ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال دانشگاه آزاد

Maani Parvaz
4th July 2011, 12:36 PM
سلام دوستان, من پارسال آذر ماه کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد رو دادم, اما بخاطر کاردانی ذخیره کردم, دانشگاه آزاد هرسال دو دفترچه نیمسال اول و دوم میده, الان هم میگن هر سال برای ورودیهای اون سال شهریه گرونتر میشه, ولی یه دوست ما گفته که اخبار گفته شهریه کلا گرون میشه و ربطی به پارسال و امسال نداره, اما من فکر کردم ورودیهای پارسال تا آخرش همون قیمته و ورودیهای امسال شهریه بیشتری نسبت به پارسال پرداخت میکنند, درسته؟

NameEly
4th July 2011, 06:59 PM
با سلام به دوست گلم و به قول بابا اتی ممنون از اینکه این زمان رو به من دادین

نه توی دانشگاه ازاد 2 تا شهریه داریم یکی ثابت یکی متغیر
ثابت برای اون ورودی ها تا پایان تحصیل فرد ثابت هستش
ولی متغیر هر سال گرون تر میشه

Isengard
4th July 2011, 09:29 PM
سلام دوستان, من پارسال آذر ماه کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد رو دادم, اما بخاطر کاردانی ذخیره کردم, دانشگاه آزاد هرسال دو دفترچه نیمسال اول و دوم میده, الان هم میگن هر سال برای ورودیهای اون سال شهریه گرونتر میشه, ولی یه دوست ما گفته که اخبار گفته شهریه کلا گرون میشه و ربطی به پارسال و امسال نداره, اما من فکر کردم ورودیهای پارسال تا آخرش همون قیمته و ورودیهای امسال شهریه بیشتری نسبت به پارسال پرداخت میکنند, درسته؟

سلام عزیز
شما وقتی وارد دانشگاه شدی ، توی دانشگاه آزاد متناسب با سال ورودیتون بهتون کد مالی میزنن ، شما دو نوع شهریه باید بپردازی
یکی ثابت و دیگری متغیر
شهریه ثابت میزانش با توجه به کد مالی شما تا آخر تحصیلت ثابت هست زیاد نمیشه (برای کسانی که به فرض بعد از سال شما وارد دانشگاه میشن یه شهریه ثابت دیگه ای که معمولا بیشتر هست نسبت به شما پرداخت می کنن)
شهریه متغیر هم با توجه به واحدهایی که اخذ میکنی برات میزنن هر واحد درسی یه مبلغ خاصی داره.

ساناز فرهیدوش
4th July 2011, 09:55 PM
شهریه ثابت هر سال برای ورودی های جدید اضافه می شود !
من 7 ساله بچه آزادم داداش الان اسیر شدم !

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد