته نمیشه
میبینیم که هنوز خیلی فاصله تا طرح های بنیادی داریم!!!
امیدوارم روزی برسه که از طرح های جوانان حمایت بشه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد