ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زنان و مردان انسان نما...

Number One
2nd July 2011, 06:39 PM
http://up.vatandownload.com/images/o4t9rj7ze7g3xpcntvft.jpg
تهران شده شهری که دیگر نمی شناسمش ،شهری که با آرمانها ،ارزشها و خاطره هایم دیگر جور در نمی آید شهری که دیگر از دیدین محله ها ، انسانها و اخلاقش حال خوشی به من دست نمی دهد و نه تنها حس خوش آیندی را به من القاء نمی کند بلکه دو صد چندان بوی تعفن می دهد ! ! ! نه ! نه ! این خیابانها و پارکهایی که من در روزهای گرم سال از این شهر می بینم ،من را به یاد . . . . .در تایلند یا . . . . .در ترکیه و یا . . . .
این خیابان ولیعصر یا انقلاب دیگر بوی انقلاب و شور و نشاط نمی دهد ،بی انصافی نکنم غیر از نماز جمعه و راهپیمائی ها که مردم انقلابی از خونه ها می زنند بیرون ،بقیه روزها به لجن خانه ای با وسعت زیاد تبدیل شده که مستعد اربا اربا کردن مهدی زهرا را دارد و دل زخم دیده اش را چاک چاک می کند .
این شهر ،به شهر مرده ها تبدیل شده است ،شهری که اخلاق در آن نیست –یا مردان ما خیلی بی غیرت شده اند یا زنهای ما خیلی بی حیا-دیگر شهر مرده است . چرا شهرم که در گذشته نه چندان دور از هر کوچه و پس کو چه اش ،شهیدی روی دستان مردم روان بود پر شده از آدم های غربتی که مدرنیته را در بالا رفتن از درجات حیوانی می بینند .
پنج شنبه ها در داخل هر کوچه و خیابانی مملو از انواع و اقسام جانوران انسان نما که بعد حیوانیت وجود خود را چنان پرورش داده اند که روی حیوانات را سفید کرده و در بعضی از مواقع ، حیف از نام حیوان که به اینان تشبیه کنیم . انواع زنان فاحشه شب های جمعه را که می بینی که به بدترین شکل ممکن پمپاژ بی حیایی را در جامعه انجام می دهند و اگر کسی کمترین اعتراظی داشته باشد ـ مخالف ازادی است ـ البته بعد از کتک خوردن . دیگر بچه های نیروی انتظامی هم هوای رفقا را بیشتر دارند و به محض تذکری هر چند کوچک ،سریع جلوی تو سبز می شوند که چکاره ای ؟به تو چه ربطی دارد ؟بعد هم بازداشتگاه و . . . . .
آخه یکی نیست بگوید بابا حیوانها هم می خواهند مشغول . . . . .بشوند ،فصل خاصی دارد ،جای خاصی دارد به دور از چشم بقیه ،ولی انسانها دست حیوانها را هم از پشت بسته ایم . افتخار مان به بالا رفتن درجه حیوانیمان است
بالاخره شب های جمعه که قرار بود روز دعا ،نیایش و پای منبر رفتن بود شده شب بدکاره ها

به نظرتان مولایمان مهدی صاحب الزمان(عج) هر روز چقدر برای این رفتارهای شیعیانش اشک می ریزد ؟ ؟ ؟

amin_745
2nd July 2011, 08:24 PM
آنچه شیران را کند روبه مزاج*** احتیاج است احتیاج است احتیاج

مولامون برای اونها اشک میریزه ولی برای اینها (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?p=246709#post246709) خون گریسته

Number One
3rd July 2011, 12:27 AM
آنچه شیران را کند روبه مزاج*** احتیاج است احتیاج است احتیاج

مولامون برای اونها اشک میریزه ولی برای اینها (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?p=246709#post246709) خون گریسته

یعنی هرکی پول نداره باید بره تن فروشی کنه ؟!

amin_745
3rd July 2011, 03:23 AM
حضرت رسول (ص):
"كاد الفقر ان يكون كفراً"

همه آدمها دارای ظرفیت یکسانی نیستند. بعضی چون کوه استوارند و بعضی به اولین نسیم میشکنن!

ولی ما انسانها دست حیوانها را هم از پشت بسته ایم موافقم

Number One
3rd July 2011, 03:47 AM
در جامع الاخبار، 109، فصل 67، فی الفقراء داریم که :
"لولا رحمه ربّی علی فقراء اُمتی کاد الفقر أن یکون کفراً؛ اگر رحمت پروردگارم بر تهیدستان امتم نبود، نزدیک بود فقر به کفر بینجامد".
در این سخن پیامبر اسلام(ص) می فرمایند که : مؤمنان به واسطه شمول رحمت اله، هرگز به خاطر فقر کافر نمیشوند. پس فقر در غیر امت پیامبر سبب کفر می گردد، لکن مؤمن واقعی هرگز به سبب فقر، کافر نمیگردد. وی فقر را بر ثروتمند بودنی که از راه نادرست حاصل شده باشد، ترجیح می دهد. اگر مسلمانی به سبب فقر، کفر گویی کند، نشان دهنده این است که واقعاً از امت پیامبر نیست.

پس ... این دلیل نمبشه که هرکی پول نداره باید بره تن فروشی کنه .

amin_745
3rd July 2011, 05:02 AM
بله مثلا میتونه بره کلیه ش رو بفروشه

فقر آفت جوامع بشریست

این دلیل نمبشه که هرکی پول نداره باید بره تن فروشی کنه .

من این جمله رو از خیلی ها شنیدم. ولی هیچکدوم به نون شب محتاج نبودن.

کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده نه

وسلام

*پدر بزرگ
3rd July 2011, 09:22 AM
ايا راههاي بجز كارهاي فحشا براي در امد يه عده وجود ندارد چرا دارد
ازدواج
يه عده از اين افراد به جاي اين كارهاي زشت مي توانند ازدواج كنند اما چون به قول خودشان مي خواهند كنج هر اشپزخانه اي گرفتار نشوند تن به ازدواج نميدهند
قديم چرا فحشا كمتر بود يه مقداري شايد به خاطر استفاده غلط تكنولوژي ارتباطات باشد
اما به نظر حقير بيشتر به خاطر فرهنگ غلطي كه در جهان در حال رواج ميباشد است كه چند نمونه از ان را مينويسم:

*پدر بزرگ
3rd July 2011, 09:31 AM
1: تعدد زوجين يا مرداني با چند زن در حال فراموشي است در بعضي از شهرها حتي به عنوان گناه در امده است اين امري است كه خدا خواسته است باشد به چه جراتي با علم نا محدود خداوند مخالفت ميكنيد شايد بعضي از خانمها از مطرح كردن اين موضوع خوششان نيايد اما اين موضوع به نظر من در حال فراموشي است و فحشا نعوذ بالله دارد با بعضي توجيحات غلط چيز درستي محسوب ميشود
همين موضوع در مورد ازدواج موقت هم در حال جريان است و ان موضوع شرعي هم در حال كنار گذاشتن است

*پدر بزرگ
3rd July 2011, 09:36 AM
2: يه عده از اين افراد به قولي فقير اگر به شهرها و روستا هاي خودشان بر گردند مي شوند جزء ثروتمندان روستاها اما چرا به اجاره نشيني و بي پولي و گناه راضي هستند چون ميخواهند پز در شهر زندگي كردن را بدهند چون مي خواهند با فرهنگ شهري زندگي كنند نه با ان چيزي كه در توانشان است با واقعيت كنار نمي ايند.....

*پدر بزرگ
3rd July 2011, 09:40 AM
به هر حال به قول يكي از علما طبق احاديث شرايط زلزله در بعضي از شهر هاي بزرگ فراهم است اگر به حل اين موضوع فكري نشود
به نظر ما انهايي هم كه به اين موضوع راضي هستند در گناه انان شريك هستند
والله اعلم

Rez@ee
3rd July 2011, 11:10 AM
منهم موافقم که نیاز باعث کشیده شدن به انحرافات میشه و در عین حال معتقدم خیلی از این ....ها به دلایلی جز نیاز مالی تن به هرزگی می دهند.چون مناعت طبع وقناعت صفتی است که در فقرای زیادی دیده ام.اینها شعار نیست.واقعیت این است که اینان به دنبال چیزی غیر از نون شب هستن..........

NameEly
3rd July 2011, 11:46 AM
یک سوال دارم ؟
کی می خواد زن بگیره با این وضعیت کار برای حتی مرد ها ؟
که اینها بخوان ازدواج کنند ؟

نارون1
3rd July 2011, 12:30 PM
درسته هرکی بخواد به خاطر این دلایل ازدواج کنه ، که آمار طلاق چند سال بعد غوغا میکنه .

یکی از راههای حفظ جوانان از این کارها ، اشتغال زایی برای جوانان و فراهم کردن محیط های فرهنگی و ....
است .

NameEly
3rd July 2011, 05:06 PM
درسته هرکی بخواد به خاطر این دلایل ازدواج کنه ، که آمار طلاق چند سال بعد غوغا میکنه .

یکی از راههای حفظ جوانان از این کارها ، اشتغال زایی برای جوانان و فراهم کردن محیط های فرهنگی و ....
است .

ممنون از نارون عزیز
کاملا درسته
دوستان میگن به جای رفتن توی خیابون بیان ازدواج کنن
کو جون که بخواد زن بگیره و ازدواج کنه
اون خانمی که شما می فرمائید بره ازدواج کنه پس برای پول می خواد ازدواج کنه
اون برای داشتن شوهر داشتن و ارامش که نمی خواد ازدواج کنه
بعد چند وقت می بینه شوهرش پول نداره امار طلاق میشه قله ی اورست
یکم بیاین ریشه یابی کنیم از قسمت خوب

جوانی که کار دارد => الاف توی خیابون ها نیست => پس در نتیجه دنبال دختر یا پسر توی خیابون نیست => در خودش احساس می کنه که به یک همدم نیاز داره => ازدواج می کنه با انتخاب درست چون قصدش زندگی و ارامش هستش => سن ازدواج میاد پایین => امار فساد میاد پایین => دزدی کم میشه => و اخرش هم درباره این مسئله ای که شما میگید زن های خیابونی کم میشه چون پسری نیست که بخواد بره به طرفشون

انسان دنبال ارامش هست , توی تمام افراد دورو برتون نگاه کنید حتی اون کسی که شاید در نظر شما ادم خلاف باشه هم بعد از سن 25 به فکر ازدواج میوفته چون دنبال ارامشی هستش که در جایی پیدا نمی کنه البته اگه کار داشته باشه وگر نه هم میگه شکم خودم رو به زور سیر می کنم زن می خوام چیکار ارامش رو در چیزهای دیگه جست و جو میکنه اگه هم از بیکاری به این کار عادت کرده باشه که دیگه ....

دیدگاهتون درسته ولی شرایط الان جامعه رو هم در نظر بگیرید [golrooz]

برین از توی تاریکی همه چیزو توی نور ببینید

یکم به این جمله و جامعه فکر کنید

البته شاید هم من اشتباه می کنم

الله اعلم

*پدر بزرگ
3rd July 2011, 06:35 PM
سلام
ممنون از اين كه دوستان نظرات خودشون رو بيان ميكنن
1:يك سوال از دوستان دارم آيا اسلام را قبول داريداگر نه كه ديگه حرفي نيست اما اگر قبول داريد مسئله ازدواج موقت را جايز ميدانيد (برفرض اين كه تمام مشكلاتي كه بيان فرموديد را ميدانيم) يا ادامه فحشا را قبول داريد
در اين موضوع نظر اسلام كاملا مشخص است حال كه شرايط جامعه اين طوريست كدام مسئله به نظرتان صحيح تر است ؟

*پدر بزرگ
3rd July 2011, 06:44 PM
با فقر زندگي كردن برايم بسيار بهتر است تا با گناه خو گرفتن
با بر گشتن يه عده از اين فقراي شهر هاي بزرگ به روستاها و شهر هاي كوچك بسياري از مشكلات انها حل مي شود
با فقر زندگي كردن بهتر از با گناه انس گرفتن است
اين نورانيت است
زندگي دنيايي به هر حال روزي تمام مي شود به قول يكي از دوستان 100 سال ديگه كدوم يك از ما زنده ايم اگر روي كره خاكي نيستيم پس كجاييم ايا تا به حال به اين موضوع فكر كرده ايم
پس اگر گناه است از بي ايماني است

عرفان سلیم زاده
3rd July 2011, 07:00 PM
اخه چرا فکر می کنید این مسائل به دین افراد مربوطه مگر پیامبر اسلام نگفته که انسان گرسنه دین و ایمان ندارد!
اگر واقعا فکر می کنید که ازدواج زود هنگام از فحشا جلو گیری میکنه برید و با چند تا از زن ها ازدواج کنید و خرجشان بدهید.
یا نه حداقل به کسانی که فکر می کنید فاحشه هستند شغل و زندگی بدهید تا دیگر به این کارشون ندهند اگر واقعا میخواهید کمکی کرده باشید!
وگر نه با زدن این تاپیک و پست ها دارید وقت خودتان را تلف می کنید.
البته همه ی ما میدونیم مقصر اصلی چه کسانی هستند!!!
همان کسانی که به ان زنان بجای کمک،طردشان میکنند تا یه وقت رعد و برق بهشون برخورد نکنه!
وای از جهل و وای از نامتناهی بودن ان!!!

*پدر بزرگ
3rd July 2011, 07:16 PM
سلام
كمي با آرامش
حال اگر كسي فقير بود شما اجازه گناه ميدهيد

عرفان سلیم زاده
3rd July 2011, 07:19 PM
عذر میخوام[golrooz]
تنها راه پیشرفت این مملکت برگشت سیاست محض به ان است...

amin_745
3rd July 2011, 08:29 PM
فقر آفت جوامع بشریست

برطبق فقه شیعی ازدواج موقت کاملا درست وبجاست و توصیه های فراوانی نیز برآن شده
اما سوال اینجاست هدف از این نوع ازدواج چیست؟
آیا صرف امرار معاش برای بانوان و فروکش کردن شهوت مردان؟
یا اهداف والاتری در آن وجود دارد؟
یا من از سوال شما برداشت درستی نکردم! یا سوال شما بی رخت لباس = تن درمقابل نان؟
آیا فکری هم برای آینده این افراد کرده اید؟ زمانی که دیگر چیزی برای عرضه ندارند چه باید بکنن؟
من نگاه آرمانی ندارم وشعار هم نمیدهم! اگر در بهترین شرایط جامعه هم باشیم همیشه این مسایل وجود خواهد داشت! اصولا هرجا تقاضایی وجود داشته باشد عرضه هم به دنبال آن خواهد آمد.(چون طمع آدمی را انتهایی نیست).
اما معتقدم با فراهم آوردن شرایط بهتر اقتصادی و فرهنگی میتوان از شدت این گونه مسائل کاست

NameEly
3rd July 2011, 08:54 PM
من هم کاملا با امین جان موافقم
یعنی توی روستا یا شهر های کوچک فقیر نداریم ؟
یک سوال دارم ازدواج موقت چه فرقی داره با فحشا برای یک مرد که با فردی ازدواج موقت کنه یا فحشا ؟ ( جزئیات نمی تونم بگم )

شما مطوئن باشید که وضعیت جامعه ی چند برابر بدتر میشه
بی پولی عشق رو از پا در میاره چه برسه . . .

*پدر بزرگ
3rd July 2011, 11:05 PM
فرق ازدواج موقت با فحشا كاملا روشن است يكي با اجازه خداوند و با قانون و مقررات است يكي خلاف نظر خداوند و بدون هيچ قيد و بندي است اين تذهبون ؟

*پدر بزرگ
3rd July 2011, 11:21 PM
در جواب آقا امين بايد گفت با خط آخرتون كاملا موافقم گرچه در شرايط حاضر روي فرهنگ سازي بيشتر مي شود اقدام كرد
صد در صد در ازدواج موقت اهداف بالاتري است شما از كلمه ازدواج موقت برداشت اشتباهي داريد و ان هم بخاطر جو جامعه است
در ازدواج موقت اجباري به ازدواج با كسي كه به ان علاقه اي نداريد نيست بلكه با هر كس كه به وي علاقه داريد مي توانيد ازدواج كنيد با هر كسي كه با وي به دنبال اهداف بالايي هستيد مي توانيد ازدواج كنيد
البته شايد بعضي ها از بعدي كه با حيوانات نيز مشترك است بخواهند استفاده كنند اين دليل نمي شود كه ما فقط به ان جنبه نگاه كنيم
ميشود در ازدواج موقت طرفين با عشق واقعي و براي اهداف بلند ازدواج كنند
خيلي از ازدواج هاي موقت ميتواند به دائم تبديل شود

*پدر بزرگ
3rd July 2011, 11:30 PM
زماني بود كه قانع بودن حسن بود طبق حديث زير در وسايل شيعه كه امده :
ثروتمند ترين مردم قانع ترين مردم است
اما حالا متاسفانه به داشته هايمان راضي نيستيم شكر گذار نيستيم دنبال توجيح براي اشتباهاتمان هستيم
حضرت علي عليه السلام مي فرمايد :
خدا رحمت مي كند كسي را كه بداند از كجاست ودر كجاست و به سوي كجاست
اما كو تفكر كو عمل كننده .....
روزها فكر من اين است و همه شب سخنم
از كجا امده ام امدنم بهر چه بود به كجا ميروم اخر بنمايي وطنم ...

ساناز فرهیدوش
3rd July 2011, 11:41 PM
در ای ن جا چند مسئله متاسفانه داره با هم به طور اشتباه با هم ادغام می شد .
روسپیگر ی یا زن خیابانی بودن می تواند علل متفاوتی داشته باشد که عامل فقر بسیار حائز اهمییت است . اما انچه در این زمینه مشهود تر است فقر فرهنگی است تا اقتصادی . .
دوم کمرنگ شدن عقاید مذهبی در جوانان .
سو م تهاجم فرهنگی که از طریق سایر رسانه ها خط مش ذهنی و عملی جوانان ما را تحت تاثیر خود قرار داده است .
بحث در مورد مشکلات موجود دردی را دوا نکرده بلکه اائه راهکار های عملی بسیار می تواند راه گشا باشد .
ریشه یابی مشکلات توسط متخصصین .
زمینه سازی برای تحصیلات افراد به طور کاربردی نه صرفا اکادمیک و از طریق دانشگاه ها .
ایجاد تفریحات ساالم برای جوانان متناسب با سن و جنس .برای مثال پارک های آبی ريال پارک بانوان و....
اشاعه ی درست فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر .( نه تذکر زبانی در ملا عام با خشونت .منظ.ر افراد عادی است )
تاثیر گذاری بر دیگران با رفتار درست خود .
فرهنگ سازی مناسب در رسانه های ملی .
برنامه ریزی درست اموزشی از زمان کودکی تا زمانی که افراد وارد جامعه می شوند با دیدن یک فیلم تحت تاثیر تهاجم فرهنگی به سرعت قرار نگیرند .
به دیگران گوش کنیم و به ان ها اهمییت دهیم تا مجبور نباشند برای جلب توجه دست به هر کاری بزنند .
گاهی جسم ها فریاد می زنند .توجه می خواهند چرا که از روح ان ها چیزی باقی نمانده است .
بییایید با یکدیگر بسازیم ویران کردن ثانیه ایی بیش نیست .

NameEly
4th July 2011, 12:33 AM
مرتضی جان شما داری خیلی با دید خوشبینی نگاه می کنی
اره درسته قناعت خوبه ولی به چی می خوای قناعت کنید ؟
حالا از بحث هم داریم یکم منحرف می شیم چون بحث اصلی درباره موضوع دیگر هستش
ولی این بحث که قناعت کنید مال زمانی بود که هر شخص اول ازدواج خونه حداقل داشت که مجبور نبود ماهی 300 هزار تومان اجاره بده
زمانی که هر کس گوشت مصرفیش رو خودش کشتار می کرد نه کیلویی 18 هزار تومان
زمانی که لباس با کمترین قیمت در اختیارت بود نه نتونی لباس خوب کمتر از 20 هزار تومان بخری

ادم گرسنه دین وایمان نداره باید گفت ادم گرسنه دین و ایمان و فرهنگ نداره برای جامعه امروز

توی حرف های دوست گلم roksana جمله هایی نهفته هستش که دید ادم رو باز می کنه
دید گذشته به درد جامعه الان نمی خوره
مثل این میمونه که سر درد باشی قرص معده بخوری

NameEly
4th July 2011, 12:38 AM
یک سوال من دارم اصلا هم به این بحث ربطی نداره ولی یکم توجهش بد نیست

سودی که بانک ها می گیرند با سود نذول ( اگه املایی درست نوشته باشمش ) چه فرقی داره ؟

فقط نگین که این توی پروژه های سرمایه گذاری میشه اون نمیشه
سود 20 درصد بانکداری اسلامی هستش ؟ قرض الحسنه بانکداری اسلامی هست

من این رو نگفتم که از بحث خارج بشیم گفتم شاید دید الان رو به ازدواج موقت و فحشا متوجه بشید

amin_745
4th July 2011, 02:05 AM
پدر بزرگ عزیزشما این پست

فرق ازدواج موقت ...
اين تذهبون ؟

را برای من نقل قول کرده بودید وباتوجه به

برطبق فقه شیعی ازدواج موقت کاملا درست وبجاست و توصیه های فراوانی نیز برآن شدهکه نظر من هست فکر میکنم درنقل قول به پست اشتباه کردید. (لااقل امیدارم که اینطور بوده باشه).

صد در صد در ازدواج موقت اهداف بالاتري است شما از كلمه ازدواج موقت برداشت اشتباهي داريد و ان هم بخاطر جو جامعه است این هم که عین جمله خود منه! ودقیقا منظور من در پست مربوطه همین بوده ولاغیر.شما هم جمله من رو 100 در 100 تایید میکنید!! پس من اشتباهی در برداشت ندارم.
ولی شما به جای پاسخ به سوالات من ...! بگذریم.

زماني بود كه قانع بودن حسن بود ...اگر کسی منتهای تلاش خودش رو به قصد تامین بیشترین رفاه برای خود وخانواده اش داشته باشه به شرط کسب هلال و رعایت تمام ملزومات فکر نمیکنم منافاتی با اصول داشته باشه
"مرد آن باشد كه در ميان خلق نشيند و برخيزد و بخسبد و با مردم داد و ستد كند و با آنان در آميزد و يك لحظه از خداى غافل نباشد."

در این جا چند مسئله متاسفانه داره با هم به طور اشتباه با هم ادغام می شد .
روسپیگر ی یا زن خیابانی بودن می تواند علل متفاوتی داشته باشد که عامل فقر بسیار حائز اهمییت است . اما انچه در این زمینه مشهود تر است فقر فرهنگی است تا اقتصادی . .
دوم کمرنگ شدن عقاید مذهبی در جوانان .
سو م تهاجم فرهنگی که از طریق سایر رسانه ها خط مش ذهنی و عملی جوانان ما را تحت تاثیر خود قرار داده است .
بحث در مورد مشکلات موجود دردی را دوا نکرده بلکه اائه راهکار های عملی بسیار می تواند راه گشا باشد .
ریشه یابی مشکلات توسط متخصصین .
زمینه سازی برای تحصیلات افراد به طور کاربردی نه صرفا اکادمیک و از طریق دانشگاه ها .
ایجاد تفریحات ساالم برای جوانان متناسب با سن و جنس .برای مثال پارک های آبی ريال پارک بانوان و....
اشاعه ی درست فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر .( نه تذکر زبانی در ملا عام با خشونت .منظ.ر افراد عادی است )
تاثیر گذاری بر دیگران با رفتار درست خود .
فرهنگ سازی مناسب در رسانه های ملی .
برنامه ریزی درست اموزشی از زمان کودکی تا زمانی که افراد وارد جامعه می شوند با دیدن یک فیلم تحت تاثیر تهاجم فرهنگی به سرعت قرار نگیرند .
به دیگران گوش کنیم و به ان ها اهمییت دهیم تا مجبور نباشند برای جلب توجه دست به هر کاری بزنند .
گاهی جسم ها فریاد می زنند .توجه می خواهند چرا که از روح ان ها چیزی باقی نمانده است .
بییایید با یکدیگر بسازیم ویران کردن ثانیه ایی بیش نیست . متشکرم و صددرصد موافقم

amin_745
4th July 2011, 02:21 AM
سودی که بانک ها می گیرند با سود نزول چه فرقی داره ؟
سودی که به بانک پرداخت میشود پس از کسر چند درصد به عنوان کارمزد بانک مابقی میان سپرده گزاران به نسبت سرمایه ای که دارند تقسیم میشود.

باستان شناس
4th July 2011, 11:18 AM
تهران شده شهری که دیگر نمی شناسمش ،شهری که با آرمانها ،ارزشها و خاطره هایم دیگر جور در نمی آید شهری که دیگر از دیدین محله ها ، انسانها و اخلاقش حال خوشی به من دست نمی دهد و نه تنها حس خوش آیندی را به من القاء نمی کند بلکه دو صد چندان بوی تعفن می دهد ! ! ! نه ! نه ! این خیابانها و پارکهایی که من در روزهای گرم سال از این شهر می بینم ،من را به یاد . . . . .در تایلند یا . . . . .در ترکیه و یا . . . .
این خیابان ولیعصر یا انقلاب دیگر بوی انقلاب و شور و نشاط نمی دهد ،بی انصافی نکنم غیر از نماز جمعه و راهپیمائی ها که مردم انقلابی از خونه ها می زنند بیرون ،بقیه روزها به لجن خانه ای با وسعت زیاد تبدیل شده که مستعد اربا اربا کردن مهدی زهرا را دارد و دل زخم دیده اش را چاک چاک می کند .
این شهر ،به شهر مرده ها تبدیل شده است ،شهری که اخلاق در آن نیست –یا مردان ما خیلی بی غیرت شده اند یا زنهای ما خیلی بی حیا-دیگر شهر مرده است . چرا شهرم که در گذشته نه چندان دور از هر کوچه و پس کو چه اش ،شهیدی روی دستان مردم روان بود پر شده از آدم های غربتی که مدرنیته را در بالا رفتن از درجات حیوانی می بینند .
پنج شنبه ها در داخل هر کوچه و خیابانی مملو از انواع و اقسام جانوران انسان نما که بعد حیوانیت وجود خود را چنان پرورش داده اند که روی حیوانات را سفید کرده و در بعضی از مواقع ، حیف از نام حیوان که به اینان تشبیه کنیم . انواع زنان فاحشه شب های جمعه را که می بینی که به بدترین شکل ممکن پمپاژ بی حیایی را در جامعه انجام می دهند و اگر کسی کمترین اعتراظی داشته باشد ـ مخالف ازادی است ـ البته بعد از کتک خوردن . دیگر بچه های نیروی انتظامی هم هوای رفقا را بیشتر دارند و به محض تذکری هر چند کوچک ،سریع جلوی تو سبز می شوند که چکاره ای ؟به تو چه ربطی دارد ؟بعد هم بازداشتگاه و . . . . .
آخه یکی نیست بگوید بابا حیوانها هم می خواهند مشغول . . . . .بشوند ،فصل خاصی دارد ،جای خاصی دارد به دور از چشم بقیه ،ولی انسانها دست حیوانها را هم از پشت بسته ایم . افتخار مان به بالا رفتن درجه حیوانیمان است
بالاخره شب های جمعه که قرار بود روز دعا ،نیایش و پای منبر رفتن بود شده شب بدکاره ها

به نظرتان مولایمان مهدی صاحب الزمان(عج) هر روز چقدر برای این رفتارهای شیعیانش اشک می ریزد ؟ ؟ ؟

با درود به دستان عزيز [golrooz][shaad]

نخست از جمله آخر شروع ميكنم كه امام زمان چقدر اشك مي ريزد.. چرا اشك مي ريزد...

نخست امام زمان به عنوان حكومت نگاه مي كند و بعد مطمنا ايشون چون خودشون در قيد حيات هستند مطمنا بيشتر از همه ما ميدانند كه باعث و باني اين همه بد بختي و بيچارگي كجاست و اينكه ايشون اشك مي ريزد كاملا نا بجاست چون اينطوري ايشون مي تونه پيروان ظاهري خودشون رو محك بزنن و اينكه خود ايشون مطمنا ميدانند چرا اين وضع رو به فضايي ميرود كه ديگه جايي حتي براي برگشت وجود ندارد ....

و اينكه دوستان البته به خودم ميگما اصلا جسارت نباشه...

پيش خودم ميگم
سارا يكمي بزرگتر فكر كن ....
امام زمان بايد گريه بكنه به خاطر تو خب خودتو درست تر بشناس تا راضي باشه ....
گاهي هم لطفا بزرگ شو و حرفاي بچگانه نزن كه امام زمان گريه ميكنه يعني چي ...[negaran]
مطمنا ناراحت ميشه ولي اختيار خودمون دست خودمون هست پس مطمن باش نخست خودمون بايد گريه كنيم نه ايشون..........سارا لطفا از ايشون مايه نزار خودت هر چي اونو بگو

و نكته دوم اينجاست !!

ايا همه كساني كه مدل خاصي هستند البته نه از نظر همه ما چرا اونا رو مي بنديم به روسپگيري و بدكاره بودن ....مگه ما خدا هستيم!! [taajob][taajob]
شايد يكي از همين مدل هاي خاص از صد تا فرد مذهبي پيش خدا عزيزتر باشه پس لطفا اين حقو به خودمون نديم كه همه رو با نگاه بد ببينيم....

مطمنا شان و رفتار زن هر چي سنگين تر باشه بهتر هست ونه حتمن با جادر سياه .....

مطمنا همه روسپي هاي زن مطمن باشيد مانتويي نيستن خيلي از اين زنان متاسفانه از چادر هم استفاده ميكنن و نام عزيز چادر رو تخريب مي كنن پس هر كس با يكمي ظاهر عجيب اومد بيرون مطمن باشيد روسپي نيست.....

لطفا كمي فقط كمي عادل باشيم !
ايا ميشه به هر كس كه كمي عجيب ظاهر شد گفت روسپي!!!!!
لطفا گناه براي خودتون نخريد .....[negaran]

دوستان ملاك ايمان اينجا هويدا ميشه كه :
ايا ميشه فوري به هر كسي تهمت زد ....
كه چون با اين ظاهر هستي تو روسپي هستي اين از نظر من تهمت هست و تهمت از گناهان بزرگ هست ...

مطمن باشيد مهدي زهرا دلش از مسبب اينا دلش خون هست ...
از كساني كه هرگز روي قول خودشون نيستند و فقط و فقط دنبال قدرت و مقام هستن...

دوستان ي پرسش دارم ..علت روسپگيري چيست ..؟؟؟

فقر و نداري .....
بي سرپرستي
نداشتن منبع درامد براي امرار معاش
نداشتن سر پناهي براي زندگي دايم و پاك و سالم
بيكاري

مطمن باشيد اگه مسولين خواستار ريشه كني اين موضع هستن با ايجاد مشاغل ميتونن حداقل كمي راهگشا باشن و كمي موثر باشند در جامعه...

چون مطمنا داشتن ي عنوان مثلا وزير و رييس و .....به خودي خودش نميتونه موثر باشه در اجتماع فلج امروزه.....

و اما تصوير درسته دو خانم در ظاهر خاص نشون ميدهد
ولي ايا شما مطمن هستيد...[nadidan][nadidan]
اينا روسپي هستن واي بر ما كه چقدر زود قضاوت ميكنيم
واي بر ماااااااا !!!

لطفا بهتر بود زير تصوير تزييني قيد ميشد بهتر بود !!!

NameEly
4th July 2011, 11:36 AM
درود بر تو که با دید باز به همه چیز نگاه می کنی [golrooz]

F.PHYSICIST
4th July 2011, 12:41 PM
ايا راههاي بجز كارهاي فحشا براي در امد يه عده وجود ندارد چرا دارد
ازدواج
يه عده از اين افراد به جاي اين كارهاي زشت مي توانند ازدواج كنند اما چون به قول خودشان مي خواهند كنج هر اشپزخانه اي گرفتار نشوند تن به ازدواج نميدهند
قديم چرا فحشا كمتر بود يه مقداري شايد به خاطر استفاده غلط تكنولوژي ارتباطات باشد
اما به نظر حقير بيشتر به خاطر فرهنگ غلطي كه در جهان در حال رواج ميباشد است كه چند نمونه از ان را مينويسم:

یعنی هرکی پول نداره باید سریع و بدون هیچ اطلاعاتی در مورد اینکه چطور باید یه خونواده را کنترل کنه ازدواج کنه؟؟؟؟؟!!!!!!

*پدر بزرگ
4th July 2011, 03:46 PM
سلام بر دوستان عزيز درود
بانظر باستان شناس دوست گرامي كاملا موافقم به نظر من نزديك تر است
و در تصديق حرفهاي باستان شناس يك آيه مي نويسم:

بسم الله الرحمن الرحیم

خداوند کریم در قرآن مجید در سوره نور آیه 4 در مورد کسانی که به زنان شوهر دار تهمت می زنند و 4 شاهد نمی آورند میفرماید:

وَ الَّذِینَ یَرْمُونَ الْمُحْصنَاتِ ثمَّ لَمْ یَأْتُوا بِأَرْبَعَةِ شهَدَاءَ فَاجْلِدُوهُمْ ثَمَانِینَ جَلْدَةً وَ لا تَقْبَلُوا لهُمْ شهَادَةً أَبَداً وَ أُولَئک هُمُ الْفَاسِقُونَون

کسانى که زنان پاکدامن را متهم مى کنند سپس چهار شاهد (بر ادعاى خود) نمى‌آورند آنها را هشتاد تازیانه بزنید، و شهادتشان را هرگز نپذیرید، و آنها فاسقانند.

rangin kaman
4th July 2011, 03:48 PM
به خاطر نجات یکی دیگه آرامش زن و بچه ات رو بهم بریزی و هزارتا مشکل برای خودت و خونواده ات درست کنی؟تازه اگه بتونی عدالت رو رعایت کنی.هر جا دلتون بخواد قانون خدا رو میبینید و هر جا خوشتون نیادچشمتون رو می بندید.خیلی چیزها مباحه و خیلی چیزها مستحب.بعضی ها هم مستحب موکد .شما همه رو انجام
دادید مونده همین یکی؟

*پدر بزرگ
4th July 2011, 03:57 PM
یعنی هرکی پول نداره باید سریع و بدون هیچ اطلاعاتی در مورد اینکه چطور باید یه خونواده را کنترل کنه ازدواج کنه؟؟؟؟؟!!!!!!
سلام بر دوست گرامي
ما نميگيم كسي سريع ازدواج كنه
بلكه هر كس به گناه مي افتد واجب است كه ازدواج كند اين را مي توانيد استفتاء كنيد
اما در مورد اداره خانواده هيچ كس نيست كه قبل از ازدواج اطلاعات كامل داشته باشد حتي بنده در شهر خودمان سراغ دارم دكتراي روانشناسي داراي دفتر معروف مشاوره قبل از ازدواج خودش دو سال پيش از همسرش طلاق گرفته است
پس نمي توان گفت قبل از ازدواج همه چيز را بايد دانست
و هر كس بسته به شرايطش از اطرافيان پدر و مادر دوست و روانشناس در امر ازدواج و مشكلات بعد از ان كمك مي گيرد
و بدون تحقيق و بررسي نمي شود ازدواج كرد چون شوخي نيست و زندگي چند نفر تحت تاثير مي باشد

*پدر بزرگ
4th July 2011, 04:00 PM
از اقا امين هم معذرت مي خواهم بله نقل قول من اشتباه بود [nadidan][nadidan][nadidan][golrooz]

*پدر بزرگ
4th July 2011, 04:09 PM
به خاطر نجات یکی دیگه آرامش زن و بچه ات رو بهم بریزی و هزارتا مشکل برای خودت و خونواده ات درست کنی؟تازه اگه بتونی عدالت رو رعایت کنی.هر جا دلتون بخواد قانون خدا رو میبینید و هر جا خوشتون نیادچشمتون رو می بندید.خیلی چیزها مباحه و خیلی چیزها مستحب.بعضی ها هم مستحب موکد .شما همه رو انجام
دادید مونده همین یکی؟
سلام بر دوست گرامي
حق با شماست حرفتون كاملا درست است اگر كامل بحثها رو خونده باشيد ما هم روي اين موضوع تاكيد كرديم
و روي سخن به كساني بود كه به زندگي حلال قانع نيستند كه بيايد از راه قانوني اقدام كنيد تا اين امرتان هم گناه حساب نشود و هم مشكلات براي جامعه ايجاد نكند و....
در مورد امثال ما و شما همون يه بار ازدواج براي هفت پشتمون بسه ولله اعلم

NameEly
4th July 2011, 08:07 PM
بلكه هر كس به گناه مي افتد واجب است كه ازدواج كند اين را مي توانيد استفتاء كنيد

یک سوال فکر کنید من دارم به گناه میوفتم شما بگین با کدوم کار و سرمایه و حقوق و پول ازدواج کنم
اصلا کدوم پدر مادری زن میده ؟
حتما منظورتون ازدواج موقته ؟

*پدر بزرگ
4th July 2011, 11:42 PM
سلام
سوال كي تو رو خلق كرده ؟
ايا رهات كرده به حال خودت ؟
اين دنيا محل كاشته اگر كسي تو اين دنيا نتونه توكلشو به خداوند تكميل كنه توي عالم برزخ و قيامت و پل صراط چكار خواهد كرد
عزيزم اينها به خدا قسم شعار نيست واقعيت است واقعيت محض
كساني رو تو شهر خودمون ميشناسم كه 3 سال پيش به خاطر سخن شاگردان آيت الله بحجت با 2هزار تومان پول به خواستگاري رفته و به خدا توكل كرده الان صاحب خونه و... شده درسته شايد سختي خيلي كشيده اما به هر حال دنيا جاي سختي كشيدن است اگه كسي كم سختي بكشه موفق نميشه و بايد سختي قبر رو تحمل كنه و...
حال اگه كسي نتونست توكل كنه باز راه گذاشتن كه به صورت شرعي و قانوني اقدام كنه و خداي نكرده دچار گناه نشه كه اثار اجتمايي و روحي اين گناه عظيم بسيار بسيار خطر ناك است

Number One
5th July 2011, 02:03 PM
روزنامه شرق: فاحشه‌ها بی‌گناه هستند!!!

به گزارش رجانیوز، روزنامه اصلاح‌طلب شرق در شماره امروز خود و در یادداشتی به بهانه دفاع از قوانین مبارزه با فحشا در کشور سوئد، تلاش کرده تا فعل روسپیگری را تبرئه کند.
شرق در این یادداشت با الگو معرفی کردن قوانین کشور سوئد در برخورد با تجاوزهای جنسی، نوشته است:
بهره‌كشي جنسي از زنان، گذشته‌اي به قدمت تاريخ بشر دارد، اين پديده امروز يكي از مهم‌ترين جرايم سازمان يافته و در عين حال سودآور ـ بعد از تجارت اسلحه و مواد مخدر ـ محسوب مي‌شود و با وجود تلاش بين‌المللي براي كنترل و محدود ساختن آن، شبكه عظيمي از سوداگران در آن فعاليت مي‌كنند. به حدي كه اين پديده در برخي از كشورها به مشكلي اجتماعي تبديل شده است، در تاريخ معاصر قاچاق انسان هم اكنون به يكي از پنج بحران جهاني ـ در كنار بحران‌هاي اتمي، محيط زيست، جمعيت و مواد مخدر ـ تبديل شده است. بحراني كه پيشگيري از آن موكول به برقراري سياست‌هاي اجتماعي در كنار اجراي برنامه‌هاي اقتصادي است و با برنامه‌ريزي، قانون‌گذاري و اجراي دقيق مي‌توان انتظار داشت بر اين معضل جهاني غلبه يافت. تجارب برخي كشورها در تاريخ معاصر در اين زمينه قابل توجه است. كشور سوئد در اين زمينه تدابير قانوني اتخاذ كرده است و آن قانون ممنوعيت روسپيگري است كه از سال 1999 لازم‌الاجرا شد. در قانون فوق‌الذكر تصريح شده است كه:«هر كسي كه در ازاي پرداخت وجه، خدمات جنسي دريافت كند، اگر اقدامش تحت قوانين جنايي- عمومي قابل تعقيب نباشد، بر اساس اين قانون گناهكار شناخته شده و به جريمه نقدي يا حداكثر شش ماه حبس محكوم مي‌شود.»
بخش اول اين قانون حساسيت‌هاي بين‌المللي را به خود جلب كرده است كه طي آن اولا خريداران روابط نامشروع ـ كه اكثريت قريب به اتفاق مردان هستندـ را در رديف جنايتكاران قرار مي‌دهد و ثانيا روسپيان ـ با اكثريت مطلق زن ـ از هر گناهي مبرا شناخته شده‌اند. تصويب اين قانون حاصل زحمات و مطالعات و كميسيون‌هاي متعدد و تلاش بيش از 40درصد از نمايندگان زن مجلس (Riksday) سوئد و تشكل‌ها و جنبش‌هاي مختلف زنان در سوئد بود.
اين قانون نتيجه حركت جامعه سوئد به سوي «اگاليتارينيسم» يا مكتب تساوي كامل بشر در تمامي امور حقوقي، اقتصادي، سياسي و اجتماعي و دستيابي به حقوق مساوي و وظايف برابر براي زنان و مردان است.
پديده روسپيگري كه در اغلب كشورها وجود دارد به دنبال خواست جوامع مردانه‌اي است كه معتقدند روسپيگري هميشه وجود داشته و خواهد داشت و بايد آزاد باشد تا آنان دسترسي به منبع ارضاي نيازهاي نامشروع و غيراخلاقي خود را داشته باشند. در مقابل زنان سوئدي با جبهه‌گيري در مقابل اين باور ناصواب اعلام كرده‌اند: «اينكه روسپيگري هميشه وجود داشته به آن معنا نيست كه بايد ادامه يابد.»
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=94805

rangin kaman
5th July 2011, 05:40 PM
1: تعدد زوجين يا مرداني با چند زن در حال فراموشي است در بعضي از شهرها حتي به عنوان گناه در امده است اين امري است كه خدا خواسته است باشد به چه جراتي با علم نا محدود خداوند مخالفت ميكنيد شايد بعضي از خانمها از مطرح كردن اين موضوع خوششان نيايد اما اين موضوع به نظر من در حال فراموشي است و فحشا نعوذ بالله دارد با بعضي توجيحات غلط چيز درستي محسوب ميشود
همين موضوع در مورد ازدواج موقت هم در حال جريان است و ان موضوع شرعي هم در حال كنار گذاشتن است

از مخالفت با علم خدا طوری حرف میزنید که انگار ازدواج مجدد واجب شرعیه نه فقط یک امر مباح

*پدر بزرگ
5th July 2011, 08:55 PM
براتون متاسفم

عرفان سلیم زاده
5th July 2011, 09:03 PM
خوشحالم که هستی!!!

kamanabroo
6th July 2011, 07:40 PM
خواهشا این بحث رو ادامه ندین

از کجا به کجا داریم میریم؟
اینکه یه عده موجوداتی هستند که انسان نما هستند (فرقی نمی کنه مرد یا زن) شکی درش نیست.
و در حیوانیت خودشون دارن بیشتر و بیشتر فرو می رن( فرقی نمی کنه مرد یا زن).

مهم اینه که وقتی ما می دونیم یه رفتار اشتباه هست، نباید انجام بدیم(فرقی نمی کنه مرد یا زن)
تا جایی که می تونیم اطلاعات همدیگه رو زیادتر کنیم، به همدیگه توهین نکنیم،

نظرات هرکسی محترمه اما نباید قضاوت نادرست بشه یا این مسائل رو طوری مطرح کرد که یکسری چیزها زیر سوال بره.

انسان نما بودن(فرقی نمی کنه مرد یا زن) ریشه های زیادی میتونه داشته باشه
باید تقابل فرهنگی و علمی و فکری و منطقی کرد
نه اینکه ما چند نفری هم که داریم همگی به حال جوونامون ،انسانیتمون غصه میخوریم باهم درگیر بشیم

باستان شناس
7th July 2011, 10:47 AM
می دونید مشکل متاسفانه اینجاست !
هر زمان تاپیک اینگونه زده میشه همه دوستان اصلا توجهی به عنوان موضوع مورد بحث نمی کنند و همه موضوعات رو با هم ترکیب وبهتر هست بگیم قاطی می کنند و طوری بحث پیش میرود که عنوان اصلی فراموش میشه و موضوعات فرعی که اصلا مربوط به عنوان تاپیک نیست مطرح میشه و این خودش میشود نوعی تنش و در اخر متاسفانه رنگ توهین میگیره....[nadidan]

دوستان عزیز مطمنا تمامی عقاید در زمان و مکان خودش محترم هست در واقع اجتماع حال حاضر به خاطر تضاد اندیشه ها شکل گرفته ولی مطمنا احترام هرگز موضوعی نیست که قابل جایگزین باشد
پس کمی با هم پراحترام تر برخورد کنیم [tashvigh]
مطمنا نخست به خودمون ارزش میزاریم....[golrooz]

باستان شناس
7th July 2011, 11:07 AM

متاسفانه باید بگم کشورم ایرانم!! کشوری شده که من دیگر نمی شناسمش مطمنا تهران به جای خود !!
و ایران من با ارمان ها و ارزش های که قرن ها همه کسانی که عاشقش بودند و براش جنگیدند فاصله گرفته و دیگه احساس شادی سابق در کشور کمرنگ شده چون ارزش ها کمرنگ شده....[negaran]

مطمنا تهران رو نمیشه با تایلند و ترکیه مقایسه کرد چون قابل قیاس نیست جناب اقای کیانی !

چون در کشورهای ذکر شده حداقل تایلند منظور ترکیه نیست و یا صد ها کشور دیگر مثل اینها مردم از حداقل امکانات بهرمنده هستن کشور و دولتشون خیلی مدرن نیستند ..نه اصلا ....
ولی مثل ایران هم نیستن اونا شاید از سر تنففن و تنوع به دنبال روسپگری و فحشا برن [nadanestan][nadidan][nadidan]
ولی در ایران همه زنانی که متاسفانه به این راه ناشایست رفتن مطمن باشید! بیشترها از سر ناچاری و بی سرپرستی و ...هست

مطمن باشید مشکلات اقتصادی حل بشه و بیشتر به اقشار کم درامد جامعه رسیدگی بشه این معضل کم رنگ و در اخر از بین میرود ....

چون مطمنا زن ایرانی طبق خوصیاتی که در طی سالیان طولانی نشان داده برای این راه انتخاب نشده دوست عزیز من ایمان دارم که حداقل 80 درصد اونا حتی پول نون شب ندارن مگر نه تن به ذلت نمیدهند هرگز....

شما خودتون به اونا(زنان روسپی) بگید علت چی هست[soal]
و یا ادرس منزل اونا رو بپرسید سر از مکان های هایی در میاورید که اصلا شبیه به محل زندگی نیست و متاسفانه تخصص و شغلی هم ندارن تا به اون مشغول باشن....[negaran]

چون در این روزگار داشتن تخصص نیاز به یک اموزش پر هزینه دارد و حتی رفتن به دانشگاه نیازمنده هزینه بسیار زیاد دارد مطمنا دانشگاه دولتی هم نیازمنده هزینه هست !

مطمنا قبل از گفتن بعضی صحبتا کاش کمی به علت می پرداختیم
و زود قضاوت نمی کردیم....[negaran][negaran][negaran][negaran]

مطمنا اگه این قشر بد جامعه خیلی هم شیطان صفت باشن(روسپگران) من بهتون قول میدم بقیه اقشار هم شاید دنبال روسپگیری نباشن ولی گناه بعضی از اعمال اونا کمتر از روسپگیری هم نیست !!!

در واقع این عقیده رو داشته باشیم که اگه بقیه بد هستند ...
ما هم خدا و قاضی اونا نیستیم.....

NameEly
7th July 2011, 02:41 PM
دوستان عزیز و گلم :
بحث می خواین بکنید در حیطه ی موضوع بحث کنید و احترام هم رو نگهدارید
درباره انسانیت حرف می زنید ولی شرمنده یکی از ویژگی های انسانیت اینه که به هم احترام می زارن

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد