ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنکور ریاضی 90 تست هوش بود

ashkan
30th June 2011, 01:54 PM
[esteghbal] سلام

طبق معمول من دوباره توی کنکور شرکت کردم ، باید بهم بگین اشکان کنکوری
کنکور منو از سربازی معاف کرده !

انقدر این کنکور اسون بود که من توی چورت به سوالا جواب میدادم ، یه لحظه احساس کردم تست هوشه

شاید فقط ادبیاتش یکم گیج کننده بود ، ریاضیش که اصلا یدونه معادله دیفرانسیل یا انتگرال یا حتی هندسه هم نداشت !! ( یعنی داشتا اما خوب [khabalood] )
فقط 4 تا سوال ماتریس داده بودن ! یعنی انقدر مهمه ؟

فیزیک هم که یکم سنگین بود اما برای کسایی که کتابو خورده بودن خیلی خیلی ساده بود
شیمی رو لازم نبود که نگاه کنی ، فقط سوالو میخوندی جواب میدادی بعد میدید عینشو توی گزینه ها داده !

عربی رو که من همیشه سفید میذارم ، 10 تا تستو زدم ! علوم عرفانی که کم مونده بود بگه معنای بسم الله الرحمن الرحیم چیست ؟

در مجموع تخمین میزنم امسال بیشتر از 1000 نفر سوالات رو 100% جواب داده باشن و رتبه اول بشن !!!

Artmis.
30th June 2011, 02:01 PM
مگه ریاضی کنکورش فردا نبود؟ [soal]
امیدوارم هم شما و هم بقیه کنکوریای عزیز موفق باشین [golrooz]

sheri khoshgele
30th June 2011, 02:09 PM
واقعا اسون بود؟؟؟یعنی سال بعدم اسونه؟؟!!!منم از پسر خالم پرسیدم گفت خیلی اسون بود!!اخه چراااااااا؟؟!!!!

تاری
30th June 2011, 02:09 PM
[esteghbal] سلام

انقدر این کنکور اسون بود که من توی چورت به سوالا جواب میدادم ، یه لحظه احساس کردم تست هوشه

شاید فقط ادبیاتش یکم گیج کننده بود ، ریاضیش که اصلا یدونه معادله دیفرانسیل یا انتگرال یا حتی هندسه هم نداشت !! ( یعنی داشتا اما خوب [khabalood] )

شیمی رو لازم نبود که نگاه کنی ، فقط سوالو میخوندی جواب میدادی بعد میدید عینشو توی گزینه ها داده !

عربی رو که من همیشه سفید میذارم ، 10 تا تستو زدم ! علوم عرفانی که کم مونده بود بگه معنای بسم الله الرحمن الرحیم چیست ؟

در مجموع تخمین میزنم امسال بیشتر از 1000 نفر سوالات رو 100% جواب داده باشن و رتبه اول بشن !!!

یارب

سلام به دوست قدیمی !
آقا اشکان کنکوری .

شما اصلا نترسین ، چون درسا رو برای شماها شکالاتش کردن تا به مشکلی برنخورین و راحت قورتش بدین ، اگه جلو آفتاب هم از درسا فیض ببرین دیگه حلّه ، شکلاتت و شیرینی اش آب می شه و احتیاجی به جویدن هم نداره .
ببین چقدر هواتونو دارن مسئولین .

شاد باشین .
یاعلی

*مینا*
30th June 2011, 02:24 PM
وا چرا این همه کنکور می دین [soal]

سوالات کنکور همیشه به چند دسته تقسیم می شن ، یه سریشون آسون می شن ... یه سری متوسط ... و یه سری سخت و تعداد کمی هم خیلی سخت برای بچه هایی که واقعا خورده باشن کتابا رو تا درصد صد برای عده ی خاصی باشه و اکثرا هم همین طور می شه ...

در مجموع تخمین میزنم امسال بیشتر از 1000 نفر سوالات رو 100% جواب داده باشن و رتبه اول بشن !!! [tafakor] شوخی بود یا جدی ؟!!

در هر صورت امیدوارم امسال شیرینی درصد های خوبِ شما و بقیه بچه های سایت رو بخوریم :)>-

*atusa*
30th June 2011, 02:36 PM
اره منم از چند نفری پرسیدم گفتن خیلی اسون بوده ........
امید وارم موفق باشین[golrooz]

ssoal
30th June 2011, 02:37 PM
من با تاری موافقم .

[shaad]

ashkan
30th June 2011, 02:47 PM
من پیش دانشگاهیم تلسم شده ، سه ساله مونده ، هر بار کنکور قبول میشم نمیذارن !
امسالم قبول میشم نمیذارن ( شما مشمول تکمیل اطلاعات سوابق تحصیلی هستین ) [taajob]

البته کارای دیگه میکنم که جبران این طول کشیدنو میکنه ، چون یرباز نمیشم از موقعیتش استفاده میکنم ، به نظرم آدم باید اول پول دراره بعدا درس بخونه ! البته کسی مثل خودم ، بقیه جوگیر نشن درس نخونن !!

[tafakor] شوخی بود یا جدی ؟!!

باور کن جدی بود
مثلا یکی از سوالا که یادمه : جسمی در بازه زمانی t1 در 2 ثانیه قرار داره ، اگر در بازه t2 در ارتفاع 40 متری باشه تایم t2 چقدر هست ؟ و ارتفاع چقدره ؟
البته جواب ندادما [bamazegi] !

یا مثلا : انحلال پذیری گاز ها در آب ... نمودار کشیده بود فشار 1 تا 10 پاسکال ، نمودار چگالی 0.1 تا 0.5 برای هیدروژن ؛ بقیه گاز ها زیاد تر بودن ....
خوب اینو راحت از روی همون نمودار میشه تشخیص داد ، گفته کدام گزینه غلطه ....

توی ریاضی بازه داده حالا یادم نیست دقیقا اما یه همچین چیزی
f: (1,2) (2.5) ( 3,a) (b,1) h(2,5) (3,2) .... fog & foh

بعد داده (a,b) چی میشه ؟ حالا درسته من ننوشتم [nadidan] اما خوب آسون بود

واقعا اسون بود؟؟؟یعنی سال بعدم اسونه؟؟!!!منم از پسر خالم پرسیدم گفت خیلی اسون بود!!اخه چراااااااا؟؟!!!!
به به پسرخالتون از شما بزرگترن ؟ خیلی خوبه که بهمدیگه کمک کنید و سال بعد با رتبه بالا توی یه دانشگاه قبول شین آفرین آفرین

Admin
30th June 2011, 03:24 PM
خب آقا اشکان حالا که کنکور رو خوب دادی چه رشته ای دوست داری در بیای ؟

علاقه مندیت چیه ؟

GUNNER_2020
30th June 2011, 03:35 PM
فکر نکنم اون قدر هم آسون باشه.
تو هر کنکور چند تا سوال ساده هم هست.
چرا سوال های گسسته رو مثال نمیزنید که حتی بهترین دانش آموزان ریاضی هم نتونستن جواب بدن.
البته قبول دارم که فیزیک کمی آسون بود

ashkan
30th June 2011, 04:09 PM
علاقه مندیت چیه ؟
من از بدو تولد هدفم فیزیک بوده ، مهم نیست چه رتبه ای بیارم ، مهم اینه فیزیک بخونم حتی اگر بورسیه هم بشم رشته های فنی مهندسی انتخاب نمیکنم ، البته این بخاطر علاقه شدید به فنی مهندسی هست ، اگه یادت باشه قدیما میخواستیم بحث کنیم توی الکترونیک همیشه کم میتاوردیم و دلیلش عدم توانایی توی درک فیزیک و ریاضی بود

چرا سوال های گسسته رو مثال نمیزنید که حتی بهترین دانش آموزان ریاضی هم نتونستن جواب بدن.
آخه یادم نمونده همون دو سه تا که یادم موندو نوشتمشون

Isengard
30th June 2011, 04:58 PM
وقت بخیر
امیدوارم که قبول بشی
ولی بیشتر از اون امیدوارم مسئولین آموزشی کشور یه روز از خواب بیدار شن و درک کنن که این سبک آموزشی منسوخ شده و مال عصر آهن هست. اینکه شما سرنوشت چندین هزار نفر رو جمع کنی توی یک روز و هر سال یه گربه برقصونی و سطح سوال ها رو بالا پایین کنی نه عدالت هست نه خدارو خوش میاد. بعد که این آقا از کنکور دراومد پرتش کنی توی دانشگاه و استاد درس نده و هی نمره شیفت بده توی امتحان یا اینکه گرفتار نظام نظری و جزوه محوری بشه که فقط درس پاس کردن رو یاد بگیره، بعد هم دانشگاه فکر میکنه مهندس تحویل جامعه داده. بعد میاد توی صنعت ، دوزار کار از دست آق مهندس برنمیاد[khande]

sheri khoshgele
30th June 2011, 06:52 PM
به به پسرخالتون از شما بزرگترن ؟ خیلی خوبه که بهمدیگه کمک کنید و سال بعد با رتبه بالا توی یه دانشگاه قبول شین آفرین آفرین[/QUOTE]
ب چشم برادری....[sootzadan][sootzadan]

W!nDrUnn3I2
30th June 2011, 06:55 PM
[esteghbal] سلام

ماشالا به استعدادتون [golrooz]
مشتاقم سوالات رو ببینم
من که یه بار کنکور دادم بدون هیچ مرور و برنامه ریزی قبول شدم
کلا کسی من رو دیده میگه چطور قبول شدی
من خصوصیت بارزم یادگیری سر جلسه هستش وقتی مرور میکنم از حافظم پاک میشه [khandeshadid]

براتون آرزوی موفقیت میکنم
امیدوارم این دفعه دیگه اجازه بدن قبول بشین [alaghemand][golrooz] فکر کنم تا رتبه 1 نیارین نذارن که قبول بشی

ستاره کویر
30th June 2011, 08:26 PM
چـــی بگم....!
اگه آسون بود برای همه بود بود اگرم که نه ...

من نظری ندارم...ایشال همه موفق بوده باشن...

ولی سر کنکور کلی جو فرق داره..حالا میخواد هوش 120 باشه..ولی سوالاتی که بنده جواب دادم همین جوری بود!!!

master_mind
30th June 2011, 08:29 PM
سلام
اگه اسون باشه به ضرر همه تون تموم میشه این جوری بدتر

نازنین1988
30th June 2011, 10:53 PM
سلام
یعنی جدی آسون بود؟؟؟؟؟؟؟

HBE
30th June 2011, 11:38 PM
از شانس ما کنکور پارسال چطور بود کاشکی ما هم امسال کنکور میدادیم البته خیلی فرق نمیکرد فقط برای همه دوستان کتکوری آرزوی موفقیت میکنم و به همتون میگم بدونین قسمتتون همون جایی بوده که قبول شدین[esteghbal]

silent
1st July 2011, 12:11 AM
سلام به همه دوستان
والا من از 4 سال پیش تا حالا که کنکور دادم دیگه خیلی تو باغ نیستم که سوالا چجوریه اما امید وارم واسه گروه تجربی وانسانی هم راحت باشه
البته من امسال کنکور ارشد دادم که خدایش دو تا درساش سخت بود سخت بود
حالا اینا آسون گرفتن بازم دمشون گرم[golrooz][golrooz][golrooz]

draz
1st July 2011, 09:20 AM
سلام دوست خوبم
نمی خوام نا امیدت کنم با تجربه ای که از 3دوره کنکور دارم زمانی که سوالات ساده باشه قبولی به شدت پایین میاد سوالای ساده در بطنشون نکته هایی خوابیده که باید اونارو شناخت به طور خلاصه باطن سوالو باید دید نه ظاهرو انشاالله که قبول بشی ومارو هم دعا کن چون تاچند وقت دیگه باید مرحله دوم کنکور ارشد معماری بدم[movafaghiyat]

سوگول
1st July 2011, 12:56 PM
پس خدارو شکر که امسال شما قبول میشید[bamazegi][bamazegi][bamazegi][nishkhand][nishkhand][nishkhand]

*FATIMA*
1st July 2011, 11:02 PM
خواهر من هم امسال کنکور ریاضی داد !
ایشون هم میگفتن آسون بوده ، البته به غیر از گسسته !
ایشاالله همتون قبول میشید ! با ارزوی موفقیت [golrooz]

ستاره کویر
1st July 2011, 11:36 PM
شاید اینکه میگن! آسون بوده اینه که انقــــــــــــــــــــدر بچه ها رو ترسودن که چی ... [nadidan]

در کل متفاوت نبود ولی Fatima جان درست میگن رو گسسته حساب باز کرده بودم که اونم ... [kootak]

زبـــــــــــــــــان عمومی ریاضی فوق العاده آسون بوا اصلا انتظارش رو نداشتیم!
فیزیک یکم پیچ داشت و ...

masihnabizadeh
2nd July 2011, 01:50 PM
شما مطمئنید که کنکور امسال آسون بود؟؟[taajob] یعنی درسا رو چند درصد میزنید؟ فیزیکش رو که من دیدم یکم وقتگیر بود! ادبیاتش هم قرابت معنایی خیلی داشت

ستاره کویر
2nd July 2011, 02:04 PM
شما مطمئنید که کنکور امسال آسون بود؟؟[taajob] یعنی درسا رو چند درصد میزنید؟ فیزیکش رو که من دیدم یکم وقتگیر بود! ادبیاتش هم قرابت معنایی خیلی داشت

من که اصلا مطمئن نیستم!!![narahat]
آره قرابت زیاد داشت ولی نسبت به قسمت های دیگه ی بخش ادبیات آسون تر بود واقعا!
ادبیات ســــــــــــخت بود...[negaran]

* Robo milad *
2nd July 2011, 11:41 PM
سخت باشه اسون باشه فرقی نمی کنه اگه یه کنکور سختم بگیرن نتایج همینه

تووت فرنگی
17th July 2011, 03:50 PM
به حال من فرقی نفوکوله...[nishkhand]سال دیگه مهمهــــــــــ[esteghbal]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد